- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Bementem személyesen az ügyfélszolgálatra. Ott azt a tájékoztatást kaptam, hogy természetesen rám is vonatkozik, méregessem az internet sebességét, már az emelt sávszélt kell, hogy kapjam. Megmértem ugyan annyi, mint eddig. Felhívtam az üszt, hogy hol a sávszél emelés?
A telefonos kisasszony nem is értette, hogy mit akarok?
-Mennyi a sávszélesség?
-5 megabit
-Mennyiért fizet?
-5 megabit
-????Bementem ismét személyesen, ugyan annál a srácnál érdeklődtem, ahol korábban. Ekkor elkezdett ködösíteni, hogy csak a 10 megabit felettieknek lesz sávszélesség emelés, de az újságban is ez jelent meg!
Nekem volt kellemetlen, hiszen nem én kértem az ajándék sávszél emelést, hanem ők tévesztettek meg!
(#1110) Pisztillus lásd fentebb!
Most olvasgatom a szolgáltató újságját és ebben az áll, hogy 15/1 megabites internet 4750 Ft. Nekem most 5/0.5-ös van 3500 Ft-ért. Lehet, hogy megérne +1250 Ft-ot a 3X-os sávszél
-
kételkedem
addikt
-
Mawyx
őstag
Mintha tőled olvstam volna mindig, hogy bigmacet eszel és mindig frankón irígykedtem...
Ma hogy jártam, Allee- ben le akartam fényképezni a szép karácsonyi maskarát, mármint ahogy fel díszítve a kóceráj, erre odajött egy biztonságiőr, nézegetett egy darabig, majd nagy nehezen megszólalt, hogy "nó fotó".
Erre elmondtam neki angolul, hogy egy barátomnak szeretnék képet készíteni, mert ő is készített nekem a felcsicsázott Camponáról. Érdekesen meresztette a szemét
Aztán megtárgyaltuk, hogy ilyet még nem hallottam, miért nem lehet fényképezni?
Nem szabad telefonnal se, az elkészített képeket ki kell törölni, mert biztonságilag probléma lehet, vmi rajta lehet a képemen, hiába csak a díszeket szeretném fényképezni. Még ilyet
-
BlacKSouL
addikt
Ma még csak 3x kellett söpörnöm a garázs előtt. Egyszer kiálláskor, egyszer beálláskor, meg egyszer csak úgy hogy a még azóta ráesett 10 centi ne legyen rajta.
De hálistennek megtaláltuk a megoldást, hogy ne 3-4 fokos kocsiba kelljen ülni, és azzal indulni reggelente. Namost ez így nem kunszt, de 0 Ft-os beruházási keretből kihozni... na az már igen. Szívem szerint ilyen benzinevő motorblokk vagy hűtőkör fűtő rendszert pakolnék bele, de az nagyon nem ócsó, meg garanciális kocsinak még részegységét se szerencsés megbontani. Pláne hűtőkört.Kinek is van itt innen ilyesmivel tapasztalata? Sipi, jelentkezz..!
-
NoLF
veterán
fokhagyma, méz, erőspaprika, bors, pálinka, tea.
ezek tehetnek valamit.
jól elfáradtam...brutális meccs volt, köcsög bírókkal. a kb 30ból csak 5 támadóhibát fújtak be amit kiharcoltam, bár igazándiból a lábamon megállni volt a nagyobb kihívás, hisz annyira durván játszottak...
hosszabbítás után nyertünk 5 ponttal, a talpamról lejött a bőr, a többiről ne is beszéljünk...
az alvás zökkenőmentes lesz -
kételkedem
addikt
Ha jól van megcsinálva, akkor nem undorító. A két teljesen szimmetrikus félgömböt viselő nők nekem sem tetszenek!
A vonat gyakorlatilag lépésben jött hazáig, hatalmas szikrázások közepette. A fene se gondolná, hogy az ónos eső még a vonat közlekedésben is tud gondot okozni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Napelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 11
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Ford topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest