- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágyrács ellen elvileg OSB lap lesz majd, na meg magas vagyok, de vékony, szóval alattam nehezen fog beszakadni
De holnap megnézem a franciaágyast is, és meglássuk azt mennyiért van és milyen színben, mert a képen lévő nem tetszik
Ágyneműtartó, nos ez megoldható szekrényben is, ill. több olyat láttam ahol max le van takarva 1 szép "takaróval" -
Ehh, fel a fejjel
Más: Ágyügy: Szivacsos franciaágy, vagy Jysk Victor, kissé elbizonytalanodtam a matracos megoldásban, nagyon lehúzták a Basic S15-t
-
-
Volt itt ma kis céges buli, letudva fini marhapörkölt, majd nyárson sült husi, közben öblögetve pálinka és bor keverékkel, hát húúúúh
-
válasz
kételkedem #11613 üzenetére
Meg dínom-dánom is
-
válasz
Tothgera30 #11581 üzenetére
Ez valahogy jobb, mármint a néni
-
válasz
FehérHolló #11579 üzenetére
-
válasz
molnarpeter #11577 üzenetére
Á csak 10 éves
-
Franciágyat szeretnék venni hamarosan, milyet érdemes, a keret nem sok, 50.000 Ft körül, mit érdemes, komplett, vagy ágyrács + matrac ?
-
Bódogat a Petykóknak, sosrstársaimnak
-
Szép napot, olyan
kib@szottesősmenteset -
válasz
venember83 #11452 üzenetére
Meg a szemmagasságban lévő látványelemeknél
-
Szép napot, olyan utsó munkanaposat a héten
-
válasz
Pisztillus #11161 üzenetére
És tegyük hozzá több mint 10 éve 160-as tempóra fejlesztés van, meg a nagy
lóhimbilimbitaztSzépet mindenkinek
-
válasz
venember83 #11059 üzenetére
Ponty ezt kérdeztem volna én is, de mondom nem leszek GONOSZ
-
válasz
kételkedem #10660 üzenetére
Mondom hogy ma valami női érzékekkel van valami, mindegyik hölgy "panaszkodik"
-
A hölgyek ma nagyon érzékenyek, vigyázzunk férfitársaim
-
Micsoda pörgés van itt kérem
-
válasz
kételkedem #10244 üzenetére
Vizsgálják meg hogy ki akart venni jegyet, aki igen, annak nincs bünti, de fizesse be a jegy árát, aki viszont nem, annak bünti (ja hogy kivitelezhetetlen, akkor menjenek és du..ák fel maguknak a büntiket, mert akkor nem értem minek van kamera, meg nyilvántartás, meg mittoménmi)
-
válasz
kételkedem #10112 üzenetére
A tudathasadás
-
Szép napot mindenkinek
Egyelőre szívató nap elé nézünk, igaz én nem szívok, mert elvileg semmi közöm a problémához.
-
válasz
venember83 #10065 üzenetére
Aztán kép meg nuku mi, szégyelljed magad
-
válasz
FehérHolló #10052 üzenetére
Olyan nagy volumenű eszmei gondolatok repkedtek itt tőled, hogy meg is állt az ON Totyikban az élet (
) egyébként meg jogos
Szép napot mindenkinek
-
válasz
Pisztillus #10008 üzenetére
MÁV: Mindig Állunk és Várunk.
Japán vonatvezetőknek milyen kínzás lenne ide jönni, de hozzák csak ide őket, lehet nem késne többet az a rohadt vonat. A MÁV fönökeit 1-1-ben elkéne zavarni, 1 késés nem baleset miatt = 1 vezér elköszön, azt hiszem elkezdenének dolgozni a késések ellen.Szép napot mindenkinek
-
válasz
kételkedem #9979 üzenetére
Viszont ha jól látom ez már 140.000, annyiért már lehet kapni bőven jókat, nézd meg a Milyen notebook totyikot, remgetegen keresnek olyat, amit te is
Az igényeket írd össze (szedd össze), és ajánlanak valamit -
válasz
kételkedem #9974 üzenetére
Sac/kb őt ajánlom
Mondjuk erősebb vidikarival, de a típus ez -
válasz
kételkedem #9861 üzenetére
Én már készítem na meg ezt is
-
válasz
kételkedem #9814 üzenetére
1 költői kérdés : Miért nem mi gyártjuk le, itthon ?
-
válasz
kételkedem #9664 üzenetére
Nem hiszem hogy van választási lehetőség, itt is dörög már, pedig 1 óra és mennék motorral elfele
-
válasz
kételkedem #9480 üzenetére
Na ja, szeretnek télen a meleg helyre feküdni, de ilyenkor a "hirtelen" jött nagy melegben csak döglödnek a bundájukban
-
válasz
kételkedem #9477 üzenetére
A sziszák nem szeretik a meleget, pedig tényleg csak 27 fok körül van
-
válasz
kételkedem #9411 üzenetére
Alapítani kéne rá 1 céget aki ezzel fog foglalkozni, micsoda biznisz lesz ebből (egyébként tényleg a zuhany és fürdés utáni víz nagy része wc-hez tökéletes lenne)
-
válasz
kételkedem #9409 üzenetére
talán a víz lesz soron!
Eláraszt minket ? -
Dylen-nel időnként nem árt foglalkozni
-
Korán reggel néhány felhő tarkítja el az eget, de eső nem várható, maximum csak elszórtan zápor, özönvízszerű esőzéssel. Délben csodálatos napsütéses meleg idő, közel 30 fokos hőmérséklettel, igaz az Fahreinheitben. Délutánra a megnővekvő felhőzet mellett előfordulhatnak kisebb zivatarok, de a 30 mm-es csapadékmennyiséget nem érik el. Estére szép szívárvánnyal teli idő várható, már ha süt a nap, és esik az eső.
Szép napot mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest