- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nekem meg ilyen... ...nem kicsit, nagyon rossz...
-
Jövőhéttől új internet előfizetésem lesz, más szolgáltatónál. Ez már túl lassú volt így is, sokat szenvedtem vele, egy speedtest is alig jön be, szóval itt állt meg a tudomány.
-
válasz
Winner_hun #16724 üzenetére
-
válasz
Winner_hun #16715 üzenetére
Hogy? Moditól kérjem?
-
válasz
Winner_hun #16702 üzenetére
Nekem is ma változtatta, eh, kinyírom azt aki ezzel baromkodik. a Régit úgy megszerettem, már beceneve is volt hogy könnyen meg tudjam jegyezni, de a mostani az valami rejtély, sohasem fogom fejből tudni.
-
-
válasz
kételkedem #16630 üzenetére
Az a mozdony magában csak 76 tonna körül van, tehát egy 1,3-1,5 tonnás autót szétlapít, egyáltalán nem fair play. Én korábban jöttem, a 14:48-assal, arra szálltak át a City-ről, akkor még a helyszínen volt az autó és a mozdony is.
-
Volt egy kis baleset, késett a vonat, és a baleset helyszíne nem sokat változott.
Így szól a séma:
A helyszíni adatok szerint egy Skoda tartott Nyírszőlősről Nyíregyháza felé hétfőn 11 óra körüli időben. A város határánál a vasúti átkelőbe eddig tisztázatlan okból úgy hajtott be az autó, hogy a Záhony felé haladó InterCity elé került, ami fékezés közben elgázolta.
Az ütközés nyomán az autó a mozdony és egy oszlop közé került, ami összedarálta a kocsit. A motorján megugró mozdony a sín mellé érkezett és fékezés közben a talpfák tőcsavarjait sörétként szétszórva törte le. Az autóból nem maradt semmi épen, a kocsiban utazó nő szörnyethalt. A kocsiban volt egy kis testű kutya, a baleset nyomán elpusztult.
A rendőrség ügyészi felügyelet mellett, vasúti és igazságügyi szakértők bevonásával eljárást indított a körülmények tisztázására. Az anyagi kár több millió forint, megrongálódott a szerelvény is, a mozdonyt majd daru tudja sínre emelni. A vágányt napok múlva lehet megjavítani.
-
Jó éjt...
-
válasz
kételkedem #16566 üzenetére
Én is gondolkodok egy SSD-én, már régóta, de mióta megláttam a HP Probook 4530-at és 4730-ast azóta az kell nekem, szóval pénztelenségben nem ugrálok. Szóval ha netezel akkor teljesen kikapcsolja a HDD-t és kussol a gép? Az jó lenne, mert a HDD a leghangosabb a gépemben, szóval ezt jó lenne áthidalni.
-
-
Érdekes levél jött ma. Szóval az eltűnt csomagom ügyében. Végül is tényleg eltűnt, amit a Magyar Posta 3 hét alatt megállapított, (oh, mily meglepő) persze ezt el is ismerik a 2003.évi CI. 20-23. § értelmezése alapján. Viszont eddig csak a feladási díjtat fogom megkapni, ahhoz hogy megkapjam legalább a feladott csomag értékének felét vagy negyedét, ahhoz be kell vonulnom egy postahivatalba és érvényesíteni a kártérítési igényemet. Úgy érzem holnap érdekesen fognak rám nézni a falusi postások hogy bekajtatok egy levéllel és mint egy behajtó, kérem a papírokat és a megfelelő tudakozványt. Régen ez nem így volt, talán a feladási díj 15*-ét adták ajánlott levél esetén, és itt 960Ft volt a feladási díj. Szóval kicsit mrár ki vagyok ettől az egésztől, pedig hányszor megfogadtam hogy köpök az egész cégre, de más megoldás nem nagyon van. Inkább megyek és nosztalgiázok, megnézem a Sin City-t háromezredjére.
-
-
-
Már nagyon várom, télen remélem jól elszórakozok vele, főleg ha nem b@sszák el mint az MW után az összeset, szóval ha a soundtrack (remélem sok BRMC lesz) és játék tűrhető lesz akkor tuti megveszem, mert így nagyon tetszik a dolog (persze ez egy részről beetetés, lehet hogy kiadás után kiderül hogy egy kalap kaki, de így még van remény).
-
-
válasz
kételkedem #16333 üzenetére
Nekem rokonom most nyert a Toshiba játékával egy C660-as notebookot, mondjuk ő erre van ráállva szabadidejében, szóval kell hozzá egy kanál szerencse.
#16335 kételkedem: hogy is mondjam, én ilyesmit rakatnék össze, szerintem elég lenne és csöndes.
(B)#16341 NoLF: (/B)Szóval alvás. Én is ezt tervezem, reggel 4től talpon voltam az intenzíven.
ui.: ...úgy néz ki még nem aludhatok, talán majd este...
-
válasz
Kassadin #16325 üzenetére
Előfordulhat, de szerintem meg nem csak, lehet a netem kezd gyengülni.
#16326 Winner_hun : Köszi, inkább nem, jó az ami van, nem bonyolítom. Meg a leveleimet a gépre aztán ne másolgassa, hagy döntsek én felettük, mégiscsak én vagyok a férfi!
(#16328 Kassadin: Előfordulhat, bár minden más bejön hamar.
#16330 Winner_hun: de milyen jók hogy vannak.
-
A freemail-ra 15 perce várok hogy bejöjjön, de semmi. Bejelentkezek, erre csak teker és semmi.
-
válasz
kételkedem #16289 üzenetére
Megjött mind, ma csak 11 levél
.
-
Ezek a problémák... hogy mindig nekik legyen igazuk
-
Nekem is volt hasonló ügyem, szintén hangfalakkal, ott az illető be akart perelni (lekezelő stílust, obszcén szavakat használt rám és jellemzésemre). Mondjuk érdekes volt, mert akkor kérte a garanciapírjait (de sürgősen, már azonnal jellegűen), hogy küldjem el, mondtam neki hogy várjon pár napot míg átfénymásolom neki és feladom levélben, azóta se keresett.
-
Ne irigyelj, sok helyen ez hátrány nekem, pl. mikor dolgozom. Most voltam kint, melegítőt vettem fel és arra egy kabátot, de így is fáztam, pedig csak a kocsin fújtam fel a kerekeket.
#16213 vikvuk: Néha próbálj ellazulni, csak kapcsolj ki, egy-két napot csinálj olyat amit szeretsz és megnyugszol tőle.
-
-
Úgy látom akkor csak én vagyok fázós.
tope: Nem, nekem ez még hosszú gatyás időjárás itt bent.
tildy: Emlékszem anno sulikban 22-23C-ot mondtak, hogy tanuláshoz az az ideális és bemértük, tényleg annyi volt az iskolákban, nah, akkor és ott én bizony fáztam, nekem oda már bőven hideg volt egy vékonyabb pulcsi, előkerültek a vastagabb felsők.
vikvuk: Megint úgy érzem hogy valami fordítva van bennem bekötve.
-
Itthon pedig 26-27C, szerintem ez az ideális. Alatta már fázom, és a lábamról könnyen meg tudok fázni, így szerintem távfűtésnél is érdemes lenne minimum 25C-ot biztosítani mindenhol. Utólagos átszerelést meg inkább megoldj az ember ha hosszú távra tervez, mert akkor vagyonokat fog költeni fűtésre, így meg még spórolhat egy keveset.
ui.: Simoncelli-t nagyon sajnálom, ígéretes tehetség volt, néha csak miatta néztem a versenyeket. Itt olvastam, sajnos a kommentelők egy része pedig egyenesen csúfot úz belőle, nekik gratulálok hogy ilyen értelmesnek születtek.
-
-
-
-
-
-
válasz
kételkedem #16064 üzenetére
Fater múltkor vett lignitet záhonyi tüzépről, azt lehet érdemes lenne rákérdezni ha nagyon fontos számodra a tüzelőanyag, mondjuk mondta hogy nagyon sokan voltak már reggel is érte, elvileg jó áron volt, biztosan lesz még érdemes rákérdezni.
-
válasz
kételkedem #15979 üzenetére
Már reggel néztem, egy szép kis E39-es volt. Sajnos így mennek el a szép autók, mert ahogy nézem, egész egybe volt a baleset előtt. Bár ezek az ukrán benzin-cigi csempész autók eléggé vadul mennek, tegnap este is jött előttem egy a sötétben 60km/h-val!
-
Akkor jól viseli, örülök. Remélem mihamarabb helyreáll és teljes életet tud majd élni.
ui.: Kisvárda - Tuzsér között valami baleset van/lehet, lezárták az utat, én is alig tudtam hazajönni, egy elkerülő úton jöttem. Ha esetleg tud valaki valamit az eseményről akkor írjon.
-
Jó reggelt, ilyen hidegben jó egy kis Joan Jett-es ébresztés.
-
-
Az élet kegyetlen...
#15940 tildy: Most már jó lesz, vigyázzatok rá, támogassátok. De ahogy írod úgy tűnik hogy édesapád már felfogta a dogokat és nyugodtan áll hozzá. A Jazz pedig nagyon ügyes kis autó, esetleg ismerősi körben szinten "beteg" bácsinak automata Wagon R+.
-
-
Minden nap? Hogy bírod? Az #15903-ben azok nagyon kemény szendvicsek.
ui.: Holnap megint irány Debrecen, ha reggel elérem a City-t akkor az lesz, ha nem akkor 30perc késéssel érek be, fasza. Viszont ma voltam kivizsgáláson, és megtudtam hogy átlag vérnyomásom 120/60 Hgmm, ha ingerült vagyok akkor 180-ig feltol, viszont sokszor alig éri el a 90-et, így néha alszok is el (altatásban kb. 110-nél tartják). Na, jó most már megyek Kispált hallgatni, és lassan nézek valami vonatot reggelre.
-
Holnap újra 4:30-as kelés. Uh, kicsit unom már ezt az egészet én is.
-
Úgy néz ki hogy eltűnt két rendelt csomagom a postán. Kicsit mérges vagyok.
-
-
-
-
Így már értem, későbbiekben egy bottal már szépen el tudna járni, és az annyira nem zavarná a mindennapi teendőiben. Egyen sok zöldséget/gyümölcsöt, sok rostos levet, napi mozgás majd legyen meg, ne hagyja le magát, ez nagyon fontos, és a gyógyszer adag az minimális legyen (mert itthon nagyon szeretnek minden sz@rra gyógyszert íratni, de azt nem nézik hogy mindegyiknek mellékhatása van és mind átmegy a belső szerveken és májban rakódik le, tehát csak annyit és azt szedjen ami elő van írva, esetleg érdemes több orvos véleményét kikérni) Egy műtét mindenkit megvisel, még egy ahhoz szokott embert is.
-
válasz
philoxenia #15727 üzenetére
Igen, de a nagy rész az mégiscsak az aki NEM AKAR dolgozni. Hiába lenne munka, bármit csinálhatna, de nem akarja, mert megkapja az ilyen-olyan juttatásokat a sok gyerekre, meg orrba-szájba szülnek hogy legyen pénz, mert már a gyerekből élnek, de ugye szerencsétlen gyereket nem nevelik fel rendesen, mert az anyjának kell cigire + kávéra meg miegymásra pénz. Persze elég durva esetet vázoltam fel, de sajnos nap mint nap találkozom ilyen esettel, és ezt van ahol más fiatal korban (értsd.: kiskorúak elkezdik, mert így nevelik fel őket is).
#15728 tildy: Ennek örülök/örülünk/örültök. Akkor otthon sok pihi + sok folyadék, gondolom. Nehogy hagyjátok hogy dolgozzon, mert akkor van a gond mikor már azt hiszi hogy 100%-os és megerőlteti magát, inkább pihenje ki nyugodtan, biztosan ráfér a sok megpróbáltatás után.
-
válasz
philoxenia #15725 üzenetére
Épp ez hogy van akinek nincs (értsd.: ingyenélő) az honnan fizetné ki? Én benne is lennék hogy aki dolgozik annak maradjon, persze lennének kivételek, de munkaképes állampolgár aki nem akar dolgozni, annak ne legyen kibúvó.
-
válasz
philoxenia #15723 üzenetére
Legyen
.
-
válasz
philoxenia #15721 üzenetére
Akinek nincs, annak is?
ui.: Érdekes lesz, mert általában akinek nincs munkája és segélyből él, abba a családba születnek a legtöbb gyerekek és ott szülnek legkorábban is. Ugye gondolom értjük kire/kikre gondolunk. Ők biztosan nem fognak fizetni, sőt.
-
Végre pihi van, intenzív osztályon nincs megállás, és még 3 műtétnél (csak altatásos tonsillectómioa) is segédkeztem, szinte remeg a két lábam, pisiszünetem sem volt, kajálni is 2,5 percem volt (mások mérték!), szóval most senki se sírjon hogy #Đđ@&Łß az élete. Örülök hogy végre gép előtt ülök és hátravághatom magam, bár a net kicsit b@ssza az agyam, mert rohadt lassú.
#15659 Winner_hun: Ez kemény.
-
válasz
Winner_hun #15657 üzenetére
Látom hogy egybe van... Tehát ha jól értem: Az egyben lévő paradicsom csírázni kezdett, mielőtt megölted?
#15659 Winner_hun: Akkor szuper. Megyek aludni, mert holnap 4:30-kor kelek, megbeszélés/értekezlet, stb...
-
válasz
Winner_hun #15655 üzenetére
...mármint a felvágott paradicsom?
-
válasz
kételkedem #15650 üzenetére
Az a kis 236-os elég gyenge lenne oda. Vasúti talpfa pedig nem kis dolog. Fater 450-esével vágtam, az is megszenvedett vele, de épp elnyisszantotta, csak mondjuk vizes volt a fa és elkoptatta a láncot, meg televerte törmelékkel. Esetleg ha tudsz kölcsönözni ott Várdában a Huskytól, de ha nem akkor Nyír1-en a Tóth kisgépet ajánlom, faterom mindent onnan vett ami kerti gép kategóriába tartozik. Én egy 60-70cc-est kihoznék, azok már nagyon bivaly gépek, de fél óra után húzni fogja a két kezed, nagyon.
#15652 FireKeeper: Persze, azért az eddig ismert és gyógyítható (pl.
Tripper gyógyítása sem olyan könnyen megy. Van akinél összejön az általános gyógymód és gyógyszerkúra, van akinél nem. Persze idővel nagyjából helyrehozzák as legtöbb beteget, de van akin kipróbálnak mindent. Ezért a 60-70% már most is jó lenne az AIDS esetében.
-
Szép kis gyilkolászás volt. Tiszta vér és bél minden...
Szemműtét az nekem is kellene már, csak sohasem szánom rá magam úgy igazán, kicsit/nagyon félek is tőle, ugye ha az ember netán elveszítené a látását, akkor úgy nehéz lenne tájékozódni...ui.: Elég rossz napom volt, azóta csak Fügerókalábakat hallgatok. Lassan megyek szundi üzemmódba, holnap megbeszélés szerű dolog lesz, koránkel indulnom, és még nem is mehetek haza...
-
Jah, azt valahogy 25-30k-tól látni. Pl.: Én szoktam venni 20k+-os cipőket, a mostani szabadidő cipőm (Scholl) is már vagy 3-4 éves és a talpa kopik, azért akarom már lecserélni valami újra. Téli cipellőkből beraktároztam tavaly, akcióban kifogtam 14k körül egy bakancsot, teljesen bőr, vízhatlan és belül bélelt.
-
-
-
Megyek visszafekszek aludni, mert nagyon álmos vagyok, ez a tegnap hajnali kelés és késő esti munka még most is érződik rajtam. Addig egy altató számmal, az Ask the Slave - Sleep Now-al lepihenek.
-
Ma este már csak lazulok...
-
-
-
Huh, inkább nem mondok semmi. Azért ahhoz is pofa kell hogy 4k-t kérjen négy csavar ki- és becsavarásáért és egy DVD író beszereléséért. Én az öcsém egyik barátjának a gépét csináltam, ingyen leszivacsoztam, újraraktam és beállítottam a ventiket Speedfannal mert porszívó hangja volt. Most örül és használja, ő mondta hogy egy PC boltban mindezért minimum 7k körüli összeget kértek volna, én meg ingyen csináltam, sőt semmit sem fogadtam volna el tőle.
-
-
-
-
válasz
Cicero #15128 üzenetére
Persze, értem én, voltak olyan napjaim mikor 8-kor feküdtem le mert munka + suli után olyan állapotban voltam. Grat. hozzá, én azt a posztot szerettem legjobban, a mostanihoz még hozzá sem szoktam.
#15129 venember83: Jó pár évvel ezelőtt volt olyan hogy 3 óra alvás is elég volt, most már nem menne ugyanez.
-
-
válasz
Winner_hun #15124 üzenetére
Lehetséges, azt írta utoljára hogy csak jobb belátásra akart téríteni
. Érdekes, ezért kell az embert fenyegetni és követelni vissza a vételárat
. Na, mindegy újra nem megyek bele, nem húzom fel magam más hülyeségén
. Azért köszi a segítséget, rád számíthatok
.
-
válasz
fokukac #15120 üzenetére
Talán Tescóban volt vagy van, amúgy ahogy olvastam kiszállítgatják a megrendelt cumót. Ha sürgősen kell akkor a Digitalpalazaban hátha van, d főleg ott is a megrendelésekre mennek, viszont jók az árak. A többi jóval drágább hely.
-
válasz
venember83 #15118 üzenetére
Külföldön 2300-2500 eurót keresnék ugyanezért és ott nem néznek hülyének, illetve nem 12 órázom, illetve itthon még tovább, mert míg a műszakot át nem adod addig húzod az igát. Ha épp intenzív jön akkor ott vagy, hiába nem fizetik meg, ott kell lenned, és mindezt egy olyan fizetésért amiért csinálhatnák olyat is amint nem emberéletek múlnak, csak verem a f@#€đĐ]X[Đ]*] és tojok magasról a világra. Mindegy, már nem sok, úgy is ott hagyom egy időre és tanulok még valamit hozzá hogy később könnyebb legyen.
#15117 fokukac: Korzó Trémobilnál volt, azután Tesco, Metro, MediaMarkt, Digitalplaza, Park üzlet földszínjénél, illetve a RutinSoft-nál (Szarvas út 25/A). Ennyit tudok így hirtelen ahol láttam, viszont Tré-nél azt hiszem WD van, a többit nem néztem annyira.
ui.: Hopp, a legfontosabb, Edigital, az egy isteni hely, de csak rendelésre hoznak, átvevőhelyként lehet Nyh.
-
Ma munka volt, holnap itthon dolog, hétfő munka
. De sz@r ez így
.
-
-
Már csak elvből sem veszem vissza, azért mert ő vergődik
. Egy 10k és 20k közötti összegről van szó, tehát nem nagy pénz, viszont én eleve nem akartam úgy eladni ahogy ő kérte (uv.-vel), de erősködött, így feladtam neki. Javítás igazán nem kell neki, mert ha visszaolvastál, akkor láthatod hogy az nem tetszett neki hogy a két porvédő gumi/műanyag van picit benyomva, ez nem zavarja semmiben, de ő rögtön hazudott és azt mondta hogy be van szakadva a dóm, illetve recseg, mint utólag kiderült, ez nem igaz...
-
1. Ha visszavenném akkor tuti hogy egy szétb@szott terméket kapnék vissza. Ezt pedig már senki sem bizonyítja be nekem, hogy a hangfallal történt változások nála következtek be.
2. Nincs időm, sem pénzem most perelgetni. Így visszagondolva lett volna sok más vevő, eladhattam volna másnak is.
#15040 Cicero: Ez a gond hogy nem alszom nyugodtan mert tudom hogy van egy haragosom, és nekem ilyen nem volt, remélem nem is lesz. Ezért én mindenképpen békés úton szeretném rendezni, de ő nem hajlik erre.
-
válasz
Pisztillus #15035 üzenetére
Jah, két összes 300-400Ft-os kis sz@rért ami amúgy rajta van, meg minden, csak egy kis kézügyességgel állítható vissza. Mondtam neki hogy utalok 500Ft-ost és vegyen abból újat és akkor hagyjuk egymást békén, de ő nem, hát akkor majd meglátjuk mit szeretne.
-
válasz
Winner_hun #15032 üzenetére
Küldtem pü.-t hogy átlásd a dolgot, nem akarom a topicot telebarmolni
.
-
válasz
Cicero #15028 üzenetére
Csak hülyülök, okés, értem.
ui.: Az előbbi kálváriám új fejezethez ért. Emberünk a két porvédőt újjal visszarakta a rendes origi állapotába, amit már régóta írtam neki, de szerinte így is csak sérültként adható el (jó mert én nem úgy vettem és már újonnan be volt nyomódva). Tehát emberünk ma elment a rendőrségre ahol feljelentést nem tudott tenni, de polgári peres eljárási úton akarja ezt velem lerendezni, vagy vegyem vissza a terméket. De az írásaiból arra következtettem hogy szegén kis hangfalpárost jól meghajthatta mert nem úgy szólhat mint nálam szólt, így nem szeretném visszavenni, mert lehet egy lelakott terméket kapok vissza, nem olyat amit eladtam neki. Felajánlottam neki hogy veszek rá két porvédőt, de ő új dómokat kar bele, 3k-ért, vagy vegyem vissza az egészet. Hmmm, próbagaranciát nem adtam, nálam tökéletesen működött, ő hazugsággal indít, elhord minden gazembernek és még vegyem vissza amit már ő tönkre vágott!? Mondjuk érdekes most azt írja hogy már nem recseg, a horpadást is kiszedte, de azért beperel. Valaki segíthetne aki ilyen ügyekben jártas, mert még nem fordult velem ilyen elő.
-
válasz
kételkedem #15025 üzenetére
Felfedted a titkát
. Mindennek vége
.
-
válasz
Cicero #15023 üzenetére
Érdekes ez nekem, a melegeket már nagyjából elfogadom ha nem Bp. parádén vannak és félmeztelenül vagy még úgy sem vonaglanak a techno-ra. Egyáltalán utálom azt a gépi zenét, a kifestett férfiakat meg még jobban, kivétel Johnny Depp - Jack Sparrow. Szerintem te még fiatal vagy hogy eldöntsd hogy mi is érdekel igazán, kipróbálsz ezt is-azt is, és majd 10 év múlva döntesz. A csókozás nagy közegben nekem sem igazán szimpatikus, az nem a népnek szól, hanem két embernek, és ők lehetőleg a közös intimitás terén tegyék ezt, ne az utca közepén.
ui.: Hetero aggyal nehéz is lesz megérteni. - Most lenézel emiatt? Sohasem érzem vágyat a férfiak felé, tehát nem igazán vonzódom hozzájuk, el tudom képzelni, de nem lenne az igazi.
-
válasz
Cicero #15017 üzenetére
Nem tudom ezt a biszex dolgot, szóval ezt sohasem fogom megérten, neked akkor jó mindkét nemmel is? Ami jön az lesz, vagy hogy van ez? Ha egyszer az ember a fiúkhoz vonzódik akkor az van, ha a lányokhoz akkor meg az.
#15018 kételkedem: Jó, jó nem tudtam...
Kaptam segítséget. Most már értem, akkor egy korábbi hsz.-ében biztos csak hülyült vagy rosszul emlékszem
.
-
-
válasz
Winner_hun #14993 üzenetére
Arra jutottam hogy felajánlom neki hogy kifizetem a két porvédőt (nem tudom mennyi, de max. 500ft, szerintem) vagy ha visszaküldi a szervizbe elintézem neki hogy kicseréljék. Ha ő a közös megállapodásra nem hajlik akkor akár fel is jelenthet. Szerintem kurvár@ korrekt vagyok vele, pedig a hiba az igazából nem is hiba, csak a porvédő teteje van benyomódva egy picit, akár kézzel is kiigazíthatná, vagy egy tűvel.
-
Próbaragi nem volt, csak papíros garancia a kereskedésbe.
Kép csak illusztráció volt, porvédőről el is felejtkeztem, meg hát takarta is az a fránya szövet, nem is gondoltam bele. Tehát én is hibás vagyok.
A szervizbe volt, átnézték kétszer is, és nem volt vele gond.#14986 Winner_hun: Azt írta hogy nem a recsegés a baja (amit én sohasem hallottam), hanem hogy a porvédő gumi be van nyomódva, és a rendőrséghez fordul emiatt. Az a baj hogy nem említettem ezt a kis szar bizb@szt, máskülönben magasról sz@rnék az egészre. Tényleg hibátlan a hangfal, ő pedig végig sz@rozza egy kis esztétikai hiba miatt, vagy mert nem hozza az (túlzóan) elvárt teljesítményt/vagy már töbkreb@szta, de tényleg. Már bánom hogy eladtam, pedig sokat gondolkoztam rajta hogy végül adjam-e el vagy sem, de nem használtam így elvitték.
#14987 FehérHolló: Én legraranciáztatnám neki, de ő azt mondja hogy még a saját költségén küldje gariba, stb. Szerintem a pénzt szeretné vissza.
#14991 FehérHolló:Szerintem jól szétbassza a hangfalat vagy valami hasonló és úgy fogja ezt tenni, ha nekem úgy kezdte hogy be van szakadva a két dóm meg recseg, amikor ez nem igaz, akkor a rendőrségre szerinted hogy fog beállítani?
#14993 Winner_hun: Nem kérdezett rá. Én magamról annyit írtam hogy megkímélt állapotú, persze nem új.
-
válasz
Tothgera30 #14982 üzenetére
....megy a rendőrségre és feljelentést tesz...
-
Ez a gond hogy nincs kedvem már az egészhez, felhúzta az agyam. Próbagarit nem adtam rá, nem igazán szoktam, van rajta papíros garancia és kész.
#14980 FehérHolló: lehet és ez idegesít. Ha visszaveszem tőle, lehet hogy egy elb@szott sz@rt kapok vissza. Ez a baj hogy a csávónak 0 értékelése van a fórumon és újonc, az ilyenekkel vigyázni szoktam, de telefonon hívott, stb., szóval korrektnek tűnt. Azután persze rögtön arról kérdezett hogy hogy szól egy Hifihez képest (nem tudom hogy minőségben vagy hangerőbe értette-e)?
-
Először azt mondta hogy be van szakadva és hogy recseg. Azután már csak magas tartományban recseg. Azután már alig hallhatóan recseg és mikor mondtam hogy a porvédő van benyomódva akkor azt mondta hogy nem említettem ezt. Sajnos igaza van, a porvédő benyomósát nem említettem, és is így vettem újonnan, garanciáztattam is és mondták hogy az nem zavarja be. Mondtam a srácnak hogy van rajta még két év gari, küldje vissza, de erre nem reagál, csak a pénzt akarja vissza. Persze van képem róla, ő azt mondta hogy ezzel most meg fogom ütni a bokámat. Hmmm, kicsit idegesít, ilyen még nem történt velem. De arra lyukadok ki hogy a Genius cucc neki nem jött be és ezért akarja visszacsinálni.
-
Uh, van egy kis problémám. Eladtam a hangfalamat egy újoncnak. Itthon hibátlanul szuperált, annyi hibája volt hogy a porvédők közepe picit be volt nyomva, ezt én így vettem, garanciába visszaküldtem emiatt, és nem cserélték mert nem zavart semmit, bár szerintem sem zavart, tökéletesen működött. Tehát megérkezett az újonc kollégához, aki rögtön olyan levelet küldött hogy recseg, meg be van szakadva a dóm. Én ezt kicsit kétlem, végül az állítás arraq módosult hogy be van nyomódva a porvédő, de ez zavarja a hangzásban és adjam neki vissza a termék árát + pk.-t. Még ilyen nem történt velem, nem szeretnék problémát magamnak, és azt sem hogy ha visszaküldi, ne olyan állapotban legyen mint ahogy elküldtem. Esetleg valami tanács?
-
válasz
FireKeeper #14962 üzenetére
Ehh, az ütne, most azért már picit jobb lett.
ui.: Jó reggelt mindenkinek.
-
válasz
FireKeeper #14957 üzenetére
Játszik, játszott. Semmi hatás.
-
válasz
FehérHolló #14951 üzenetére
Az nem űzi a vírusos sz@romat, ez annak egy mellékhatása, de a legszörnyűbb, még a váladékaimmal el is vagyok, de ezzel élni/dolgozni/pihenni nehéz.
-
...Még mindig kurvár@ fáj a fejem. Legszívesebben ordítanék, de nincs értelme, ne lesz jobb, csak hülyének néznek...
-
-
-
-
Ehh, hazaértem, nagyon kivagyok...
-
válasz
TazLeacher #14739 üzenetére
Az nem semmi. Uh, én nem tudok komolyan venni egy lapos gépet, főleg nem játékra.
14769 venember83: ...Viszont lett volna egyfajta "James Bond szerű" stílusa. Mondjuk nekem most úgy fog alakulni hogy műszak lesz, ahová 4:30-kor kelek hogy beérjek, tehát eddig minden sz@r, örülök hogy dolgozhatok. Aki meg egy rohadt 8 osztályt nem bír elvégzeni, annak meg ki van nyalva a segge, és akkor megy ki-be amikor akar, mert nincs semmi dolga.
-
válasz
TazLeacher #14736 üzenetére
Persze ezt, tapasztalom is, most vett az unokatesóm is egy HP notebookot, ajánlottam neki a 4720-at, erre 4520-ast vett, gondolta elég az neki, minek nagyobb, most meg fél év után szívja a fogát hogy miért nem vett nagyobbat. Tudom hogy filmet néz és zenét hallgat rajta, szóval pont a 17"-os lett volna az igazi. Bár én télen fogom venni, mert még nincs meg a teljes keret rá, de biztos hogy spyducktól veszek (mert korrekt é notebookstore-s árakhoz mérten kínálja, néha jobban felszerelve), lehetőleg HP-t. Tehát szerintem még ha játszol is néha-néha akkor is elég lenne egy közepes lapos gép, az megvan 200k-ból is, és elég erős hogy elfutkossanak rajta a gammák. Bár, én ha leülök játszani akkor Dirt 3 és GTA IV játszik, szóval 1280*800 pixelre szerintem elég lenne az előbb említett gép.
-
válasz
TazLeacher #14736 üzenetére
Persze ezt, tapasztalom is, most vett az unokatesóm is egy HP notebookot, ajánlottam neki a 4720-at, erre 4520-ast vett, gondolta elég az neki, minek nagyobb, most meg fél év után szívja a fogát hogy miért nem vett nagyobbat. Tudom hogy filmet néz és zenét hallgat rajta, szóval pont a 17"-os lett volna az igazi. Bár én télen fogom venni, mert még nincs meg a teljes keret rá, de biztos hogy spyducktól veszek (mert korrekt é notebookstore-s árakhoz mérten kínálja, néha jobban felszerelve), lehetőleg HP-t. Tehát szerintem még ha játszol is néha-néha akkor is elég lenne egy közepes lapos gép, az megvan 200k-ból is, és elég erős hogy elfutkossanak rajta a gammák. Bár, én ha leülök játszani akkor Dirt 3 és GTA IV játszik, szóval 1280*800 pixelre szerintem elég lenne az előbb említett gép.
-
válasz
TazLeacher #14733 üzenetére
Mondjuk egy lapit se viszel mindenhová, nekem volt 10"-es netbookom és felesleges olt, mert amire használtam, azt már a telefonom is tudja. Tehát jobb egy 17-est venni, úgy sem hordozod éjjel-nappal, filmezni, játszani pedig sokkal jobb rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest