- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kételkedem #13839 üzenetére
Gondolom két szorító bütyök tartotta a helyén
Szép napot mindenkinek
-
Organic Mission-ról hallott valaki valamit ?
-
Ma se fogunk fázni, estére meg jön a na bumm
-
válasz
Tothgera30 #13687 üzenetére
Itt speciel dög meleg van már legalább 2 napja, eső nuku, és nem is mond nagyon
-
A Victor-t vettem meg, majd lehet pár év múlva ha lesz kedvem (anyagi), akkor megy bele1 jó matrac.
Éjjeli lámpát nézek, mert a mostani 1 gagyi, alá meg ezt tervezemUI: Ha tervezel nekem 1 lámpát, az se lenne rossz
majd valamivel meghálálom
-
Na az agyamban már összeállnak a dolgok, venni éjjeliszekrény, rá lámpa, polc feltevés és mindjárt alakul a szobám, hamár vettem az ágyat és emiatt teljesen átalakítottam a berendezést
De nem fogom túlzásba vinni, be az Obiba (Praktiker kínálatát már megnéztem a neten) és szétnézek, a fene fog több 10.000 erre költeni, sac per kb 6.000 ből kihozom a szekrényt, lámpát. -
Jé, a speciális keresést nem néztem
-
Tudna valaki mondani olyan oldalt ahol nagy (minimum 3MP-es) képek vannak, falra csinálnék képet, ilyen kb 8 A4-es lap méretben ?
-
Hehe akkor én is, keresztfiam 1 dobozban akart feküdni, igaz az kisebb mint ő, de mit számít, persze nem bírt, majd fel az ágyra, ott forgolódik, majd nem alszik, kotyog, persze miért is aludna, majd vissza doboz, majd újra ágy, és ezekután kijelenti nem bír aludni (eltelt 1 jó óra mondjuk közben). Ennyit a délutáni alvásról, pedig én szerettem volna, mert esnék neki a maradék fának, na de evvan
UI: Egyik kutyát itt a környéken lelövöm, fel-alá mászkált, persze az összes kutya azt ugatta.
-
válasz
Tothgera30 #13392 üzenetére
Szimplán csak hüvős van, ennyi, no go doki
-
Én most vagyok szabadságon de ez a 30 mázsa fa amit aprítani kell lassan elfogy, munkahiányom lesz
(na jó, van mit tenni még)
-
Jó dolgozót, én a hetet kihagyom érdeklődés hiányában
-
Csúcshatás, érdekes 1 film, de 1x megnézhető
Mawyx:
Hallgattam szavaid, ittam mint a finom pezsgőt
egy gondolat jutott az eszembe: akarod őt
úgyhogy írom e költeményt, hátha megteszik néked
elérem tán a célom, hogy összejövök véled
...Irány a tentike, álmos vagyok, vár már az ágy
holnap még dolgozom, aztán 1 hét szabi a vágyAludjon mindenki, szép álmokat, jó éjt
-
válasz
Winner_hun #12995 üzenetére
Jó nagy összeg.
Én tegnap kaptam meg, igaz számlára, pedig Hétfőn kezdték utalgatni. -
válasz
BlacKSouL #12853 üzenetére
Egyetértek veled, nem jó ez így, régen nyáron meleg volt, volt eső akkor is, de nem 20 fok volt napközben.
És nem nagyon mond meleg további nyarat (meleg = 30 fok kb.)
Rokoni összeröffenés letudva (voltunk vagy 30-an), fertőtlenítő alkohol kúra túlélve
, holnap meló
-
válasz
venember83 #12779 üzenetére
Úgy ha 4-el vezetsz, akkor igen
Szép napot mindekinek
-
Szép napot, napottttt és nem esőtttt !!!
-
válasz
Tothgera30 #12687 üzenetére
Garanciális hibában nincs adatmentés, sose volt, sose lesz
Szép napot mindenkinek
-
Itt meg könyvespolc átpakolás, mert az új ágy miatt jobb helyen van ott ahol most van már, de ezt persze múlt héten is ki lehetett volna találni, de nem
, mindegy most már ott marad, mondjuk emiatt az asztal is máshová került, de így meg az sincs az ablakkal szemben.
Kis pihi, zuhany, majd irány a bolt, és ha lesz kedvem utána akkor pancsi a medencében, tegnap csak 30 fokos volt benne a víz, ó majdnem fagyosUI: Estére nyomtatósrác kalandjai, Harry Plotter, türhető minőségben
-
válasz
kételkedem #12288 üzenetére
Az kizárt ügy, mert én vagyok az elnöke, és Vétóztam volna
-
válasz
kételkedem #12242 üzenetére
dúrvaaaaa, és ha megy fel a CHF akkor ez csak több lesz
-
válasz
kételkedem #12166 üzenetére
Magyarán dögöljön meg mindenki, mondjuk nem értem miért volt drága a Forint hitel, miért kerül(t) többe, valaki magyarázza már el (nehogy megtegye egyébként, költői volt a kérdés). Rohadjon meg az összes bank, legfőkkép aki engedte a bankoknak a magas kamatokat pl. a Forint hitelnél, csodálkozunk hogy CHF-ben fogunk eladósodni
-
válasz
venember83 #12163 üzenetére
Euro az kb 10%-al magasabb, a CHF meg vagy 40-50%-al, akkor miről is beszélünk
-
Köszi a ténykedést, feldobta a reggelemet
Szép napot mindegykinek
-
Itt speciel árnyékba van a hőmérő (még árnyékban van), kb 1,5 m magasan, és már 35 fok volt rajta pár perce.
Ebéd után, olyat esek a medencébe, hogy ihajjjj -
Nagybácsi 70. szülinapja letudva, citromos sör (nem szeretem a sört) megkóstolva, finom, napközben is meleg volt, de hazafele 100km-t vezetve légkondi nuku autóban f@sz@. Most vacsizom, majd zuhany, és lefekszem, igaz aludni majd később
-
válasz
kételkedem #11758 üzenetére
Miről is beszélsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- OLED monitor topik
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest