- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Legalább visszaszóltak. Egy csomó ismerősöm még 'nem' választ sem kap az interjú után.
Egyébként örülök kukac, hogy ilyen gyorsan jelentkeztek, és ilyen lehetőség áll előtted. Kíváncsi vagyok, milyen lesz az elbeszélgetés.
Mawyx: Még mindig ragaszkodsz Magyarországhoz? Miért nem próbálod meg külföldön?
-
ladybug
őstag
Mi is otthon voltunk egy hétig, aztán pont mielőtt visszajöttünk volna, jött az a félelmetes vihar és jégeső. Amúgy elviselhetetlen meleg és pára volt és van.
-
ladybug
őstag
válasz
lujó55 #26952 üzenetére
Olyan meleg van, hogy éjjel sem tudom igazán kipihenni magamat. A mai éjszaka viszont hozzájött egy iszonyat hangos felhőszakadás villámlással, dörgéssel. Mellette a Puszika Oszika miatt az esti banzáj is elhallatszott idáig.
-
ladybug
őstag
válasz
bobsys #26714 üzenetére
Valami ilyesmit javasolnék én is. Képtelen vagyok megérteni az ilyen beteges vonzódásokat ilyen veszélyes dolgokhoz. Meg amúgy is, tartok a motorosoktól és félek is tőlük. Többségük kiszámíthatatlan és értelmetlenül gyorsan hajt.
TonTomika: Tessék, szemezgess.
[link]Itt nagyon hasznos cikkek vannak,de szerintem ezt pont azok a motorosok olvassák, akik normálisan közlekednek.
-
ladybug
őstag
Na, itt a család már egy hete. Élvezik a kellemes 21-22 fokos német nyarat. Minden szép zöld, alapvetően napi gyakorisággal esik az eső (valamikor napont többször is) és kezdjük belakni a lakást.
Az ügyintézés sikeresnek mondható. Minden hivatalban bent voltunk, a nyomtatványok egy részét kitöltöttük, a többit postán kell visszaküldeni és kész. 2 nap alatt 4 hivatal és mindent összevetve várakozással együtt 1 óra volt az összes ügyintézés.
A kutya is szokogatja a helyet. Bár igen egyszerű lélek, a legfontosabb számára, hogy az ágy végében aludhasson és enni adjunk neki. -
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL #26362 üzenetére
Hú, ez elég nagy gáz. De legyen már optimista a verzió továbra is. Holnap megjön a csomagod és minden okés lesz. Mást nem tudsz tenni, mint várni és/vagy telefonálni a reptérre. Drukkolok, hogy minden rendben menjen.
Mawyx: Mi lenne, ha headsetet vagy fülhallgatót használnál?
-
ladybug
őstag
válasz
bobsys #26320 üzenetére
Az utca milyen messze van? Kijutott volna pár másodpercen belül? Mert ezt nem igazán lehet visszatartani.
Megértelek, hogy bosszant, de hidd el, neki sem könnyű. Egyébként szellőző sincs, amit be lehet kapcsolni?
És mivel keresed a kenyered, te drága, hogy ilyen körülmények között kell dolgozzál? (kis luk, nulla fény, nulla levegő, fingós kolléga) -
ladybug
őstag
válasz
Tothgera30 #26217 üzenetére
Én is elfogadom. A hangsúly az aktívon volt.
Valószínű a fogalmazásgátlót vettem be, tényleg.
-
ladybug
őstag
Köszönöm, Tim.
Talán pont azért nem hergellek a kijelentéseimmel, mert aktív heteroszexuális életet élő férfi vagy a töbiekkel szemben.kraftxld: Jahh... Látod, már olvasni sem tudok.
Bakki, Ironman verseny van, itt köröznek a helikopterek, hallom a hangosbemondót. Tervbe is volt, hogy megyek, de most már lázam is van, és le kellett feküdnöm. Az előbb keltem fel.
-
ladybug
őstag
Tegnap elkezdett fájni a torkom. Megettem egy szopogatós tablettát, ami torokfájásra van. Semmit nem segített. Kapar, éget, alig tudok nyelni.
A tegnap leesett hőmérőm pedig beesett a második emeleti erkélyre, ahol boldogan használják. :-)
-
ladybug
őstag
Tessék, lehet ötleteket meríteni: [link]
-
ladybug
őstag
válasz
lujó55 #25881 üzenetére
Hm, valós.
Egyre többen jönnek ki, és sokan közülök igaz, hogy fiatalok, de nem egyedülállóak. Sokan jönnek ki családdal.A múlt héten megismerkedtem egy magyar fordítóval, aki már kb 12 éve kint él Németországban. Azt mondta, hogy amíg az elmúlt években havonta 1-2 megrendelése volt magyaroktól, most naponta van 1-2.
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL #25819 üzenetére
Én szeretem. Egyébként meg egy egyszerű tolnai öregembert idézve: "Harap a kutya?" "Nem kell odamenni." Ha nem ízlik. Nem kell megenni.
Mawyx: A "titkárnőség" nem olyan rossz dolog. Tőleg meg úgyis mást várnának el, mint egy nőtől, és ebben nincs semmi rossz. A pénz az pénz, akármit is dolgozol.
-
ladybug
őstag
válasz
lujó55 #25592 üzenetére
Még annyi, hogy a helyedben én azért odafigyelnék, hogy legyen a közelembe hamarosan egy WC. A mama kitett magáért, de jól összeválogatta, hogy esetleg hasmas legyen belőle. :-) No offense.
Ps: A kakas tuti jó fej. A Gőgös Gúnár Gedeonban a kedvencem a Gyuri kakas és a gyík című mese.
-
ladybug
őstag
válasz
kételkedem #25048 üzenetére
Itt kint 1,49 eur-ért vettem fél kg epret. És finom volt. Cseresznyét még nem láttam.
-
ladybug
őstag
válasz
Tothgera30 #25029 üzenetére
Ügyes vagy. Akkor ezt biztos nem tudnád most megcsinálni.
-
ladybug
őstag
Szép, jó reggelt mindenkinek. Süt a nap, kergetőznek a fecskék az égen és kellemesen csilingelnek a villamosok.
A természet gyalázása folyik kérem szépen ezzel a gyümölcsformálással.
Én inkább eredeti formájában szeretem.
-
ladybug
őstag
válasz
lujó55 #24865 üzenetére
Nekem madárcsicsergős, napsütéses reggelem van. Egy hete 25-30 fok van. Végre, mert előtte hetekig esős idő volt.
Az árak-fizetés arány örökös probléma lesz. Sajnos mindig beüt valami, amikor az ember kicsit egyenesbe jön. A kocsi pedig szinte adja magát, hogy akkor menjen benne tönkre valami, amikor az ember a legkevésbé számít rá.
-
-
ladybug
őstag
válasz
lujó55 #24819 üzenetére
Tegnap megnéztem én is ezt a műsort, de a szavazás során komolyan azon gondolkodtam, hogy melyik "rossz" előadó kapja a pontokat.
Némelyik kritikán aluli volt, és nem tudom eldönteni, hogy viccnek szánták az előadást vagy tényleg így sikerült.
Nem akarok most konkrétumokat írni, hogy melyik nemzet hogy énekelt, de iszonyat sok fals hang, idétlen mozgások és röhejes alakítások (amikor a hangszerekkel próbálták imitálni, hogy játszanak rajtuk) tarkították a programot.
A svéd szám jó volt, de sajnálom, hogy a dán kislány alig kapott szavazatot. Komolyan nem értem, mi alapján szavaztak, és hogy az első 10 hogy kerülhetett be némelyik előadó. -
ladybug
őstag
Jó reggelt mindenkinek. Végre hétvége van, és ez is 3 napos. Lehet pihenni.
-
ladybug
őstag
válasz
Vigneau #24550 üzenetére
Akkor még más nézetek éltek, mint mostanság. Nem hiszem, hogy ez a fajta szabadelvűség lesz a megoldás. Persze csábító meg izgalmas, és felelősség nélküli, de pont nem erről szól egy kapcsolat. Ez csak egy ideig működik.
A Velvetre meg amúgy sem "hallgatok". Minden 2. alcím valami szexszel kapcsolatos és árad a rosszindulat az összes cikkből.
-
ladybug
őstag
válasz
Vigneau #24546 üzenetére
Ahogy beszélgetek fiatalabbakkal, mind el vannak keseredve az ismerkedést illetően. Én bizony nem szeretnék megint a huszas évem elején járni, mert nagyon nehéz megtalálni az Őt. Mindenki fél/tart a kapcsolatoktól, sokan a karriert választják a család helyett. Nem lehet egyszerű.
lujó: Mondtam én, hogy délre végeztek.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
válasz
Vigneau #24503 üzenetére
Főleg amiatt. De ne menjünk át búskomorba...
Itt éppen buli van. Óriási (23 ezer) demonstrálás van a kapitalizmus miatt. És még ebből is akkora partyt csapnak. Énekelnek, táncolnak, söröznek. Gyerekes családok és fiatalok vonulnak tömegesen. Helikopterek keringnek már órák óta, úgyhogy lőttek a filmnézésnek, mert üvöltetni kellene a készüléket. Viszont van internet.
-
ladybug
őstag
Idejét sem tudom, mikor voltam itt utoljára. Hello mindenkinek!
-
ladybug
őstag
Á T _ _ _
_ Á T _ _
_ _ Á T _
_ _ _ _ ÁSegítséget szeretnék kérni.
Az alábbi 5x5-ös négyzetben így vannak elhelyezve a betűk. Értelmes szavakat kell elhelyezni benne (bármilyen szófajú lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest