- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Verus
senior tag
-
-
-
-
válasz
Bubu79 #38485 üzenetére
Dehátmostmért? Én itten vigyázok az egészségére, hogy sokáig legyetek még együtt bódogságban, békességben, stb... És akkor ez a hála? Ez nem vall egy úrimacira!
Str8 sk8r: Na ná... Úgy vonulok vissza, hogy nem is...
Mod2: Á, nem is... Lassan tényleg elhagyom a terepet... Az egy dolog, hogy esetleg fárasztó vagyok, de én is fáradok...
-
-
-
-
bnss
veterán
válasz
Bubu79 #38289 üzenetére
Forrasztás kilőve, nem találom a pákát, ónszippantóm sincs. Jáj. A fényképezőgép is lemerült, nagyon jó. A dolgot cifrázza, hogy közös "tokban" (inkább műanyag keret, ami felülről tartja a csatlakozókat a helyén) a s-video, és az rca kimentekkel. Itt jön elő, hogy nincs rutinom ilyen problémák eseten.
Látszólag sorban, két lába van a kapcsolónak.
---
Szia Verus!
-
bnss
veterán
válasz
Bubu79 #38275 üzenetére
Nem hiszem, hogy kapcsoló lenne, mert egy szimpla műanyag lapnak tűnik. Küzdök még egy kicsit, hátha sikerül kihúzni a tálcát, akkor hozzá is férnék rendesen. Köszi a tippeket!
Tim: mennyémá!
Str8 sk8r: először valahogy a tálcát kell kihúznom, mert túl nagy a kezem, nem férek oda.
-
bnss
veterán
válasz
Bubu79 #38268 üzenetére
A 72cm-es CRT TV szivat, jót bírkóztunk, bár én annyira nem élveztem.
Visszakaptam, mert csak a bal oldal szól, beragadt 3,5-ös jack dugó vég. Hátlap leszedtem, csatlakozó megvan, de szinte teljesen zárt hátulról. Nem sok TV-t szedtem még szét, ilyen csatlakozóval sem találkoztam eddig. Rá kellene jönnöm, hogyan tudom kipöckölni a beragadt dugót.
szerk.: ráadásul az alsó tálcát - ha ennek hívják - sem tudtam kiszedni, pedig végignéztem kétszer, hol vannak a pöckök amik tartják. Ezek szerint jól eldugták a Panasocin mérnökei.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
NoLF
veterán
válasz
Bubu79 #37332 üzenetére
már olyan sokszor akartam kérdezni, hogy a mi a pékfenéért írod nagybetűvel azt hogy Vagy?
valamilyen úton-módon eljutott hozzám egy bejelentés egy ügyféltől. aszondja:
- Xyz gép, azt írja ki, hogy karbantartást igényel. ez miiiiiiit jeleeeeeeeeeeeeent?
- Ez bizony azt jelenti, hogy a gép karbantartást igényel.
-
bnss
veterán
válasz
Bubu79 #37332 üzenetére
Nem is lehet ezt kezeltetni, max egy 1.0-ás Swifttel.
Szabó Laci .ilyen szövegeket.
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #37318 üzenetére
Hát őőő akkor ne.
Ebben igazad van, ritka ronda egy autó, a Twingo-t már nem is hozom szóba. BékaautóNa ja, csak nem lesz belőle herceg akárhogy csókolgatja az ember.
A Tigra - őőő - nem nevezném nőiesnek, oké kicsi meg minden, de az se egy szépség már bocsi.
A női autónak elképzelésem szerint egy kis ékszernek kell lennie. Ilyen a Mini egy kis csillogó gyémánt
Dedühöngök
Jó étvágyat tope!
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #37314 üzenetére
Hiába nézem, nem fog meg, ahogyan nem fog meg a Vectra sem, az Astra sem, a Tigra sem és csak hogy ne ragadjak le a márkánál a Megane sem vagy a Thalia, stb.
Tudom és azt látod egy percig sem firtattam, hogy miért, mert azt megértem
Amúgymeg a tökömért kell belerakni a tartárba a rántott sajtom
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #37306 üzenetére
Ahha meg kb felénk használhatatlan, túl alacsony
Nincs sok bajom vele, csak annyi hogy Opel, nem szívlelem hiába. Talán azért nem mert nem valami hajde a szereplése egy-egy rally versenyen. Nem köpködni akarom, de nekem olyan egykaptafa autó. Semmi stílus - de modnom nekem. Mini meg Audi után nem is csoda
-
Verus
senior tag
-
Aktív témák
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest