- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
-
nike_
addikt
válasz
Bubu79 #16763 üzenetére
Erre van egy jó viccem:
Él együtt 3 öregasszony. Az egyik 92, a másik 94, a harmadik 96 éves. Fura dolgokat művelnek. A 92 éves például engedi a fürdővizet, levetkőzik, már menne bele a kádba, mire egyszer csak megtorpan: - Most én bemenni készülök a kádba vagy kijönni belőle? A 94 évesnek is vannak problémái: - Felmegy a lépcsőn majdnem a tetejéig, mire megtorpan és azt mondja: - Felmenni akarok a lépcsőn vagy most jövök le?
A 96 éves pedig éppen TV-zni készül, amikor azt mondja: Jaj, a hülye testvéreim.. Nekem még szerencsére semmi bajom nincs a memóriámmal. Ezt le is kopogom.. Kopp-kopp.. Ki kopogott? Megyek megnézem, és majd utána bekapcsolom a TV-t.
Xpod: Nekem akkor fájt kegyetlenül a hasam, amikor jöttünk hazafele Londonból (tudniillik kb. 6-7 óráig nem ettem előtte). Szerencsére az előttem ülő öreg néni adott egy kicsit a förtelmes ilyen zsemleféléjéből (magos volt
), amitől jobban lettem. Szerintem hányni nem fogsz, de a füled kegyetlenül fog szúrni, főleg az odaúton (nekem visszaúton nem szúrt). Rágót vagy cukrot mindenképp vigyél magaddal fel!
Szóval szerintem ne vigyél gyógyszert (zacsi úgyis van a repülőn
)
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Bubu79 #16728 üzenetére
Daddy Day Camp (Oviapu 2)
szerk: azt a részt nem találtam fent, ahol a trombitával nyomja ..
-
Vistaboy
veterán
válasz
Bubu79 #16600 üzenetére
Gondolkodom rajta, hogy őt választom majd egyéni arcképnek, de még odébb van jócskán a 600 nap, addigra lehet hogy lefoglalják...
A hétfőknek van egyfajta negatív kisugárzásuk, még a vasárnapodat is el tudja rontani, hogy arra kell gondolnod, hogy reggel hétfő lesz, meló kezdés...
-
rarri
senior tag
-
neduddki
nagyúr
válasz
Bubu79 #16419 üzenetére
HI!
AHt annyuira nem kedvezel nekem, ugyasnis oleg sok baromsagban tudok orjngeni, de a drift /amellet hogy zsenialiska es felelmtesen ltavanyos/ nem igazan aszivem csucske, ugyasnis a kornyezeti terheleset szraz aszfalton tulsagosan is sokna tartaom :- ( en javaslatom pl. vizes acel /ugye nem kell elmgyaraznom me???:- )/ tessek ott megmutatni ki mit tudd!
udv
neduddki
p.s. Mas:
hatterben megy a naplo /a gyogyszereszeket sirato riportja ota semmire nem becsulom/ de mindekepp pozitivumkent ertekelem, hogy a szoke lanyt /aki az arpadhidi balesetben elvesztette a labat/ pozitiv peldakent mutatja be nekunk. ill a ornyezetunkbe eleo serult embereknek, DE konyorgom me nem beszel senki arrol hogy mi vezetett a balesrthez???? mert nincs az erohatas ahol egy hejjel kozzel betatott sebesseghatarnal /ha jol tevedek 70 a hidom/ ratekeri a villanyoszlopra az auot /reno clio volt ugye? nicns kedvem rakeresni.../:- ((( /az egyeb es aprobb csusztatasoktol tekincsunk is most el/ -
Neró
őstag
válasz
Bubu79 #16412 üzenetére
Szia.Hát igen.Most csak a játék megy ...
Ez már jó?Na megyek is majd holnap leszek többet!!! Sziasztok!
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest