- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #29426 üzenetére
Romcsizzak még?
Melynek talaját a szívünkben érzett szeretet táplálja és forró pillanataink tova tűnő fénye
Hát de milyen jól csináljuk
Figyeled?
Bub0rek:Nekem már volt minden színű csak fekete nem.
Vörös egyszer voltam, tartott 4 napig, nem nekem való az a szín. A szőkéről meg le kellett mondanom sajnos
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #29393 üzenetére
Ezt sejtettem
Timnek pedig jó pihenést!
Amúgy gonoszak vagytok
Miért nem mondjátok meg milyen legyen szegény lány haja?
Bub0rek: Nekem volt már szőke, vörös satírral
Traxx: Nekem az a bajom, hogy eszméletlen sok anyagnak kellene a raktárban, no de nálunk ugye összefut egy EV és egy Kft. Namármost mindig a Kft nevére kérik a számlát (tudom, elcseszték) és az EV használja fel az anyagokat. A raktárból meg ugye csak úgy kerülhet ki anyag hogy azt le is számlázom valakinek. Erre nincs valami okos megoldás? Számlázás nélkül stb stb. Mondjuk én írhatok róla egy ajándékozási szerződést a Kft-től az EV részére? Híjj talán annak illetéke van.
A másik a raktár nyilvántartás....az iktató számot mindig az oldalszámból és az épp aktuális dátumból "rakom össze". Az aditor szerint így nem korrekt, na de én úgy tanultam hogy a számozásnak egy szabálya van, szigorú számozásnak kell lennie, a többit én döntöm el.Ugye?
Kem: Az orvosság az idő.
Csak most nézem, kóros ez a munkamánia
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #29303 üzenetére
Hát a raktárat már félig összeraktam, olyan kellemes volt az ipari gépeket a polcokra berakni, emelgetni, húzni-nyúzni... A többit majd jövőhéten, most ebbe belerokkantam.
A többi része már jól megy, jöhet a kedves auditor hölgyTávcső? Nade min van az a távcső? Az a nem mindegy
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #29073 üzenetére
Jancsivitéz rekordja porba tiporva.
Szép álmokat gyerekek, elalvás előtt mindenképpen hallgassátok meg ezt a vén zeneszámot jútúbról.
-
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Bubu79 #29018 üzenetére
...jó rendben, igazad van...
...csak ma valahogy semmi nem akar összejönni...
...reggel a proci...aztán veszekedés otthon...aztán az egyik biznisz a másik után lett visszamondva különböző ürüggyel...
...meg ez a felhő is itt e fejem felett...
...hihetetlen számomra ami tőrténik velem, és körülöttem...
...
-
bnss
veterán
válasz
Bubu79 #29024 üzenetére
Nem ez a gond, de a csatlakozó a képcső alatt van, annyira nem szeretném szétbombázni a TV-t. Jó lenne, ha alulról lehetne szerelni azt a panelt, de nem úgy néz ki, mintha alul meg tudnám bontani.
---
Használ valaki Live Messengert? Azt szeretném kideríteni, hogy hol tudom beállítani azt, hogy minden üzenet elé kiírja a küldő nevét (Options -> Messages)?
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #29014 üzenetére
Hát én ezt nem hiszem el.
Beülök a kádba, kopognak. Szomszéd, hogy nincs-e itthon rizs. Mondom van. Adok neki. Jön a kérdés - és ez mennyi idő alatt van kész? Hát heee, honnan tudnám? De aztán persze kitértünk a rizi-bizi fortélyaira
De majd lehozza a megfőtt rizst és megcsináljuk együttEzt is megértem, én tanítok valakit főzésre
Thrawn: Te csak ne csipogj bele a nagyok dolgába
-
-
nike_
addikt
-
venember83
nagyúr
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #28942 üzenetére
Keresem a jót keresem, de lehet annak elkelt már a licence
Miket tud meg az ember, milyen gyorsan mozog az emberi spermium....nem is tudom eddig hogy élhettem ennek tudata nélkül
Timo: Az epres csak Milkába jó, ugye Bubci?
Péterem: A múltkor én mondtam meg neki, így már könnyű volt Neked
Bubci: Engem sikerült lehengerelni vele
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Könyvajánló
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest