- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #16899 üzenetére
Lehet, hogy megyek még egy kört a zuhany alatt, viszketni kezdtem
Itt is süt! Gyó reggeltet
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #16853 üzenetére
Átlag user tacsko gazdaságos gépen nem flancol holmi több particióval - van az egy és oszthatatlan cé meghajtó, rajta a teljes családi foto albummal és a létező legrafináltabban elrejtett MP3 gyűjteménnyel, minimum 77 különböző mappában.
Ehhez hozzá jön még anya összes kedvenc receptje és máris megvan az egész estés szórakozást nyújtó adatmentésnek hívott hajtóvadászat
A kedvencem egyébként a vegyesbolti számítógép első gépes tulajjal, vérpistike szomszéddal, internettel, vírusírtó nélkül - mint egy majom, a kezében egy kézigránáttal - garantáltan robbanni fog
Mod.: Ja, ez itt off
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #16847 üzenetére
Kékhalált csak úgy nem dobál a rendszer - lehet kísérletezni a javítással, de megmarad egy rakás szemét utána - szvsz.
Adatmentés másik gépen ( mert ugye jobbára az előzetes mentés luxus, hiszen mi baj történhetne - tisztelet a kivételnek ), majd format C kettőspont és friss win fel.
Patkolni talán egyszerűbb, de később sokat szívhat az ember vele...
Áramszünet a be- illetve kikapcsoláskor jön a legjobban - ilyenkor szokott egy jó nagy hátast dobni a filérendszer, aztán lehet vakargatni a buksit, hogy mi legyen
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun #16842 üzenetére
Akkoriban még biztos nem kértek pénzt a váltásért - jól rémlik, hogy a sarki kisboltban még örültek is az aprónak...
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #16835 üzenetére
Az nem rémlik, csak a négy forintos buszjegy, meg alighanem későbbről a két forintos zsemle
Nem most volt
Frost Ashes: Hát ez biza szopóka, nyalóka - ha eddig nem volt kilőve az automatikus újraindítás, akkor ez után már nem fog menni. Win reinstall...
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #16801 üzenetére
Az előbb jöttem fel az egyik szomszédtól, gépet épít. Alaplap csere megvolt, de nem boldogult az előlapi cuccosok bekötésével.
Összedugdostam, izzítottunk.
Ventilátorok pörögnek, de semmi több - tye kép, tye hang.
Böngészem a dzsumbujt - videokártya kiegészítő táp vadászat ( nem volt rajta, emiatt nem lehet ), egyéb kábelek vizslatása - hoppá, a 12V-os kiegészítő tápcsatlakozó az alaplapon nincs bedugva.
Kérdem a jóembert: És ezt most így hogy? Válasz: Ja, azt nem mertem bedugni - miért, mi megy róla? Khömm - semmi, csak a processzor VRM-je
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #16807 üzenetére
Moszkvában gazdag, de idehaza szegény?
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #16742 üzenetére
Azt hiszem 2004. áprilisi az a lap, ami a gépemben dohog, lassan ötödik éves lesz és egy elemcserén kívül semmi gond nem volt vele. Nem, nem háromnaponta félórára van bekapcsolva
Ha jár a levegő a gépben és nincs beszorítva a bútorba a technika, az sokat dobhat az élettartamon
Pálinkás gyóreggeltet!
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #16430 üzenetére
Olvasgatok - de leszokóban vagyok...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #16423 üzenetére
Jogos.
Belzebúb, mi?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #16420 üzenetére
Belzebúbnak adtam volna el a lelkem, amikor elektronikával kezdtem foglalkozni?
Sebaj Tóbiás...
Rarri: Nem az a baj, hogy segíteni akar, hanem hogy nem érti meg, hogy nem tud...
-
Bubu79
addikt
Dzsízuszkrájszty...
Az ember véletlenül betéved egy szakmai topikba és mit lát? Szélmalom harcot vívó usert, aki elszántan ágál az integrált hálókártyák ellen, bizonygatva, hogy minden problémának, ami a nettel kapcsolatos ők az okozói.
Meggyőződése, hogy csak mert a nevében az integrált szócska szerepel, már nem is a PCI sínre csatlakozik és véletlenül sem onnan kapja a táp felől a kraftot, mint a saját NYÁK-kal szerelt, PCI foglalatba ültetett társai.
És hinti az igét, mint valami próféta...
Logoff...
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #16402 üzenetére
Háddevau - én is többnek gondoltam
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #16393 üzenetére
Julcsival?
Szó se róla, annak idején sokan oda voltak érte, de nem túl idős Ádyzhoz?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #16390 üzenetére
Csak érdeklődtem - morózusnak tűnt a kérdés
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #16387 üzenetére
Csalánra tetszett pössenteni?
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #16382 üzenetére
Naná, hogy mukodik - én mondtam neki
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #16379 üzenetére
Lehet, hogy halódik a tápja - bár egy sima áramtalanítás és visszakapcsolás a melegedési problémán nem segít, ha nincs ideje visszahűlni.
Remélem azon keresztül bámulod a fórumot most, mert akkor az fogja megjeleníteni az általam mormolt varázsszót, ami bizonyára jobb belátásra téríti majd:
MÚKODJ!
Bolond: Tulajdonképpen nem is rossz ötlet - garantáltan megoldja a javíthatóság problémáját
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #16367 üzenetére
Az LCD monitort passzolnám - ott egy kicsit másképpen néz ki a kép rajzolása, mint a CRT-nél. Előfordulhat, hogy azért csinálja, de nem merném határozottan állítani, hogy tényleg amiatt van.
Mennyi idős a jószág és mennyi idő után csinálja a dolgot?
-
Bubu79
addikt
Van egy varázsa annak, amikor az ember egy csendes nyári estén hazafelé biciklizve körmök kopogását hallja maga mögött a flaszteren a sötétben...
Hátrapillantva meglátja a sötétbe burkolózó kutymorgót, aki ezt látván hangos csaholásba és ugatásba kezd - és bár csóválja a farkát, hősünk mégiscsak a vicsorgó fogsorát látja, amikor is a pedálra taposva füstölgő gumikkal elteker a helyszínről, miközben fejhangon sipítozik...
Ezt látván és hallván az út melletti üzemcsarnokokból előbukkanó, hazafelé igyekvő emberek meglehetősen furcsa szemeket meresztenek a bringázó szökevényre, nem értvén a sietség okát...
...csak mert a kutya, meghallván a visítást
merengőre fogta és leült a betonra,
sötét bundája pedig elrejti a kíváncsi szemek elől...Szar dolog, amikor az életéért teker az ember
-
Bubu79
addikt
válasz
ladybug #16314 üzenetére
Egy lila tehenes dobozkában még akadnak túlélők - igen, csoki van benne, sima tejcsoki
-
Bubu79
addikt
Ugyanez pepitában
Érdemes lehet megnézni a srác többi videóját is - keni, vágja, mint kocsikerék a tehénsz... izé - tehénlepényt
Kukac: Barokkosnak találtad? Vivaldi Négy Évszakjából a nyarat játszották el a srácok villanygitáron
Nu embörök - gyó éjt
Szia Dylen
Esetenként előfordulok
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #16222 üzenetére
Ugye nem lettél darabolós gyilkos az utóbbi időben?
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #16205 üzenetére
Ezt a kunsztot tutira nem fogom eltanulni - tériszonyom van
De olyan szinten, hogy ha nőnek születtem volna, komoly dilemmát jelentene az, hogy fel merjek-e venni magassarkút - valószínűleg ha az igen mellett döntenék, rögtön követelném, hogy építsenek körém biztonsági korlátot és ötpontos biztonsági hevederrel rögzítsenek valami iszonyatosan stabil beton szerkezethez ( nem, nem olyanhoz, ami a Duna feneke felé indul
)
Szia Bon3ss
Nem beteg, rajongó
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #16203 üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #16200 üzenetére
Ahoy!
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #15294 üzenetére
Ha most szenyó lennék azt mondanám, hogy hozott anyagból dolgoznak
De nem vagyok, úgyhogy csak együttérzően hümmögök: hümm-hümm
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #15286 üzenetére
Csak nem az eltolt sérót kompenzálták némi alkohollal?
Delirium tremensben minden más
Egyébként Beléd is szépet
Dinkamen: Lehet, hogy lassú vagyok, de kitartó
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #15229 üzenetére
B+ alig tudtam megfejteni, hogy mi a bánat az az ajcsi
Pálinkás jóreggeltet
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #15207 üzenetére
Az Öreg sincs elfelejtve
[link]
Bon3ss: szívből jött
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #15203 üzenetére
OMG, OMG!!!
Szeretném megköszönni a pszichoanalitikusomnak, a plázacica ismijeimnek, a világot átfogó szeretetét kínáló Dalai Lámának és a világbékét hirdető szépségkirálynőknek, azt, hogy lehetővé tették eme hatalmas elismerés realizáslódását számomra - köcönöm cépen
Ja, és persze a postás Pingvinnek is örök hála
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #15193 üzenetére
Hát - igazán örülnék egy pár piros hangszórónak
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #15119 üzenetére
Recesszió van, most az arany is kevesebbet ér
Race:
Alvás - hosszú volt az éjszaka
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #15080 üzenetére
Vannak On-Site berendezések, ilyet üzemeltetünk Székesfehérváron is, az ALCOA-ban, de a telepítésük csak ott éri meg, ahol folyamatosan szükséges a technologiához a nitrogén.
A dolog egyébként sokkal egyszerűbben és pazarlóbb módon működik - le van telepítve néhány cseppfolyós N2 tartály, ezekbe hordják tőlünk a nitrogént.
Miután az anyag megtette a dolgát - lehűtötte a talajt, nemes egyszerűséggel szélnek eresztik, ugyanis ekkorra már gáz halmazállapotú. Tehát a dolog úgy működik, hogy bemegy a cseppfolyós és kijön a gáz...
Hogy gazdaságos-e? Nem.
De gazdaságosabb, mintha újracseppfolyósítanák, hiszen az plusz energiát emésztene fel - és még így is olcsóbb, hogy után kell tölteni a tartályokat...
Tim: -
Bubu79
addikt
Négyes metró építkezés, Duna part, pesti oldal.
A munkát nehézzé teszi a part menti talaj laza szerkezete - félő, hogy a fúrópajzs felett megindul a talaj - valahogyan szilárddá kell varázsolni, hogy kialakíthassák az alagutat...
Fagyasztás - folyékony nitrogén segítségével - a fúró előtti talaj szakaszba körben csöveknek fúrnak helyet, a csövek U alakban visszafordulnak, a furatok mélysége átlag 60cm. A csövek elhelyezése után a csövekben folyékony nitrogént keringtetnek, a -192 fok körüli folyadék körben megfagyasztja a talajt, szilárd alapot nyújtva a gépeknek...
Ez után elhordják a kitermelt földet és kezdődik az egész előlről.
A képet az egyik sofőrünk rögzítette, aki utánpótlást szállított a helyszínre
Ja, üdv
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #14925 üzenetére
Az nem sörhas - az mind máj
Ahoy!
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #14557 üzenetére
Feladom - pedig még nincs is rajta elég bélyeg...
Hiába, öregszem - nehezen tartok lépést a szárnyaló elmétekkel
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #14555 üzenetére
Akkkor hogy rövidrezárjam a dolgot, egyszerűen csak annyit mondok, hogy poliéder - ezt überelje valaki
Szia Pisztillus
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2 #13908 üzenetére
Annak idején 27k-ért vettem az első CD írómat, egy LG CED8080B-t - 8X4X32-es - mai napig megvan a polcon, üzemképes
A vonal maradt, ma is egy LG meghajtó ketyeg a gépben ( nagyritkán, mert alig használom ) - egy GSA H20L meghajtó - valami 9k környékén vettem cirka 2,5 éve...
Szép estét Népek
-
Bubu79
addikt
Csuhajja kicsit nem figyel az ember és máris elszaladnak mellette az események
No ezt örömmel hallom
Lassan alvás, mert holnap koránkelés lesz, meg pakolás, meg miegyebek - jó éjt Mindenkinek
Tim: Alkalomadtán esetleg vihetek némi silóznivalót, de ne bízd el Magad - nem bukok a szakállra
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #13640 üzenetére
Köszi - ha nem is specialitás, de ezt már csináltam párszor
Bon3ss: Hadd nyugtassalak meg - ma már szerintem ránézni sem fogok, kinyalakodtam magam az edények takarítása közben
Szia Pisztillus!
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #13630 üzenetére
Ott a pont
Holnapra
Van még két ilyen dobozzal - kettőt megutaztatok, egy pedig marad itthon
Szia Bon3ss!
Pisztillus: Egyben nem teszteltem, csak alkotónként - külön-külön minden finom volt
-
Bubu79
addikt
Kész van - ronda, de finom
Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest