- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #36916 üzenetére
A nyárnak örülünk, de simán lehetne vagy 5-10 fokkal kevesebb, franc se bánná. Max a mezőgazdaság. De azt már úgyis gallyra vágta a többhetes eső meg a ki nem mondom mi.
Most akkor meccs, közben ebéd, aztán meccsnézés, edzés, újabb meccsnézés közben takarítás. El fog telni ez a nap is elég hamar, úgy érzem.
-
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL #36875 üzenetére
Spermicsoda? Vagyok én, csak önmegtartóztatást gyakoroltam. Mert ugye az ember attól nemes, ami csacsivá teszi.
Majd körbelesek azért, mert pl. a buznyák topik nagyon meglódolt, ahogy kitettem a lábam. Kíváncsi leszek, mivel lehet még feldobni majd a hangulatot. :-]
Főzős, konyhában kekszelős témához annyit tennék hozzá, hogy minden elismerésem azé a lánykáé, aki egy ilyen forró nyári nap, főzés közben, még hajlandó összeizzadni a férfiállattal.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #36816 üzenetére
Szerintem már a járvány körüli felhajtáskor is voltak akik nem igazán hitték el a média által hatalmasra fújt világjárványról szóló híreket.
Én akkor bizonyosodtam meg arról, hogy semmivel sem rosszabb az új influenza, mint bármelyik másik influenza, vagy egyéb fertőző betegség, mikor a hírekben megemlítették, hogy mennyien fagytak meg a télen. kb annyi ember fagyott halálra, mint amennyi a h1n1-nek esett áldozatul.
A médiának hír kell, szenzáció. A híradók azzal kezdődtek, hogy újabb halálos áldozata van az új influenzának. Aztán mintegy mellékesen megjegyezték, hogy a beteg cukros volt és rákos és a szövődményként fellépő tüdőgyulladás vitte el.
Az, hogy a gyógyszergyárak irányítják valamilyen szinten az egész felhajtást, az viszont szomorú. Egy párszor el lehet még játszani ezt a világjárványos sztorit, hogy minél több patikaszer és oltóanyag fogyjon. A gond akkor lesz, ha már nem hiszünk ezeknek a híreknek és esetleg valóban jön valami huncut betegség.
A környezetemben volt olyan akinek a szemében a gyerekgyilkossal kerültem egy szintre, mert én nem oltattam be magam.
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #36681 üzenetére
és te úgy jössz mindig, mintha mennél...
........ ......... ........ ........ ........ ....... ........ ...... ...... ....... ....... ........ ....... ....... ...... ....... ........ Tim: nemsemmi...
nálunk is hasonló a helyzet, van már rács mögött szuperbiztonsági ajtó, meg riasztó is, ami prüttyög és visít, akkor is, ha éjjel jön haza... de mindez nem elég. kéne még kamera is (akkor legalább látná, hogy tényleg csípkedem-e a muskátlit
) esetleg még két biztonsági őr, akik félóránként a levegőbe lőnek
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #36659 üzenetére
Na, új fejlemény van megint szomszéd-muskátli-csipegetés ügyben..
.
Az imént kinyitottam a konyhaablakot
szellőzni , és éjfél után pár
perccel egyszer csak hallom, hogy
beszél a nyanya. Kinézek, ott áll
hálóingben, és beszél hozzám, hogy
nem hagyjuk élni, bejárunk a
lakásába, ma is kirakott egy új szappant,
és valaki már használta, meg
szőke hajszálat is talált (itt
megkérdeztem azért, hogy csókolom,
szőke vagyok-e? De nem reagált,
módosult tudatállapotban volt), és már
egy csomó mindent elhoztunk, és nincs meg a kispárnája se (nem akartam
lebuktatni magam, nem árultam el, hogy nekem meg van legalább 4-5),
és, mivel zárt ajtók mögött vagyunk,
csak mi járhatunk be oda, és fel
fog minket jelenteni a rendőrségen, és inkább nyitva hagyja, vigyük
el, ami kell (kérdeztem, hogy szerinte mi kéne nekünk onnan, amink
nincs), csak többé ne menjünk be hozzá,
mert ő már belefáradt, hiába
próbált rajtakapni, nem tudott (szóval
ezért kukkol), és így aludni sem tud...
Mindezt mondom, az ablakom alatt éjjel negyed 1-kor..
Igazából az a durva, hogy már haragudni sem tudok rá, mert láthatólag beteg, képzelődik, ellenérvekre nem reagál, skizofrén és paranoid... Csak az a kérdés, hogy ki fogja így valaha is megvenni/bérbevenni
tőlem ezt a lakást...?
Na ennyi volt a ma esti élményem, ezt
meg kellett, hogy osszam valakivel.
Jóccakát. @ -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #36579 üzenetére
Na most gyün a Pilzner. Már nem is emlékeztem hogy ilyen szép sötét-arany színe van. Az íze meg nagyon hirtelen emlékeztet valami másra, de nem tudom mire...
Jaaa, basszus, megvan. Hát a Niksičko-raMade in Serbia y Crna Gora
Én Montenegróban ittam először, és nemrég Szerbiából hoztam belőle. Arra hasonlít, csak annál kevésbé markáns az aromája. Ez ilyen letisztult pilzeni, amaz meg olyan jó aromás, erős szerb íz.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #36039 üzenetére
A legtöbb eső az Északi-középhegységben esett...
Vettem észre b...ák meg.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #35917 üzenetére
A homokozóban fel-feldobja magát 1-1 ponty. Lassan készülök, mert akkor hamarosan megjelenik a dévérkeszeg. Aztán ha már unom, akkor dobok valamit csukára is.
Miért akar a Föld teljes óceáni vízmennyisége feltétlenül Magyarországon leesni?
Komolyan kezdem fontolgatni a Szudánba költözést. Az elmúlt 15 évben nem láttam ennyi fos esőt. -
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #35917 üzenetére
Kedves űrlényem! az alábbi cikket Neked küldöm. szerintem keress fel gyorsan egy pszichológust... D
idézem:
Sokkoló június: egyetlen felhőtlen napra sem számíthatunk!
2010. május 30., vasárnap 11:25 InfoRádió / Idokep.huA nyár szót idén júniusban elfelejthetjük, ha megvalósul az Időkép előrejelzésében vázolt időjárás. A teljes hónapban egyetlen olyan nap sem lesz a prognózis szerint, amikor felhőtlen lenne az ég Magyarország fölött.
1
Júniusban két nyárias napra számíthatunk. Az Időkép 30 napos prognózisa szerint egész júniusban felhős vagy közepesen felhős időjárásra számíthatunk, a két legjobb nap 26-a és 28-a lehet, ekkor csak gyengén lesz felhős az ég.A hőmérsékleti grafikon látványa sem biztató. Júniusban az előrejelzés szerint egyetlen napon éri majd el a hőmérő a 20 fokot, amúgy a hónap során 17-18 fokos hőmérsékleti maximumra lehet számítani.
A prognózis szerint lesz 7 olyan júniusi nap, amikor csupán 15 fokos maximum lehet. A mélypont június 22. Ezen a teljesen borult kedden az Időkép szerint 14 fok lesz a csúcs. Aggodalomra ugyanakkor nincs ok, hiszen reggelente 9-10 fok várható, tartós fagyokra tehát nem kell felkészülni.
A legrosszabb a hónap eleje lesz. Május 30. és június 5. között sok esőre, zivatarokra lehet számítani, a nap igen ritkán válik majd láthatóvá. Június 2-án viharos szél is lehet.
A legjobb hír talán az, hogy a hónap első napjainak kivételével nagy esőktől és viharos széltől nem kell tartani. Június 11-én, a labdarúgó-világbajnokság startjakor csak közepesen lesz felhős az ég, utána viszont meteorológiai büntető következik: sorozatban 11 olyan nap várható, amikor teljesen borult időjárásra lehet felkészülni.
kurva jól hangzik... asszem a júniust is egy irodában fogom tölteni.
:-))) -
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #35560 üzenetére
Apám szokott bosszankodni, hogy az időjárás jelentésben ezt vagy azt hallott, és persze, hogy nem az van. Én úgy vagyok vele, hogy úgyis olyan idő lesz, amilyen. Nem bosszankodok rajta feleslegesen. Természetesen a rossz idő rám is hatással van, én is jobban szeretem a kellemes, nyugodt , napsütéses időszakokat!
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #35539 üzenetére
ott nem szokatlan a felhő. csak az Atlasz hegység kicsapatja a csapadék 90%-át a 3-4 ezer méteres hegycsúcsaival, és a sivatagban már nem esik.
amúgy ilyenkor "csak" 40-45 fok van ott, de párás, és így borzasztóbb, mint a napos idő, amikor 50fok van, de leglaább száraz...
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #34306 üzenetére
mivan, megjöttél a hólapátolásból?
Ui. én voltam már egy helyen, ahol neked való az idő, úgy hívják, hogy Szahara.
de szerintem két nap után azzal is bajod lenne, hogy á, de meleg van, meg miért ilyen száraz minden, és miért nincs zöld sehol, meg viszi a szél a homokot, meg ilyenek...Tildy : Blacksoul csak rossz országba született, de ezen kívül még rossz országba is vándoroltál ki...
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen digitális videókamerát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged