- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #43731 üzenetére
Tényleg pontosan tavaly novembertől esik az eső egyfolytában!
Az utcánk nagyon belvizes rész. Szinte minden házban szivattyúzzák a pincékből a vizet. Az elmúlt 20 évben erre csak egyszer volt példa, hogy egész évben nem ment el a víz, akkor 90cm magasan állt a pincében.
Szivattyúzás ráadásul talán többet árt, mint használ. A víz folyamatosan mossa a ház alapja alól a homokot. Szivattyúzni viszont muszáj, a pincében van a kazán, meg egy rakás más dolog, ami máshol egyszerűen nem fér.
A szigetelés lenne a megoldás, de a hatalmas víznyomás miatt ez sajnos utólag szinte lehetetlen. Kívülről (!) kellene körbeásni a pince falát, szigetelni, betonozni. Ez gyakorlatilag kivitelezhetetlen...
(#43737) lorcsi: tüsszögtem!
-
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL #43723 üzenetére
HI!
mivan??? genf-curih repulo??? akkor menodamentek ma egybul kocsival??? na mind1
masfel ora max a repter megnezesere eleg, ha veletlenul lacc Coop uzletet akkor ott vegyel lindt csokit:- )
mi 25k-ert voltunk 2fo 1 csomag genfbe tavajj nyaron, amugy ha menni karsz, akkor a eurocar-nak mintha meg lenne hetvege /pentek-vas/ jo alciojaudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
-
Dylen
senior tag
válasz
BlacKSouL #43596 üzenetére
a teteje, pont azon a helyen, ahol a manóknak hegyes a fülük vége.
de ez tegnap elmúlt egy algoflex forte hatására. Viszont szerintem a probléma oka a fejfájás, ami kisugárzott a fülemre, ugyanis most ismét! a fejem fáj ugyanazon az oldalon.
ebből orvoslátogatás leszegyébként köszi a tegnapi tippeket és jókívánságokat!
-
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL #43315 üzenetére
Ez tuti ragasztós, ahogy a régi is az volt, amit kezelésbe vettem ifjú titán koromban. A feszgetős módszerrel sikerült kellemes perceket szereznem magamnak... lehet kihagyom. Azért köszi az infót.
És menjél végre kérj magadnak egy normális fejet, mert ettől már kiráz a hideg.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
BlacKSouL #43115 üzenetére
ahamm.
értem.
Tehát ha önkényesen a kis bandámmal csalok-hazudok a jogdíjakkal kapcsolatban, lányokat alázok a hátuk mögött, akkor én egy követendő példa vagyok.
Ééééértem.Akkor ezt most felírtama kis noteszomba, a "fontos dolgok" közé.
Nem, a "mindennapi dolgok" közé írom fel. Mégiscsak fontos. Nagyon fontos. -
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL #42980 üzenetére
HI!
hat ja 60-jb-szolnaok egy remalom tejjesne ledobbentem multkor mikro arra koboroltam, ellenebn a kornyek egyik legrettegetteb auta a jb-farmos maga volt a megdobbenes, abonyig mentemmultro szinte ne mhittem el hogy mo-n vagyok psilogtamis rendesn:- )))
jb itan merre hogy ijejn elemneyid vannak? ugye nem nagykata tapio-bicske es -szentmarton fele mentel ?:- )udv
neduddki
-
fokukac
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
válasz
BlacKSouL #42624 üzenetére
Velem viszont egyidős a mnyuzik.
Ma reggel befele jövet szép kis dugó volt, mint kiderült karambol volt a 4-en, és ezért a 442-en is állt kissé a sor, de ilyenkor jön jól a robogó, szépen el mellettük, igaz így is tovább tartott az utam mint szokott, de nekik meg pláne.
Tegnap meg jót maszekoltam, olyan gépre leltem ami 2004-ben volt telepítve, azóta se hozzányúlva (mármint értő kezek által látva), nagyon frissítve se, végülis újratelepítést nem igényelt, de mondtam neki hamarosan azt se árt, így is vagy 3 órát eltököltem a SP3 és egyéb frissítések telepítésével (nem gyors gép, de amire neki kell megfelel, igaz nem lett volna "sokkal" több idő újratelepíteni, igaz nem úgy készültem)Szép napot az ON Totyik népének
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #42632 üzenetére
...vagy vasmacska...
Közhelyes vagy, montam má'..?
(A fenti érvelésed akkor igaz, ha egyedül vagy, vagy akkora egód van, hogy nem érdekel a környezeted. De majd rájössz. Mindenki rájön. Az szerencsésebbek nem az utolsó pár napban...
Szeress és szeretkezz önzetlenül - másért, ne magadért!
)
szerk., BE -> Ja, a sós hasonlat is korrekt.
Pont ma reggel konstatáltam, hogy rengeteg fiatalka csinoska keletkezett - akik megnéznek egy ilyen vénséget is, mint én (Race, pályára..!), aztán itt az irodában levettem a rózsaszín sálat...
-
-
-
kételkedem
addikt
-
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged