Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Racecam #11986 üzenetére
értem.
megint alkottak a rend őrei a szabadság és a bátrak hazájában
idiótákhóangyalkáért 20 gumibotot
golyózásért golyót
stb -
kételkedem
addikt
válasz
Racecam #11770 üzenetére
24-én kell vizsgálni az adott időszakot!
Egy kis összefogással sok minden sikerülhet!
szerk: már megint nem frissítettem az oldalt!
-
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Racecam #11591 üzenetére
Teljesen igazad van abban amit mondasz - a legbiztosabb a humán megoldás. Már csak azért is, mert ellenőrizni lehet azt is, hogy rendesen átáll-e az adott váltó, stb. Valóban, a pálya széléről könnyű okosnak lenni, meg megint más a váltó mellett állva és takarítva - közben anyázva, hogy a szél megint telefújta. Ahogy philo mondta: megfelelően kell szervezni, a rendelkezésre álló erőforrásokat ésszerűen alkalmazni, megfelelő tájékoztatás, stb.
A Süsü-t nem csodálom, hogy már nem használják. Viszont az elöl-hátul hótolós dupla Szergejnek nincs párja... -
hejesírásó
senior tag
válasz
Racecam #11580 üzenetére
tudom nincs sok hozzáértésem, nem vagyok vasutas, de ha meg tudom h a pályaudvar váltó érzékenyek, és lehet számítani hóátfúvásra akkor felhúzok két oldalt szépen magas falakat, az majd fogja a szelet+zajt, vagy fogom és a kritikus szakaszokat körbeburkolom, azt mehet a búj búj zöld ág. a vonat átmegy kint marad a hó (farkas). ennyi.
másik, ha látták h az átfúvások miatt leves van akkor hol voltak a vonatpótló buszok?
ja és a keméy az volt h kicsöngött, nem volt foglalt DE nem vették fel a déliben a forgalmi irodában, és a P.szabolcsi forgalmisokhoz 0 információ jutott el bármivel kapcsolatban, onnan tudtam meg mi történt h megnéztem a hírekben!
sztem lefekszek pihenni mielőtt még bannoltatom magam
bubu: rengetek olyan nyugdíjas ismerős van pl mamám utcájában h végig feketézte, meg fele kézbe fele bejelentve az életét és most sír a szája, nem fogom őket sajnálni. Aki rendesen dolgozott és előre tervezett annak nincs gondja.70-100 nyugdíjuk van-családban van ilyen.
mind1, most nem tudok tisztán higgadtan gondolkodni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #11101 üzenetére
Hajjaj. Rohadt mocsadék szemét időt jósolnak mostantól, minket pl az alatt a 20 perc alatt lepett be kb 5-6 centi hó, amíg beszaladtunk a teszkóba. Megálltunk, még csak nem is szemerkélt. Kijöttünk már látni se lehetett.
Később meg még ónos esőt is mondanak.
Nagy baj lenne ha elhalasztanánk ezt a találkát? Illetve ti összefuthattok persze, de nekem innen ilyen időben felbuszozni..Rizikós.
Pedig Mammutban is akartam ajándékot venni, ez most ugrott..franc essen bele -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #11022 üzenetére
Nekem jó ahol valamelyikük mondja. Ha mondja. De úgy felszívódtak mint a ..mittudomén
Már csak azt kéne kitalálni hogy nagymacskával mikor tudok összefutni. Ha már végülis tőle indult a zegész.
Picskuba ha nem kéne ennyit melóznom minden nap fél 8-tól fél 5-ig, többször is felmehetnék a nagyfaluba és sokmindenkivel jó lenne találkozni. Nagyobbacska sörözésekre is betársulni. Igazából valami pesti melót kéne organizálnom, akkor mindig ott lehetnék. De jelenleg amennyivel többet kapnék ott, annyi pont el is menne utazásra meg albérletre. De azért nem olyan sokára úgyis dobbantok itthonról, csak egyelőre legyen meg a 2 évem ennél a cégnél. Úgy emészthetőbb lesz a szakmai tapasztalatom/önéletrajzom.
Most mit kezdtem el megint ... -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #10939 üzenetére
Gondoltam hogy sok sebből vérzik, csak gondoltam megemlítem. A Móriczon én általában azért voltam sokszor, mert ott meetingeltünk a társasággal, és viliztünk a Márványig. Azért is jutott ez eszembe.
Nade majd akkor kitalálja valakiNincs későn a 6?
BITBOYS: Dec. 18, péntek
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #10935 üzenetére
Javasolnám a Mongol éttermet, de az egyrészt MZS-től ~2000 méter, igaz 61-es vilivel közvetlen, háztól házig, másrészt eléggé derága is vacsoraidőben, harmadrészt..az nincs.
De ott mi anno irgalmatlan nagyokat zabáltunk(pácolt muflon, Dzsingisz-kán lova, fürjtojás, miegymás) meg legalább akkorákat ittunk is. 8-10-en egyetemisták. De ki is éheztettük magunkat előző nap déltőlDéltől 5-ig úgy berúgtunk...
Ja de harmadrészt is van, foglalni kell. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #10898 üzenetére
Na akkor így készülök
Nekem ugyan szállás elvileg a itten vóna, de majd kiokoskodódik a megoldás, ez már részletkérdés
Akkor hétfő bármikortól?, MZS körül valahol. Én már rég laktam Bp-en, nem emlékszem annyira a környéki jó helyekre.Kívül szőrös, belül nedves, az vagy nem jegesmedve, vagy senem csikóbőrös kulacs, mer az legényeknek is igen kedves, vagy pedig senem szőrös pina, mer csak.
-
kételkedem
addikt
válasz
Racecam #10909 üzenetére
M. Zs. [Móricz Zsigmond] 500 m sugarú kör című művét nem ismerem. Sőt barátnőm Wiki is csak ezeket említi:
1907 – Harmatos rózsa (regény, megjelent 1912-ben)
1908 – Erdő-mező világa (népmese-gyűjtemény)
1908 – Judith és Eszter (novella)
1908 – Hét krajcár (novella)
1910 – Sári bíró (színmű)
1910 – Tragédia (novella)
1910 – Sárarany (regény)
1911 – Az Isten háta mögött (regény)
1912 – Boldog világ (állatmesék)
1912 – A galamb papné (regény)
1912 – Magyarok (elbeszélés)
1912 – Tavaszi szél (novella)
1913 – Kerek Ferkó (regény)
1913 – Szerelem (színmű)
1915 – Mese a zöld füvön (elbeszélések)
1916 – Nem élhetek muzsikaszó nélkül (novella)
1916 – Szegény emberek (novella)
1916 – A tűznek nem szabad kialudni (novella)
1917 – A fáklya (regény)
1917 – Árvalányok (regény)
1918 – Fortunatus (novellák)
1918 – Vérben, vasban (novella)
1920 – Légy jó mindhalálig (regény)
1922 – Tündérkert (Erdély-trilógia I.)
1924 – A vadkan (dráma)
1924 – Búzakalász (regény)
1924 – Pillangó (regény)
1926 – Kivilágos kivirradtig (regény)
1927 – A nagy fejedelem (Erdély-trilógia II.)
1928 – Arany szoknyák (elbeszélés)
1928 – Úri muri (regény)
1929 – Forró mezők (regény)
1929 – Esőleső társaság (novella)
1931 – Forr a bor(regény)
1931 – Barbárok (novella)
1932 – Rokonok
1935 – Égi madár (novella)
1935 – A boldog ember (riportkönyv)
1935 – A nap árnyéka (Erdély-trilógia III.)
1936 – Bál (regény)
1936 – Komor ló (elbeszélés)
1936 – Rab oroszlán (regény)
1937 – Betyár (regény)
1938 – Míg új a szerelem (regény)
1939 – Életem regénye (regény)
1941 – Árvácska
1941 – Rózsa Sándor a lovát ugratja
1942 – Rózsa Sándor összevonja szemöldökét
1931 - A kondás legszennyesebb inge (novella) -
Bubu79
addikt
válasz
Racecam #10766 üzenetére
Mikor jártál errefelé?
Kicsit csiszoltak a városképen - legfőképpen a fősuli környékén, de azért még lehetne csiszolgatni
Viszont - van egy sokkal szebb város - régebbi, ősibb, mint ahol most élek - Királynők városaként is szokták emlegetni...
Gyönyörű, hangulatos, tele szépséggel és ódonsággal - szeretem
-
Bubu79
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Total Commander
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest