- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
tessék, de ezt nem értem.
mit raksz a túrós palacsintába? a beiglibe? a kalácsba? a kuglófba? a forralt bor ba és puncs ba? mit raksz a kekszekbe? mit raksz a görög mártásokba husokhoz? mit raksz a muffinba? és alapvetően majdnem minden édességbe? stb?
hogy tudtok így élni?
tobey: whiskeyből egy cent is sok ha engem kérdezel
-
-
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #12733 üzenetére
-
hejesírásó
senior tag
egyébként Bp-ieknek merem ajánlani a Rise FM-en ma reklámozott Szing Lee partit, és a zöld karszalagot!
pohár: bá bám bámbá bá bá bámbá volt vmi ilyesmi szám régen erre érted a Bombát?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
BlacKSouL #12718 üzenetére
sorjás angyalka, viszont a 4 esen tökre nagyot röhögtem! tiszta jó!
ahogy nézik a gömböt mint két bamba gömböt néző gömbnéző! váááhá háááááá
killing, valóban nem most pihiznem kéne kicsit. ám se nem hajat se nem testet nem mostam még. lángos tészta nincs begyúrva, de a kruplit már megpucoltam és a kefirt már felbontottam.
még egy flashforward rész aztán most már komolyan kimegyek lángosolni lenni. -
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #12709 üzenetére
ha Április elsején már modi leszel akkor ezt már illene tudnod!
jól értelmezem h vénember az egyetlen a világon aki még nem ivott ma semmit?
ne már
megvolt 3 üveg sör, végeztem egy 1 littyós csokilikőrrel, és most jön a maradék rumom kúlával (bocsi noLF), és TE még MA - NEM ITTÁL -
hejesírásó
senior tag
mosogatni kéne, lángos tésztát begyúrni, fürödni, hajat mosni, kivinni a 2 napos pizzás dobozt.
inkább iszok egy kólát
-
hejesírásó
senior tag
válasz
BlacKSouL #12649 üzenetére
nem ismerik, de tettünk érte.
megmaradtunk abban h hasonló ellenségektől szenvedtünk, hasonlóak a mindennapjainkat megnehezítő középjorópai jellegzetességek, és hogy ma is ugyan azok a potenciális ellenségeink (többé kevésbé). Ebben a Litván lány is egyet értett, annyi különbséggel h ez őket nem zavarja mert a népességük 1/6 az Angliában él!!!
továbbá azt h elegünk van középföldéből mert itt semmi sem jó.
valamint abban maradtunk h a magyarok nagyon tudnak nyavajogni, sokkal jobban mint a lengyelek, de mélyen legbelül mi nem vagyunk olyan csöndesen-önmarcangolósak-kesergősek mint a lengyelek, talán pont azért mert mi sokat nyavajgunk.szóba hoztunk még top no1alkoholizálós élményünket. itt a holland-német kollegina nyert egy metrón szemben ülőre hányós majd lehányt személyt megverős storyval.
továbbá deklaráltuk h a Lengyel házi (jellegű) tojáslikőr valóban finom, valamint h a hubertuszt nagy kár hogy ellopta vki a 3 nap után a bár frigójából, mert még volt benne kb 1/3 üvegnyi, és miért nem hoztam tartalékot
mindenesetre már tudom h a nazdarovje és vazdarovje között mi a különbség.
utána idehaza kb 2 hónapig nazdarovjéztam ha vki tüsszentett vagy kajcsiztunk, ennyire belém égett egy hét alatt. gyakran hajtogattunkja és NoLF tudom nem szereted annyira a töményt de ha jársz lengyeleknél igyál Wisniowkát!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
dragonfx #12645 üzenetére
az égne szépen.
bölén vagy bivaly nem 8? szőrös, jámbor de mérges és nagy. ennyi.
egyébként Lengyel kollégáktól tanultam h ezt a hazájában (POL, BLR) úgy kell inni h szedsz ilyen füvet azt felvágod a szára mentén vagy megdörzsölöd kicsit és bele a pohárba, rá az alkohol meg esetleg jég. vársz kicsit amíg kioldja az aromákat és utána iszod.
egymagában nem az igazi. teszteltem is, cserébe ők meg a hubit
NoLF: a Newcastle re gondolsz?
-
hejesírásó
senior tag
egy zipfer egy fosters egy newcastle brown meg csokilikőr után az ott lehetne akár 3 db l is!
jah és ma még nem ettem. nincs kedvem. a halálcsilalgot rá kéne küldeni a télara az északi sarki Rebel bázisára.Janoska: ügyesen ám! raktál bele fűszereket? pl Bivaly-füves vodkát?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #12626 üzenetére
csak nem modi leszel január 1.-től és most itt gyakorolod a stílust?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Csabee. #12624 üzenetére
a a Ph!-aszt csinál a kandallónál az a pingvin a b. oldalon?
egyébként meg festmény alá nem rakunk gyertyát sem!
a szarvas az ablakban meg vagy hülye vagy meg akar halni! nem igaz h nem látja h fél mázsa kitömött társa van a lakásban amibe befelé leskelődik lőtávon belülről?
a díványon a párnán is szarvas van, szval a gazda szereti a szarvasokat, ez meg ott ácsorog, még csak céloznia se kéne a lakás tulajának. idióta. -
hejesírásó
senior tag
remélem eltörlik a karácsonyt! karácsonyak vesznie kell!
mind fossátok magatokat össze a kockahusis káposztától!most így jobb?
amúgy meg megkostoltam a FOSTER'S-t. elég híres sör, sokat tolják jobb helyeken tv-ben. hát gondolom kap egy lövést.
elég furi az utóíze. rozsdás poros szög. én így nevezném.
-
hejesírásó
senior tag
karácsonyt!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #12415 üzenetére
Petsch Dél-nyugat szél, nagyon enyhe zápor 30 perce kb és 10 fok biztos van + délben ingben nem fáztam.
-
hejesírásó
senior tag
Ebucsozom mára sztem.
menek és levásárolom a karácsonyi ajándékutalványomat árkádban, meg bevásárolok ünnepekre.
Puszi, ölelés üdvözlet, kézrázogatás, stb mindenkinek.
bye
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #12323 üzenetére
tudnám még részletezni a szendvics elfogyasztűsát, de még a végén elzavartak volna egy napra is akár.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #12321 üzenetére
guvvadó, fényesen csillogó szemekkel fogod letépni a csomagolását.
majd becsukod a szemed és az orroddal megcsikized a karimáját- már nedves is vagy, mert összefutott az illatától a nyál a szádban.csak szemezel vele, végül kéjesen szuszogva bekapod....a szendvics már ismer..tudja jól milyen kis huncut vagy, úgy sem tudod megállni h le ne nyeld
és a szendvics már várja h meg is tedd! csak nem mondja, mert a szendvics egy szende és csöndes fajta.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
zoltanz #12318 üzenetére
Semmit sem ittam.
Ez egy nagy placc közepén volt nem ablakból ahol el lehet bújni utána.vénember:
lüke!
zoltanz 12311: én simán megbeszélem az ilyesmit barátaimmal. de csak azokkal akik valóban jó barátaim. nyitottak vagyunk. párommal is megbeszélem, de vele csinálni jobb
-
hejesírásó
senior tag
én Szombat hajnalban ordibáltam egy elég nagy lakótömb közepén amikor megláttam páromat, h KíVÁNLAK!!! telitorokból. nem viccelek. még a környék kutyái is elkezdtek csaholni.
a hölgyet amcsinak nézem ők még lazábbak, szval a fene tudja h mi fér bele ott. bár ezek szerint Michael biztos "belefért"
Van! hogy ne lenne: miért nincs még folytatása a SW-nak? miért kellett 6 résznél megállni
rarri: részleteket privátban
-
hejesírásó
senior tag
egy tollvonás és benne lesz az
a Zexemen át beleláttam kicsit a banki dolgokba-nem kell félteni a bankokat ilyen téren.Az vicc hogy hong kong-ból a csomijaim 1 nap alatt kiérnek a feladotól a reptérre, majd hozzán lejutnak 3 nap alatt. pedig sima hétköznapi levélként vannak néha feladva.
de ha pécsről küldök vmit fehérvárra az 1-1,5 hét. -
hejesírásó
senior tag
Exemet fiókbol egy meg nem nevezett banknál berakták ügyfélszolgisnak mert hiány volt emberben.
és ott az ügyfélszolgisok ha épp unatkozás volt szabadidőben hivogatták az ügyfeleket a körömágy biztosítással meg a plüssmaci biztosítással, mert ez a hatékony, szval reszkess! még nálatok is ezt kitalálhatja vki. -
hejesírásó
senior tag
Bubu, BS, zoltanz látom mindenkinek jó napja van ma.
-
hejesírásó
senior tag
a pizafutár jól fogadta asörikét tegnap, meg sem lepődött.
-
hejesírásó
senior tag
jócakát!
alszaszosz. -
hejesírásó
senior tag
mindjárt jön a pizzafutár, ha adok neki egy üveg búzasört álá borravaló vajh milyen képet fog vágni?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
philoxenia #12094 üzenetére
hát halod ez egy sör meg jó adag rum után ezt váltotta ki belőlem:
bocs h a pixelkupacok nem szemléltetik tökéletesen kacajomat. korlátoltak a pixelkupacok, ez van. -
hejesírásó
senior tag
ha vki 6 kor odahaza megiszik baráttal 2 deci portorico-i rumot kúlával fejenként du 6 kor étgyomorra az még egészséges mádzsár ugye?
-
hejesírásó
senior tag
karácsonyi cumó:
magamnak ventiszabályzó panel, li-po aksi és töltő, peq-15, nadrág, ing, 1 üveg rum, 5 üveg Zipfer + pohár.
párommal megegyeztünk h csak édesség, és semmi komoly. De mivel nyavajog a pocija miatt ezért csak édesítőszeres édességet vettem neki <3 <3 <3
lurkónak 1 kézzel rajzolt vukkos képes mesekönyvet, szval kevés szöveg sok kép. egy jófajta cumi, 2 szótanítós könyv háziállatos erdei állatos. a vukkosnak és az erdei állatosnak nagyon örült.frame<24: nagyon keményen hangzik. ezért a "szolgáltatásért" remélem egy fillért sem kell fizetni.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #12020 üzenetére
tyű, megnéztem durvás. nem vagyok infós (megerőltettem magam és nem a szokott módon írtam le mert nem akarok senkit megbántani), de azt gyanítom, hogy ezen elvárásokkal lényegesen többet kereshet vki ha vmi multinál, vagy IT szolgáltató cégnél eladja magát mint itt. nincs rálátásom a fizura, ez csak egy gut-feeling
kívánom Parciéknak h találjanak vkit aki ezeknek megfelel, és fél év betanulás után nem szalad el.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #12011 üzenetére
fáradt vagyol, tessék pihizni.
-
hejesírásó
senior tag
Kérdezz, felelek->Mi a francért pakoltál megint a tűzcsap elé te ökör!? ŐŐŐŐ
Barkóba->Itt van időben? Igen. Rákérdezhetek? Igen. Közüzemi számlák?
Barkóba->Nincs itt időben vagy késik? Igen. de itt kéne neki lennie? Igen. Kell a gyártáshoz? Igen. Rákérdezhetek? Igen. Alapanyag?
Erős ember verseny->Ki hozza fel a clearwateres palackokat ma?
Bújócska->Hol vannak az IT-s srácok? Hol van a fénymásoló szerelős srác?
Fogócska->Minden ahol csak munkát kell delegálni.
Nyomozós játék->Ki felel ezért a dokumentálatlan folyamatért? Ki szokta csinálni?
vmint Mi alapján csinálja az aki csinálja? Tulajdonképpen miért is csinálja? -
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #11992 üzenetére
masszívan vége a jégkorszaknak, lassan úszik minden
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Racecam #11986 üzenetére
értem.
megint alkottak a rend őrei a szabadság és a bátrak hazájában
idiótákhóangyalkáért 20 gumibotot
golyózásért golyót
stb -
hejesírásó
senior tag
válasz
Pisztillus #11983 üzenetére
engem is volt h össekevertek vki mással, pedig más a stílusunk, mióta utánaolvastam néhány hsz-nek a hasonlónak mondott embertől.
szval ilyenre bannt alapozni....
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #11981 üzenetére
de csak annyit kell csinálnia h újraregel egy új IP-ről és nem használ olyan Ip-t amit korábban használt....ezt meg nem nehéz megoldani...
vagy nem vágok vmit jól? -
hejesírásó
senior tag
válasz
Pisztillus #11978 üzenetére
ez mit is jelent?
körmöst kap ha levegőt vesz?
-
hejesírásó
senior tag
lehet jó lett volna úszótalpakat szerelni reggel a biciklimre....
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #11960 üzenetére
megint a sexnél vagyunk.
szééééép.
-
hejesírásó
senior tag
Fura h nem is volt tegnap beszédtéma a Guiness gyár leégése.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #11920 üzenetére
Az utánpótlási vonalaidra különös figyelmet szentelj.
A tengerészgyalogos fehérvérsejtjeidet küldjed a legnehezebb harci övezetekbe.
Ne igyál hideg dolgokat.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #11915 üzenetére
Itt se hó, se köd, se dér, se ónos nedves.
pécs (továbbra is kicsi p-vel.
)
-
hejesírásó
senior tag
az on topic átment nők, nőügyekbe?
jah no name-re ráuntak.
jócakát mindenkinek.
-
hejesírásó
senior tag
HOPPÁCSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Houston, van egy kis problémánk.
gyártottak ott vmi olyat is amiért kár? remélem nem.
-
hejesírásó
senior tag
bocsánat ha nap közben szociálisan érzéketlen voltam és kicsit flémkeltős volt néhány hsz-em.
már lenyugodtam.
-
hejesírásó
senior tag
rum+tea jobban hat mint a fürdőzés...
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #11646 üzenetére
cseréld le az avatarod polóját vmi vidámabbra.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
philoxenia #11637 üzenetére
mindennek eljön a maga ideje.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
philoxenia #11634 üzenetére
szeretem, szépek, de nem érnek annyit mint a cédula rajtuk...tudom tudom melyik autó ér annyit?
de a minik még inkább nem érnek annyit.
egyébként meg pont azért fogja igenis megkapni mert egy gyerek után is jobban áll rajta a mini mint ezeken.
-
hejesírásó
senior tag
Az én nyugdíjamra meg nagy ívben ... úgyse érjük az meg. Ez már nem az a világ.
hát én szeretném a 80-85 öt megélni.
nem hiszem h önző az érvelésem, csak rideg és logikus
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest