- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
De az hideg és túl elegáns. Vagyis hát ezaz, hogy hova kell. Van ahová melóhelyre bármiben lehet menni. Ott ha ing is van a férfiemberen, ha fázik, ráhúz egy pulcsit és kész. Mások meg inkább megfagynak. Tök vegyes lehet a kép.
Az egyetemista vizsga style a kedvencem, öltöny, nyakkendő, fehér vagy színes sportcipő, piros sportdzseki és túrahátizsák
azért tetszik. Nyilván ügyvédként így melózni nem a legjobb ötlet. Vagyis elég nagynak kell lenni hozzá, hogy ezt megtehesd
-
van egy ilyen képem [link], így el tudod képzelni hogy nézhet ki. nekem nem jön be. szerintem ha sötétnarancssárga az ing, akkor egy világos, ha meg világosnarancssárga, akkor egy sötét, de egyszínű nyakkendővel mutatósabb. legyen meg a kontraszt.
mod:
ennek a webshopnak a kínálatából én ezt venném.de persze nem egyezhet az ízlésünkazt meg lehet kérdezni, hogy milyen alkalomra lesz?
-
Mawyx
őstag
Sztem csak a mintamentes egyszínű nyakkendő néz ki jól. Bár a linkelt példány annyira nem rossz.
A narancs nagyon tuti ebben a nyomoronc időbenFekete vagy szürke zakóval ütős, de pl zölddel vagy lilával nem. Bár utóbbiakkal semmi
[link]Klassz ez nagyon sztem: [link]
Ez rettenetes
[link]
Én kb egy hete raktam sivatagos hátteret a laptopra, mert fáztam
-
Mawyx
őstag
Nekem ízletes amit gyorsan összedobok. Lehet más meg se enné, de nekem ízlik. Ha az említet marhát még főztem volna egy órát, akkor én sokkal idegesebb lettem volna meg éhesebb, az összhatás így elment volna negatívba. Nem szeretek sokat pöcsölni.
Ha összeröfi van, akkor főhet tőlem órákig bármi, mert akkor nem az éhséget akarom elsősorban csillapítani, hanem együtt vagyunk stb.
Számomra nem finomabb, ha fő még egy órát, de egy rakás idegsejtem elpusztul.szerk: Ez a film kutya* eredetiben, borzalmasak ezek a hangok, a szinkronhangok kellemesebbek
-
venember83
nagyúr
Milyen lett volna a cenzúrázatlan? Rossz belegondolni. Különben ha ki kellene emelni a klipből valamit motívumként, az a fenék lenne. VFTS- és hölgyfenék egyaránt.
neduddki: Meglepetés volt, de kellemes. Pedig már előkotortam az ISP szerződést is. No mindegy, visszadugom a fiókba, nem kell. Kösz a tanácsot, már mintha jobban menne minden.
-
rarri
senior tag
Szia Bon !
Jé, most vettem csak észre !
Jó hogy szólsz!
Nem vagyok beteg, most sikerült fele annyit innom, mint szoktam.Este hattól reggel fél 7-ig megittam egy üveg krémlikőrt, kevertek nekem 2 cosmopolitent / az összesen 1dl vodka,/ és fél üveg pezsgő. Inkább az alváshiány, ami kissé megvisel. De az sem annyira vészes.
hozzáteszem, isteni ital a cosmopoliten !
Nero : köszönöm, az lesz, reggel 9-nél előbb nem kelek majd fel .
-
venember83
nagyúr
Holnap nincs. Se jelen. Se múlt. Ahogy már azt hiszem, hogy kifejtettem. Megcáfolni érvekkel nem nagyon lehetett, max. egyet nem érteni.
Race: erről eszembe jutott egy másik szókapcsolat, de nem kívánom csúnya szavakkal terhelni a szervert. Inkább lelépek.
dragonfx: kérdezd Blackiet, ő is ilyesmire panaszkodott, Coldrex csak rövid időre hatott csak. Aztán valamit tett, és túlélte és itt van. Vagy nincs?
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő megnevezés, h3n1-re tippelek, bár a h7n1 és a h13n1 is sanszos...
-
BlacKSouL
addikt
Nem bakelit, hanem az a rétegelt barna szendvicsanyag, aminek gőzöm nincs mi a neve, de szigetelő, és mindenféle ilyen maszek buherációkra használták régen. A dugalj meg nem kerámia, hanem bakelithez hasonlító kemény műanyag
Egyébként faterom csinálta vagy 30 éve. Ő annakidején villanyszerelőként kezdte. -
Pisztillus
senior tag
-
kételkedem
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest