- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
Így van, a hibalehetőségek tárháza széles. Max. egyszer majd leteszteled, és jó lesz tartalék lapnak...
Bon: Ahogy a HKC tesztben ígérték: jött a horror...
De nagyon sokan nem értik meg, hogy TÁP-ot kell venni, és nem ilyen vackokat.
Kételkedem: Részvétem.
Remélem, a biztosítónál azért sikerül majd intézni valamit.
Tim: Ha a vinyócsere miatt úgyis szétszeditek, akkor érdemes a ventit is kipucolni, megkenni, stb. Szvsz. az segíthet rajta.
-
Pisztillus
senior tag
Az elbaltázásba nálam sok minden belefér.
Pl. rosszul pasztázott és/vagy felrakott hűtő, de lehet rossz az a RAM is, amit belerakott, esetleg nem csatlakoztatott alaplapi és/vagy VGA kiegészítő táp (ez utóbbival már magam is szívtam egy kört), noname tápegység, ami nem ad elég kakaót, és így tovább. Szvsz. ott user error lesz, a lapnak meg semmi baja. De majd holnap okosabbak lesztek.
-
kételkedem
addikt
Ma este!
Csak meg kell várnunk, hogy Winner_hun-t beépítsék a keresőmotorba! -
tiv83us
veterán
Van amit 4 honapra is szuneteltetnek /pl a V/, ami szvsz nem is indult rosszul. 3 epizodot adtak le tavaly es elvileg Marciusba indulnak ujra.
A House is pihent ket honapot, most megint hetente van.
Mivel ahogy gyartjak ugy adjak /nem evekkel elotte, mint ahogyan azt sokan hiszik/, igy sokszor ok is csusznak, pihennek, gondolom azert a szunet. -
ngabor2
nagyúr
mustáros kenyér, jó csípős mustárral. esetleg egy kis reszelt torma, persze lehet ízesíteni némi sült kolbásszal
utána meg napi 1-2 kiskanál propoliszos méz. a többi a szokásos, meleg tea, nyakig betakarózni, mentolos/eukaliptuszos inhalálás. ha meg nem javul, hétfőn irány a doki.
én is elmentem kedden, mert meg voltam fázva, suspensio terpini, és rendberakott.
-
kételkedem
addikt
Sok folyadék, sok vitamin. C vitaminból 500 vagy 1000mg-ost érdemes szedni. A Herbária teák között van hurutoldó tea és megfázás tüneteit csökkentő tea, mind kettő jó. Orrcsepp, orrspray orrdugulás ellen. Kalmopyrin, Rubophen fejfájásra és lázra.
(#20981) Kalandor: 7k egy kis lángosozásra, életművész vagyol!
-
zolynet
veterán
f4 óta pesten ennyi hó esett -> katt
sikeres volt a tegnapi nap, rég voltam ilyen fáradt, f6ra értem haza...nem vagyok másnapos, mert van az a szerencsém h nem szoktam az lenni, de rohadt fáradt vagyok, aludni persze meg mé tudtam volna (na majd délután)
jó hétvégét/hógolyózást
NoLF: na így kell aludni 3,5órát
-
Dylen
senior tag
Nézzük mi is van itt: néhány post it, csomagolópapír, doboz és nyomtatópapír... azt hiszem ez nem lesz elég a boldogságomhoz.
Nolf, bolond: a téli bunda max a hajam lehet, néha jól is jön, nem is értem a kopaszok, hogy nem fáznak
fokukac: nem, a lóvé az én bónuszomra kell
egyébként meg nincs olyan hideg itt, csak én vagyok ma reggel fázós.
Mawyx: nekem is tetszett
(
)
-
Timocicu
senior tag
-
pohár
félisten
Én nem tudom, de azt se tudom minek nekik ennyi idióta mértékegység
"Mit jelent az "fl. oz." rövidítés?
Ezzel a kifejezéssel a parfümök kiszerelését böngészve találkozhatunk. Az fl. oz. egy angolszász mértékegység, a fluid ounce rövidítése. A parfümök kiszerelését ml-ben és fl. oz.-ben szokták meghatározni. 1 fl. oz.=28,4 ml."
-
hejesírásó
senior tag
Nagykert ha tudod akkor ott próbálkozzál.
amúgy meg fogyasztóvédelmis topicban sztem tudják az okosságot erre.
-
pohár
félisten
Három ecy már öl
Na szal ki tudja, meglehet hogy túllőtte magátKis vidámságnak: Sziget Karácsony
Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged