Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
-
Pisztillus
senior tag
Ha korábban nem voltál oltva a szezonális influenza ellen, és az nem rettenetes módon jött ki rajtad, amikor influenzás voltál, akkor nem. Ha azonban beletartozol valamelyik rizikócsoportba (immunelnyomó kezelés, súlyos krónikus légúti, keringési és szívbetegség), akkor igen. De ha a terhesség első három hónapjában vagy, akkor nem!
Móci: Ne szívd már mellre, csak poénkodtunk! Tudjuk jól, hogy férfi vagy (Szabolcs), és azért lett ez az avatarod, mert ez tetszett!
-
Pisztillus
senior tag
Na nem. A kiskosár az ám olyan, hogy abból nem tudsz kiesni!
(Az enyémből biztos nem!
)
A Win7 meg felkúszott a gépre. Kicsit furcsa magyarul a több hónapos angol RC után, de belejövök, mint a kistutya... (Megelőzendő a kérdést: Mások is szokták használni a gépet - ők eddig békénhagyták az angol W7 miatt.)
-
Bubu79
addikt
Van az a pikszis, amiből nem esel ki soha
tope:
Szép versedet megkönnyeztem
Emberidet megkerestem,
A kedvüket magam szegtem
Elégedett ettől lettemBömösömről szemed levedd,
Nekem vettem, nem Teneked!
S ha másként lenne - kedved szegem
A fejedet letekerem!Igen, bennem egy költő veszett el - kár, hogy valami irgalmatlan mélységben
BE: Olyan vagyok, mint a kis elefánt - no nemcsak termetre, hanem én sem felejtek
-
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged