Aktív témák
-
Móci
addikt
válasz
BlacKSouL #17015 üzenetére
Értelmes, szerintem is.
Ha jól tévedek: "Megkaptam a megerősítést tartalmazó faxot, ami késett a munkásemberünk miatt, de múlt héten a másik kámpöni rábólintott a bizniszre, így a csökkentett árakat fogják figyelembe venni, amiket novemberben tárgyaltunk meg."
Hirtelen ez jött le magamtól. -
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #16793 üzenetére
Én ugyanennyit ( 2k ) hagytam tegnap a kipufogósnál - egy kapubejáró megigazította az egyik kipöfögő tartó konzolt - szerencsére csak azt és mást nem... Én örültem, hogy csak ennyi
Tim: Ez munkahely, nem más - de megértem, hogy bánt ha Téged is így azonosítanak, ismeretlenül is...
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #16675 üzenetére
Csak, hogy vígasztaljalak, én 3 hónapig voltam a Szahara belsejében, és ott is legalább 3-szor esett az eső, egyszer még szakadt is, igaz, hogy kb. 3 perc múlva nem látszott, mert arrafelé 10% a páratatralom, és egyből felszáradt.
szóval lehet, hogy ritka, de előfordulhat.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #16594 üzenetére
Cégünk a 18 Millió € éves árbevétel mellett nem tud fizetni egy sofőrt
nem akar.Zöldterületen, vagy várakozni tilos táblánál büntettek?
Nálunk a parkoló őrök lettek olyan kemények, mint a vídia! Ha lejár a parkoló cédula akkor megvárnak a kocsinál. Ha csak pár percről van szó, akkor elintézik azzal, hogy vegyél 5-10 parkolójegyet. Ha nincs szerencséd és mondjuk a banki ügyintézés 20 perccel tovább tartott, mint a parkoló cédula érvényessége, akkor tuti ott a mikuláscsomag az ablaktörlő alatt. A parkoló ellenőrök ellenőre időjárástól függetlenűl reggel 8-tól délután 5-ig kint van az utcán és jegyzetel. Ugyan arra a helyre egy napon belül legalább 3-4 alkalommal visszamegy.
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #16438 üzenetére
Tesco-Obi parkolóban szoktak leledzeni ezzel foglalkozó emberkék - megismerhető a piros fóliás "müanyag-garázsról" - szvsz Felétek is akad ilyesmi
Ha kicsi a lyuk és nem repedezik, valamint nem befelé szélesedik, akkor nagy gáz nem lehet pár napi használatból - először úgyis kifúrja a mester azon a részen az üveget, kitakarítja amennyire tudja
-
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #16433 üzenetére
Sima kavicsot javíttattam már - korrektül rendbe rakta a srác, csak arra kell ügyelni, hogy ne nagyon trutyizd össze a "sebet", amíg eljutsz hozzá.
Javítás után észre sem nagyon venni, hogy volt ott valami, ha közben nem ment trutyi a lyukba.
A mester majd megmondja, hogy tud-e kezdeni vele valamit - 3-4k körül javítják felénk...
-
pohár
félisten
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #15689 üzenetére
Nem zabáltam, de én is többet ettem az ünnepek alatt, mint úgy általában. Az evés nálam egyfajta öröm forrás, nagyon szeretek finomakat enni. Igyekszem rendszeresen és nem sokat zabálni. Ha ebédelek, akkor kihagyom a vacsorát, vagy legfeljebb délután 5 körül eszek utoljára. A jólétnek meg is van az eredménye: 170cm/76kg vagyok.
(#15690) tope: nyugi! Májusban nyoma sem lesz. Majd elviszi aki idehozta!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #15301 üzenetére
Nálunk most ez a hóhelyzet, délután 6 körül, pont 48 órával a havazás után...
[link], [link], [link], [link], [link], [link]
Már nincs kedvem panaszkodni arra, hogy a városban egyetlen hókotró és egyetlen segílyen (ingyen)élő tesvír sem dolgozik. Salgótarján. Az elhagyott város. Jegyezzétek meg jól a nevet. A város ahol tilos a közterületekről a felelősöknek a havat eltakarítani. És ahol minden egyes magánembert, háztömböt, kisembert példásan megbüntetnek, ha fél órán belül nem takarítja szárazra a járdát a háza előtt.
Ja, hajnalban -15 volt, délután a fényképek készülésekor -8, most -11. Fincsi mi? Tél? Én pont nem szeretem...
-
coqito
tag
válasz
BlacKSouL #15156 üzenetére
Sajnos holnap munka ... nekem meg iskola
És ugynéz ki mégsem a tápom lett hibás ... de már nem tudok mit kitalálni!
CoD2- zök vagy valami más win 7 allat, és egyszer csak gondol egyet kikapcsolódnak az usb-s eszközeim, ha felcsatolok pl egy pendrivot akkor azt nem ismeri föl, keresi a driverét, de aztirja ki felismerhetetlen eszköz. Netem is usb wifin jön így az sem működik olyankor... nem tudom mi lehet a gond
de például az egerem olyankor tovább müködik, pedig az is usb-s. De ha lecsatlakozatom és ujra fel, azzal sem tud mit kezdeni ....
-
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL #13893 üzenetére
HI!
"- Szörnyű lehet ez az ütés. Esetleg halált is okozhat.
- Ilyen jó eredményre eleinte ne számítson, felség. A fő, hogy csak egy mozdulat legyen az egész. Így van a pisztollyal is. Rántás közben, még combmagasságból lőni."
udv
neduddki
mod: Koszon a mosojjt:- )))
Setittelkivelet teszek, a bolodok es azketak felteteln tisztetet kovetelnek:- )))
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest