- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #28800 üzenetére
Sikerült is negyed órára
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #28777 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #28766 üzenetére
Ejj de nagyon ráér urasága
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #28716 üzenetére
Mióta éhezik a tesztoszteron?
-
pohár
félisten
Most kaptam
Helló,
Kedves barátom, How are you doing?
Találok egy telek eladni elektronikus termékek nagyon jó áron. Laptop, DC és a Mobil is Robogó nagyon népszerű. Ezek a termékek az eredeti minőség, nagyon alacsony ár nagykereskedelmi üzleti szállítója. Ők is tehetnek a lakossági üzletág a végfelhasználó most. Lehet, hogy alkalmas a te dolgod. Ha szereted kapcsolatba léphet velük. Weboldal: www.shopcnwrf.com
Szeretném, ha minden jól megy.
Üdvözlettel. -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #28640 üzenetére
Mert elszorult
-
pohár
félisten
Szép estét emberek! De jó idő van még most is
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #28399 üzenetére
Vagyok csak megnéztem a The Pacific-et
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #28307 üzenetére
Hát ez mekkora, jézusistenem
-
pohár
félisten
Baby when the light go out, paparararampapapam
Valakinek esetleg brands meghívót? Nem jártok rosszul
-
pohár
félisten
Valakinek női/férfi parfüm? (férfi: S. Oliver, Antonio Banderas, Paco Rabanne, Carolina Herrera, New Yorker) (női: S. Oliver, Antonio Banderas, Paco Rabanne, Nina Ricci, Carolina Herrera)
Vagy esetleg Marlboro Classics ruhák?
-
pohár
félisten
Végre itthon
-
pohár
félisten
Itt 20°C van, dedurva
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #27774 üzenetére
Hagyjad már, lehet bulizni van. Vagy nem? Akkor lehet részeg, csak otthon, vagy ahol a bazinagy hambiját szokta enni
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #27707 üzenetére
Azért még szeptemberben igencsak jó idő szokott lenni
-
pohár
félisten
Szép napot pípöl!
-
pohár
félisten
Áháá mindjárt megpusztulok, annyira fáj a torkom, éjszaka tuti felkelek rá nemegyszer a torokfájásomra mikor nyelek
Lehet keresek egy Cataflam-ot aztán azzal hátha jobban tudok aludni mint a PanalgorinnalJó éjszakát mindenkinek!
-
pohár
félisten
Tud a Honda
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #27582 üzenetére
Figyelj, csak 85k, hamar összespórolod
-
pohár
félisten
Na végre elmentünk egy rendes orvoshoz, végre kaptam antibiotikumot is...
Még meg is lepődött hogy nem adott a másik orvos... Ezt a hülyét, minek rendel az ilyen -
pohár
félisten
válasz
venember83 #27530 üzenetére
Na az meglehet
Egyszer-kétszer köhintettem, nem köhögök reggeltől estig, és száraz a köhögés, nem hurutos -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #27524 üzenetére
Fú ez a köptető milyen egy okádék ízű, nem tudom miért nem tudott Ambroxolt kiírni mint minden rendes orvos
Én többet be nem veszem, majdnem ezt is kihánytam -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #27516 üzenetére
Géppel nyomtatott volt, én is megnéztem még a patika előtt
Anyám mondta is hogy ha nem jó gyógyszert írt ki, akkor megyünk a szomszéd városba a fül-orr-gégészetre, mivel a saját dokim beteg, jövő héten pedig szabin lesz, anyámék orvosához mentem, de felkészített előre hogy nem sok mindent fog csinálni velem, csak megnézi a torkom aztán jóccakát, de most kivételesen meg is hallgatott, meg is lepődött anyám mikor mondtam nekiDe Cetirizin szerintem fölösleges volt, nem vagyok allergiás semmilyen pollenre, még csak nem is tüsszögök, az orrom se folyik
-
pohár
félisten
Pisztillus kérdezném: normális az, hogy 39 fokos lázzal, fejfájással és könyök- és térdsajgással egybekötött torokfájásra (de olyan hogy inkább nem nyelek, csak ha nagyon muszáj) köptetőnek mixtura per akármit írt ki (picit köhögtem), és antibiotikumnak pedig Cetirizint írt ki receptre (holott nem VK
)
Ahogy olvastam a tájékoztatóját, allergiás dolgokra szokták ezt adni, nem 39 fokos lázzal egybekötött torokfájásra -
pohár
félisten
38,8°C láz, óje
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #27344 üzenetére
Igaz, én is mondtam hogy a Chelsea fos volt. DE! Az Inter olyan gusztustalan, undorító időhúzó, földhözvágom magam játékot játszott (Mottával és Julio Cesarral az élen), hogy attól agyvérzést kap az ember
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #27342 üzenetére
Néztem a meccset, persze. Az Inter elég gusztustalan játékot játszott, a Chelsea meg szimplán szar volt
Csak egy Chelsea gól kellett volna, már jött mindenem -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #27210 üzenetére
De egy belső ember talán rá tud kérdezni a nagyoknál
-
pohár
félisten
Ebben mi a nem sportos? Főleg egy AC Schnitzer változatban
Ha üzletember lennék akkor A4/A6/A8 vagy S500/S600 vagy 740/750
Na de az Impreza is szépDebrecenbe van egy hülyegyerek, folyton húzza a városban az Imprezáját
Na meg minap láttam egy piros és egy citromsárga Corvette-et isHmm... Most látom hogy a 635D-nek csak 3 literes a motorja
Na de a 335 lovacska odab@sz
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #27145 üzenetére
Megeshet, de nekem ez nagyon tetszik, kevés ennél tetszetősebb kocsi van szerintem
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #27092 üzenetére
Igen, meztelenül dolgoznak
-
pohár
félisten
Szép jónapot!
Erős este volt, megyek is tovább filmezni meg kajálni -
pohár
félisten
válasz
venember83 #26935 üzenetére
Mert az bankszüneti nap vagy mi
Hétvégén nincs pénzmozgás
Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest