Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android Autót minden mobilra!
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_Zozo
tag
Én még régen vettem bele a memória kártyát, még az előző s5000-hez, 512-es nincs semmi jelzés, olympus, panorámát készít, videót, csak 10mp-et, 320x240-be korlátlan.
Képet tudsz vele csinálni normálist?
Mert az enyém elég borzasztó, pont azon gondolkozom, hogy bemegyek az extreme digitalba és megnézek egy másikat, hogy milyen képet csinál. Aztán vagy csere, vagy másik gép, mert ez így sztem nem normális, se szinei a képeknek, se élessége. Szobába se napfénynél, se világításnál nem lehet vele szép képeket csinálni, vaku nélkül meg aztán használhatatlan.
A másik gond hogy sima automata módba szinte lehetetlen vele bemozdulás mentes képet csinálni, ami nem is a nagyobb baj, de ugyan ez a helyzet képstabilizátorral is, ezt még fokozza a kép szarabb minősége is képstabilizátorral.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest