- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathias-2120
tag
Sziasztok,
Olympus e-410-es gépem van és egy (számomra) különös jelenségre figyeltem föl: Ahogy telik a gépemben lévő 1 GB-os 'XD' kártya (fogy rajta a szabad hely) összemennek a képeim méretei (HQ minőségben rögzített képek). Szóval a 2 hete készített képeim, amelyeknek darabja kb 4 MB-os a merevlemezemen, ugyanazok a képek a fényképező kártyáján (nem töröltem őket a pc-re mentés után) alig 2 MB-osak (!). Először azthittem, hogy elállítottam valamit a tömörítés mértétéknél, de mint mondom nem, mivel ugyanaz a kép 2-szer akkora a számítógépen mint a fényképezőn.(Ami 2 hete nyilván a fényképezőn is 4MB volt, mivel onnan másoltam fel). Megjegyzem az 'XD' kártya full teli van, ezért gondoltam, hogy letömörítette a rajta lévő képeket helymegtakarítás céljából. Ennek természetesen nem örülök, mert így pl. egy hosszabb nyaralás során a képekkel teli kártyán a képek feléle "tömörülnek"?, ezáltal a minőségük romlik!!?
Ha ennek kiiktatására, van mód, vagy valami magyarázat a jelenségre, és megosztanátok velem, akkor azt megköszönném!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Medence topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest