Hirdetés
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsoni xD
újonc
Szaisztok!! Nekem nagyon sürgősen kellene Szabó Magda : Mondják meg zsófikának című könyvének a rövid tartalma! pls pls pls segítsetek!!!
-
Ukrajna90
újonc
[P
]Gyerekek, nekem az egyetem első szemeszterére kellene olvasónapló
Megköszönném, ha valaki segítene, főleg az antik irodalom résznél.[/P]
-
Szadababy
újonc
sziasztok!
A Mikszáth kálmán:Szent Péter esernyőjénél
kellene nekem segíteni abban,hogy hol tudnák olyan oldalt keresni ahol leírják azt a naplót amiben benne van az hogy csoportosítani a szereplőket a helyszínek alapján!
ez a feladat
és ha valaki leírná a szereplőket hogy hol vannak azt megköszönném!
sziasztok!

-
néha
aktív tag
Sziasztok! lenne egy nagy kérésem pls ha vki tud küldjön már nekem egy George Orwell:állatfarm című regényéből egy olvasónaplót!egyszerűen nem találok sehol sem!
előre és köcce!
-
bandus
veterán
amikor megláttam a topikcímet azthittem itt egymással lehet megosztani a saját magad által érdekesnek tartott könyvek összefoglalását, de így belelapozva mindenki csak kéreget, mert baromi lusta elolvasni. én anno középsuliban elolvastam minden kötlező olvasmányt, talán egy vagy két kivétellel, és nem lettem tőle kevesebb. az ilyen megjegyzések, mint pl: "minek terhelni ilyesmivel a diákokat, azthiszik, hogy nekünk nincs semmi dolgunk?" hát mi más dolga lenne egy általános iskolás, vagy egy középiskolás gyereknek mint a tanulás

ha modi lennék én élből zárnám, hogy legalább ennyivel is igyekezzünk a fiatalabakat az olvasásra "nevelni".
-
csilluska
újonc
jah és a csilluska12@citromail.hu-ra köldjétek!!
-
csilluska
újonc
Sziasztok!!
Ha v ki tudna nekem küldeni Ábel a rengeteg....ábel jellemzéését!!!.-->Életmentés lenne!! ezen múlik a félévim!!!! kéérlek segitsetek!! elöre is köszike!! ja..és ha lehet akkor ma estig!!:-)
Köszike!! -
lungerdani
újonc
hello nekem is a légy jó mindhalálig-ból nyilas misi jellemzése kellene legkésöbb holnapra lécci segítsetek lécci küldjétek el ha megvan a dj.dani@freemail.hu

-
Leila93
újonc
Sziasztok!
Ha tudtok akkor kérlek segítsetek!Móricz Zsigmond- Az ebéd és a Szegényember balladája c. könyvek olvasónaplójára lenne szükségem! Nagyon fontos!Ha tudtok akkor kérlek segítsetek!Hagyok egy e-mail címet,ha valakinek megvan az olvasónapló akk legyenszíves ide küldje el: leilababa93@freemail.hu
Előre is köszi!
Üdv:.Leila
-
anro
újonc
köszike
-
anro
újonc
Sziasztok! Lécci küldjétek már el nekem: -Zrinyi Miklós-Szigeti veszedelem
-Moliere- Tartuffe
-Voltaire- Candide
-Puskin- Anyegin
-Katona József- Bánk Bán
-Vörösmarty Mihály - Csongor és Tünde
-Petőfi Sándor - Az apostól
-Arany János- Toldi estéje
Lécci akinek akármelyik olvasónapló is megvan küldje már el! Nagyon fontos lenne! Előre is köszi!
-
törölt tag
-
törölt tag
Találtam egy oldalt, hátha tudok vele segíteni: http://roviditett.mindenkilapja.hu
Kár, hogy fizetős. -
Hajnal Bogár
újonc
Sziasztok!
Nagyon sűrgősen szükségem lenne egy Németh László: Kocsik szeptemberben olvasónaplóra. Cserébe talán tudok adni általános iskolai olvasónaplókat, továbbá Szabó Magda: Abigél, Tamási Áron: Ábel a rengetegben olvasónaplókat.
Köszönöm előre is segítségeteket. Ha tudtok valamit írjatok a tigerwoman@freemail.hu e-mail címre. Sziasztok: Hajnal Bogár

-
jhos910
senior tag
sztem nézzétek meg a puska.hu t ott van egy csomó segédanyag a tanuláshoz meg...................stb. nézzétek meg , nagyobb dogák előtt megszoktam nézegetni.
(bocsi ha már írták , de nemolvastamvégigazegészet)
[Szerkesztve] -
finest
addikt
Van a Kötelezők mértékkel c. sorozat, miért nem azt olvassátok? Meg van a Kötelezők röviden c. könyv is, az középiskolásoknak szól. Jobb mint az olvasónapló.
-
kisvirág
újonc
Minek mindig olvasni?
szegény deák mindig olvas
-
kisvirág
újonc
Szeríntem is nagyon nagy baromság olvasónaplókkal terhelni a diákokat.

Mintha nekük nem lenne más dolguk csak olvasni.Kinek van kedve baromi vastag és uncsi könyveket böngészni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na jo vannak csodabogarak akík imádnak olvasni , de én soha nem tartoztam közéjük és remélem nem is fogok.
szioka mindenkinek !!!!!Cuppp
-
cunci-mókus
újonc
Nem nagy cucc...én még életemben nem olvastam ki semmit a (Harry Potter-eket se!elkeztem de álltalában az utolsó fejezet felénél abba maradt....)még álltaláosban is édi-bédi arccal bejelentettem otthon hagytam, elázott, megette a kutya(stb...) ennek ellenére olvasok...és nem is vagyok tudatlan
hehe talán egoista 
-
raczger
őstag
Hali!
Kéne nekm olvasónapló sürgősen!
Ha vki tud segíteni akkor pls!
Wass Albert, Jókai Mór, Fekete István
Akármelyik műve jó, kivéve: A vuk, A kőszívű ember fiai, Az aranyember
Ha vki tud, az segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
]
kellene nekem segíteni abban,hogy hol tudnák olyan oldalt keresni ahol leírják azt a naplót amiben benne van az hogy csoportosítani a szereplőket a helyszínek alapján!
és ha valaki leírná a szereplőket hogy hol vannak azt megköszönném!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hehe talán egoista