- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tékozló
tag
válasz Sasi001 #108123 üzenetére
az előbb windows induláskor jó volt, gondoltam mindent újrainditok, átraktam hdmi 3-ra is, hátha a 4-esen nem jó, de mikor bejött a windows azóta megint nem aktiv. rákérdezett a tv, hogy pc-e, nem mondtam, akkor is annak vette mert a port onnantól az lett, visszaraktam bluraynek, de akkor sincs a funkció.
-
Tékozló
tag
-
Tékozló
tag
Benne van a funkció USB-ről lejátszva, de HDMI-n nincs. Amúgy tök mindegy minek nevezem, semmilyen eszközként sincs ilyen funkció.
Ezt találtam, ezt próbálom most:
https://eu.community.samsung.com/t5/tv/picture-clarity-setting-grayed-out-on-external-hdmi-source/td-p/8425971 -
Tékozló
tag
A TV lejátszója nem ismeri a régi tömörítéseket (egyes AVI, egyes ős MPG fájlokat, és sok régi filmem ilyenekben van, meg az összes DVD felbontásúak is), tehát PC, vagy Androidos cucc kell a lejátszáshoz, ami megint csak HDMI-s eszköz.
Nem egy nagy tragédia, de röhej, hogy egy drága TV nem javítja a mozgást és pl. itt lenne a szemcsésség zajszűrése is. -
Tékozló
tag
Mint ebben a videóban neki sincs (1:58-nál), igaz neki game módban van ahol ugyancsak nincs ez a funkció:
https://www.youtube.com/watch?v=ZTwK-TcLxVM&t=238s -
Tékozló
tag
Nem megy. Samsung S95D. Nincs képjavítás/képtisztaság funkció, akármire állíthatom a HDMI-t (PC, Blueray, kábelTV beltéri). Kábelcsere sem segít, már csak a HDMI port csere segíthetne, sőt az is megvolt, mert a kábelcserét másik porton keresztül próbáltam egy másik eszközbe dugott HDMI-vel. A PC 120Hz-en megy, de 60-ra állítva sincs képjavítás funkció a TV-n.
[ Szerkesztve ]
-
Tékozló
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az miért van a TV-knél (amelyik tudja ezt a funkciót), hogy USB-n és hálózaton is működik a képjavítás (Trumotion és hasonlók, dejudder és egyebek), míg HDMI-n sosem aktív (pl. PC, TV-okosító, konzol)?
Van olyan TV ami tudja, vagy külön feltétele van? Mintha egy régi Samsung TV tudta volna (de már régen volt) igaz nagy imput laggal, de ez filmnézésnél kit érdekelne...[ Szerkesztve ]