Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
szkutyi
üzenetére
De, meggyőzhető vagyok bármiről, csak a Google TV vonalon maradjunk, mert streaming, youtube, Jellyfin alkalmazásokra és problémamentes működésre szüksége van az idegrendszeremnek
LG -ből jobb spec. -t kapok olcsóbban? Mennyivel? A panelt, ha jól sejtem, továbbra is LG szolgáltatja a Sony -nak is, amúgy is, itt a vezérlésről volt anno mondás (jó régen már), hogy jobb. És (nekem) jobb is volt. De persze, szívesen megnézem-hallgatok bármi mást is. A Philips pl kifejezetten tetszik az ambilight -jával, de az is egy olyan feature ami nélkül t ökéletesen tudok élni.
szerk.: na pont ilyenek miatt amit te is kérdeztél, akarok Google TV -t
Quadgame94 ehh.. ja hogy ennyire nagy az olló feature-ben. Ez szomorú
Így viszont kevesebb kérdés marad valóban
-
haddent
addikt
válasz
szkutyi
üzenetére
Nyilván, sajnos
Szóval én ilyen 500k környékével kalkulálok.. Nagyon örülök, ha siker spórolni és kevesebb, de meggyőzhető vagyok arról is, hogy megéri még hozzátenni valamennyit. De mondjuk nem 2x ennyit.. Az A95L, ha jól nézem a dolgokat, akkor több, mint 2x ennyi (1.3M, 55"
), na ez a naaaagyon túl sok nekem, sajnos. Köszi -
haddent
addikt
Sziasztok!
Itt is megérdeklődném a dolgokat, a "milyen tv -t vegyek" után, végülis úgyis tudom, hogy OLED kell, szóval kezdhettem volna itt is. Szóval 55"-65" méretben keresgélek. Egy régebbi VA paneles Sony -t váltana le a mostani Sony KD55-A8 -am, én meg venném a kd55a8 helyére egyet, tehát ennek kellene méltó utód. Bajom semmi nincs vele, de előrelépnék mondjuk 100-120Hz -re szívesen a PS5 -höz vagy bármihez is. Maradnék Android TV / Google TV oprendszernél, a többit (még kevésbé) tudom elviselni.- Philips 55OLED718 400K
- Sony 55A80L 500KAjánlatokat kaptam, hogy érdemes néznem. Tudtok mást, még jobbat, ezek mellett / ellen bármi, stb.?
KÖszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Honor 200 pro
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LG -ből jobb spec. -t kapok olcsóbban? Mennyivel? A panelt, ha jól sejtem, továbbra is LG szolgáltatja a Sony -nak is, amúgy is, itt a vezérlésről volt anno mondás (jó régen már), hogy jobb. És (nekem) jobb is volt. De persze, szívesen megnézem-hallgatok bármi mást is. A Philips pl kifejezetten tetszik az ambilight -jával, de az is egy olyan feature ami nélkül t ökéletesen tudok élni.
Így viszont kevesebb kérdés marad valóban
), na ez a naaaagyon túl sok nekem, sajnos. Köszi
Vhiktor