Hirdetés
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xbrbiz
tag
-
xbrbiz
tag
Nem ezt írtam. Az csak egy javaslat volt, hogy ha ennyire zavar a probléma, akkor van rá megoldás. A kérdésemre viszont egyszer sem válaszoltál. A fw frissítések után, használat közben valóban azt vetted észre, hogy a TV-d egyre rosszabb vagy ahogy Te írod butább lett? Nem inkább arról van szó, hogy olvastál valami negatívat amit se Te, se Én és pár szakemberen kívül amúgy senki nem tud ellenőrizni, észrevenni és ettől érzed magad feleslegesen rosszul? De ne érts félre, nem akarom elvenni tőled ezt az "élményt".

-
xbrbiz
tag
De ezzel a butítással szembesültél? Frissítésről frissítésre tényleg rosszabb lett a TV-d amit te használat közben észre is vettél? A frissítések letiltása nem egyenlő azzal, hogy ne legyen neten a TV. Én pl. csak a samsungcloudcdn és samsungotn domain címeket tiltottam le. A TV még mindig a 1310-es fw verzión van és működnek az online szolgáltatások.
-
xbrbiz
tag
Mindenféle bántás nélkül kérdezem. Gondolkodtál már azon, hogy a különböző firmware változások nyomozása helyett vagy a különböző fórumokban mért (vagy nem mért) értékeken való rágódás helyett használd inkább a készüléket? Vagy te a TV előtt ülve észrevetted, hogy hoppá itt most 185-190 cdm2 helyett csak 168 cdm2 a fényerő?
Vagy, hogy a jelenlegi fw verzión kalibráltasd, majd utána ne frissíts többet, vissza se nézz ezekre a fórumokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- LEGO klub
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor