Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Betáblázta magát az Oppo
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarceeKa
tag
Sziasztok, vásároltam egy cx3 - as oled tv-t rákötöttem a pc-t (rtx 2080) nvidia vezérlőpanelben sikerült beállítani 4k 120hz-et viszont a Microsoft beállításoknál a hdr lehetőségét hiába állítom be dob egy fekete képernyőt majd visszajön a kép de a HDR gomb marad kikapcsolva, ergo nem tudom bekapcsolni. Erről tudtok valamit? Milyen beállításokkal használjátok ti? Érdemes valamit pluszban beállítani? Igazából csak játékra fogom használni, filmek nem ezen keresztül fognak menni.
-
MarceeKa
tag
Én pont ebben a cipőben járok, B9- 65 = 540e Ft vagy CX65 - 740, 200e Ft iszonyú nagy különbség, kérdés megéri e a felárat vagy sem. Főleg úgy, hogy előtte nem volt Oled Tv-m és egy 81 cm-es led tv-t váltana le :D Játék pc-n keresztül menne rajta, illetve film, netflix :)
-
MarceeKa
tag
Köszönöm az eddigi tippeket, tanácsokat a vásárlással kapcsolatosan, főleg filmezés, illetve játékra használnám, pc-n keresztül, télre szeretnék kártyát frissíteni (rtx 3080) 65b9 szintén gsync képes?! Játékra mennyire alkalmas?! 4k 120 hz ezen is működne? Papíron?! Vagy ez azt nem tudja?! Köszönöm előre is, ( Voltam euronics-ba megnézni élőben az 55 - 65 közötti különbséget, és egyből beleszerettem a 65-be :D utána már nem nagyon érdekelt, hogy mit tud a másik tv :D
-
MarceeKa
tag
Sziasztok, tanácsra lenne szükségem, épp tv vásárlás előtt állunk, kettő között vacilálunk, szerintetek, B9 65 vagy CX3 55 legyen inkább? A ti melyiket választanátok?! Illetve melyiknek mi lenne az előnye illetve a hátránya?! Köszönöm előre is
-
MarceeKa
tag
Sziasztok, C9 gyári profilja közül melyiket ajánljátok hdr illetve sdr tartalomra? Köszi előre is

Szerk : Fenti hsz már segített :)
-
MarceeKa
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ez a pont pont pont - ot mire véljem?
-
MarceeKa
tag
Sziasztok C9 vásárlása előtt állok , viszont szeretném hozzákötni a pc-m (RTX2080), játék szempontból , mivel gsync támogatással is rendelkezik a tv , kérdésem mennyire lenne javasolt ezen keresztül játszani ?(beégés) itt max 2-3 óra egyidejű játékról lenne szó , amúgy meg csak sorozatok és filmnézés
(HBO , Netflix ) Köszi előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- 0perces Kolink KLA-003
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor