-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
meri
aktív tag
Egy rövid update 42-es C2 vs. C3 ügyben: elhoztam a C2-t, kiválóan működött; igaz, 300 óra volt benne (hehe), nem nulla. Szerviztávom még nincs, köszi Vhiktornak az infót a "kék gombos" megoldásért... szerencsére az árat is ennek megfelelően alakítottuk; a képe is tök jó volt (homogén, DSE / dead pixel-mentes stb.). Maradhatott volna, de...
...közben a C3 megérkezett a szervizből. Kiderült, hogy az OLED panelt újra cserélték. Így úgy döntöttem, hogy maradjon a C3, a C2-et pedig eladtam, gyakorlatilag a mellettünk lévő utcába. 22 hó gari, vadiúj panel (fólia), szóval egy ideig ez talán rendben lesz. Kapott még egy forgatható talpat, mert néha szükség lesz rá. Egyébként nem igazán látok különbséget a két TV között, pláne a C2 WebOS'23 update-je után, talán egy kicsit valóban világosabb. Fiamnak a DCS World nagyon bejön rajta, és így már ágyból is érdemes TV-zni (előtte egy Odyssey G6 32-t nézett). Köszi a tanácsokat, infókat mindenkinek.
-
-
Celtis
veterán
Lehet, hogy csak egy kábelt rosszul csatlakoztattak. A garanciális javítás esetén 100%-osan új, hibátlan alkatrészeket kell beszerelni, tehát emiatt kár aggódni.Ha egyébként tetszik a készülék szerintem érdemes megpróbálkoni a javítással. Inkább akkor kell az elálláson gondolkodni ha a hiba okát nem sikerül megállapítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest