- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
meri
aktív tag
Egy rövid update 42-es C2 vs. C3 ügyben: elhoztam a C2-t, kiválóan működött; igaz, 300 óra volt benne (hehe), nem nulla. Szerviztávom még nincs, köszi Vhiktornak az infót a "kék gombos" megoldásért... szerencsére az árat is ennek megfelelően alakítottuk; a képe is tök jó volt (homogén, DSE / dead pixel-mentes stb.). Maradhatott volna, de...
...közben a C3 megérkezett a szervizből. Kiderült, hogy az OLED panelt újra cserélték. Így úgy döntöttem, hogy maradjon a C3, a C2-et pedig eladtam, gyakorlatilag a mellettünk lévő utcába. 22 hó gari, vadiúj panel (fólia), szóval egy ideig ez talán rendben lesz. Kapott még egy forgatható talpat, mert néha szükség lesz rá. Egyébként nem igazán látok különbséget a két TV között, pláne a C2 WebOS'23 update-je után, talán egy kicsit valóban világosabb. Fiamnak a DCS World nagyon bejön rajta, és így már ágyból is érdemes TV-zni (előtte egy Odyssey G6 32-t nézett). Köszi a tanácsokat, infókat mindenkinek.
-
-
Celtis
veterán
Lehet, hogy csak egy kábelt rosszul csatlakoztattak. A garanciális javítás esetén 100%-osan új, hibátlan alkatrészeket kell beszerelni, tehát emiatt kár aggódni.Ha egyébként tetszik a készülék szerintem érdemes megpróbálkoni a javítással. Inkább akkor kell az elálláson gondolkodni ha a hiba okát nem sikerül megállapítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest