Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
meri
aktív tag
Egy rövid update 42-es C2 vs. C3 ügyben: elhoztam a C2-t, kiválóan működött; igaz, 300 óra volt benne (hehe), nem nulla. Szerviztávom még nincs, köszi Vhiktornak az infót a "kék gombos" megoldásért... szerencsére az árat is ennek megfelelően alakítottuk; a képe is tök jó volt (homogén, DSE / dead pixel-mentes stb.). Maradhatott volna, de...
...közben a C3 megérkezett a szervizből. Kiderült, hogy az OLED panelt újra cserélték. Így úgy döntöttem, hogy maradjon a C3, a C2-et pedig eladtam, gyakorlatilag a mellettünk lévő utcába. 22 hó gari, vadiúj panel (fólia), szóval egy ideig ez talán rendben lesz. Kapott még egy forgatható talpat, mert néha szükség lesz rá. Egyébként nem igazán látok különbséget a két TV között, pláne a C2 WebOS'23 update-je után, talán egy kicsit valóban világosabb. Fiamnak a DCS World nagyon bejön rajta, és így már ágyból is érdemes TV-zni (előtte egy Odyssey G6 32-t nézett). Köszi a tanácsokat, infókat mindenkinek.
-
-
Celtis
veterán
Lehet, hogy csak egy kábelt rosszul csatlakoztattak. A garanciális javítás esetén 100%-osan új, hibátlan alkatrészeket kell beszerelni, tehát emiatt kár aggódni.Ha egyébként tetszik a készülék szerintem érdemes megpróbálkoni a javítással. Inkább akkor kell az elálláson gondolkodni ha a hiba okát nem sikerül megállapítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor