Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
aldebaran
üzenetére
Gondolom sokan megveszik a TV -t, beállítják a filmezős applikációkat, aztán ennyi. Vagy rádugják a szolgáltatós, illetve egyéb más boxot, és mással nem foglalkoznak.
Szerintem azzal is nagyon kevesen foglalkoznak, hogy a képbeállításokon változtassanak.
Legalábbis a saját környezetemben ezt tapasztalom, nincs erről semmi adatom.
-
Quadgame94
őstag
válasz
aldebaran
üzenetére
Ezek az appok alig pár ezer embernek mondanak valamit. Neked lehet fontos, de mint írtam a legtöbb embenek semmit sem mondanak. Nekik teljesen jó LG/Samu belső lejátszója. Ott a plex is, ha kell valami más. Most én vettem egy G3-at. Nincs is nagyon alternatívája képminőségben android vonalon, csak a sokkal drágább A95L meg MZ2000. Philips 908 is drágább
Szóval G3 + Android box még mindig olcsóbb lenne, ha nekem ennyire kéne az android. De nem kell. LG belső lejátszója nagyon szuper. -
ρσгτσ
addikt
válasz
aldebaran
üzenetére
Valószínű azért sem nagyon foglalkoznak vele, mert az emberek túlnyomó részét nem érdekli. Akit meg igen, az utánanéz.
Pedig nem rossz dolog, ha van egy ökoszisztéma otthon. Belépsz a telefonoddal az áruházba, és adott esetben egy appnál ki tudod választani, hogy telefonra, TV -re, okosórára, vagy egyéb készülékre induljon el a telepítés.
Én korábban azért szerettem a droid TV -t, mert több olyan app is van, ami natívan nem elérhető, de utólag megoldható a felrakás. Persze ezek között sem mindegyik fut stabilan.
Pl. Xbox cloud gaming, ami néhány éve már elérhető natívan Samsung -on.
Viszont összességében nézve én is jobban is jobban kedvelem az LG vagy a Samsung rendszerét.
De ott van például a PSPlay is, ami droid TV -re telepíthető, és messze jobb, mint a gyári app. Tehát lehetnek egyéni preferenciák, ezért kell körültekintően vásárolni.
-
Semin
őstag
válasz
aldebaran
üzenetére
Persze minden. (Elférnek a dobozban).
És ha nincs meg akkor ugrik a gari? Nem hinném
szerk:
Mert a jogszabályban ez van :A kötelező jótállásra vonatkozó új szabályok egyértelműsítik, hogy a szavatossági, jótállási igények érvényesítése nem köthető az eredeti csomagolás meglétéhez.
Csak az a kérdés, hogy akkor hogy oldják meg a szervizesek?
-
alaves
addikt
válasz
aldebaran
üzenetére
Állj el a vásárlástól, kifogtad sorozatosan a hibás kijelzőket. Ha érzékeny vagy az efféle hibákra, akkor lehet hogy az RGB OLED kijelző lenne számodra optimális vagy próbálkozol addig amíg nem lesz jó. Sony 65A95L lesz a megoldás, vagy ha DTS/DV nem életbevágó akkor Samsung 65S90C. A források ~95%-ánál jobb képet fogsz látni HDR10/HDR10+ -ban a QD-OLEDen, mint DV-ben bármelyik WOLED-en.
-
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran
üzenetére
Kicseréltettem a philips 65oled937-est a mediamarktban egy vadiúj másikra és annak ugyanaz a baja, mint az előzőnek: halványan pirosas a bal oldala, ahogy a korábbi hozzászólásomban látszik az előzőnél.
Ez mitől lehet? Sokáig volt a raktárban? Vagy panelhibás széria?
Próbáltam olyan videót ráengedni a yt-ról, ami össze-vissza színeket játszik a beégett ledek miatt, de persze nem segített. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
aldebaran
üzenetére
Semmire nem jó.
Nem véletlenül vannak 100ezres és több milliós coloirimeterek és még azok között is különbség van. Valamint azokat is profilozni kell spectroval....Feleselges ilyen vackokkal elcseszni a viszonylag jó gyári kalibrációt, főleg ha szerencséd van akkor C3-ból gyárilag ilyet is ki lehet fogni, na ezen 1000% hogy csak rontasz.
Színhelyessége meglepően jó volt, igaz volt egy bazi nagy black crush.
Az alany egy tegnapi 77 colos C3 volt 100 óra használat után.
-
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran
üzenetére
Találtam egy alkalmazásról videót.
Úgyis megnézem, hogy ezzel milyen beállítani a 937-est.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval G3 + Android box még mindig olcsóbb lenne, ha nekem ennyire kéne az android. De nem kell. LG belső lejátszója nagyon szuper.

Úgyis megnézem, hogy ezzel milyen beállítani a 937-est.
Vhiktor