- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
aldebaran #98896 üzenetére
Gondolom sokan megveszik a TV -t, beállítják a filmezős applikációkat, aztán ennyi. Vagy rádugják a szolgáltatós, illetve egyéb más boxot, és mással nem foglalkoznak.
Szerintem azzal is nagyon kevesen foglalkoznak, hogy a képbeállításokon változtassanak.
Legalábbis a saját környezetemben ezt tapasztalom, nincs erről semmi adatom.
-
Quadgame94
őstag
válasz
aldebaran #98892 üzenetére
Ezek az appok alig pár ezer embernek mondanak valamit. Neked lehet fontos, de mint írtam a legtöbb embenek semmit sem mondanak. Nekik teljesen jó LG/Samu belső lejátszója. Ott a plex is, ha kell valami más. Most én vettem egy G3-at. Nincs is nagyon alternatívája képminőségben android vonalon, csak a sokkal drágább A95L meg MZ2000. Philips 908 is drágább
Szóval G3 + Android box még mindig olcsóbb lenne, ha nekem ennyire kéne az android. De nem kell. LG belső lejátszója nagyon szuper.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
aldebaran #98892 üzenetére
Valószínű azért sem nagyon foglalkoznak vele, mert az emberek túlnyomó részét nem érdekli. Akit meg igen, az utánanéz.
Pedig nem rossz dolog, ha van egy ökoszisztéma otthon. Belépsz a telefonoddal az áruházba, és adott esetben egy appnál ki tudod választani, hogy telefonra, TV -re, okosórára, vagy egyéb készülékre induljon el a telepítés.
Én korábban azért szerettem a droid TV -t, mert több olyan app is van, ami natívan nem elérhető, de utólag megoldható a felrakás. Persze ezek között sem mindegyik fut stabilan.
Pl. Xbox cloud gaming, ami néhány éve már elérhető natívan Samsung -on.
Viszont összességében nézve én is jobban is jobban kedvelem az LG vagy a Samsung rendszerét.
De ott van például a PSPlay is, ami droid TV -re telepíthető, és messze jobb, mint a gyári app. Tehát lehetnek egyéni preferenciák, ezért kell körültekintően vásárolni.
-
Semin
őstag
válasz
aldebaran #98666 üzenetére
Persze minden. (Elférnek a dobozban).
És ha nincs meg akkor ugrik a gari? Nem hinnémszerk:
Mert a jogszabályban ez van :A kötelező jótállásra vonatkozó új szabályok egyértelműsítik, hogy a szavatossági, jótállási igények érvényesítése nem köthető az eredeti csomagolás meglétéhez.
Csak az a kérdés, hogy akkor hogy oldják meg a szervizesek?
-
alaves
addikt
válasz
aldebaran #98144 üzenetére
Állj el a vásárlástól, kifogtad sorozatosan a hibás kijelzőket. Ha érzékeny vagy az efféle hibákra, akkor lehet hogy az RGB OLED kijelző lenne számodra optimális vagy próbálkozol addig amíg nem lesz jó. Sony 65A95L lesz a megoldás, vagy ha DTS/DV nem életbevágó akkor Samsung 65S90C. A források ~95%-ánál jobb képet fogsz látni HDR10/HDR10+ -ban a QD-OLEDen, mint DV-ben bármelyik WOLED-en.
-
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #97213 üzenetére
Kicseréltettem a philips 65oled937-est a mediamarktban egy vadiúj másikra és annak ugyanaz a baja, mint az előzőnek: halványan pirosas a bal oldala, ahogy a korábbi hozzászólásomban látszik az előzőnél.
Ez mitől lehet? Sokáig volt a raktárban? Vagy panelhibás széria?
Próbáltam olyan videót ráengedni a yt-ról, ami össze-vissza színeket játszik a beégett ledek miatt, de persze nem segített. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
aldebaran #97744 üzenetére
Semmire nem jó.
Nem véletlenül vannak 100ezres és több milliós coloirimeterek és még azok között is különbség van. Valamint azokat is profilozni kell spectroval....Feleselges ilyen vackokkal elcseszni a viszonylag jó gyári kalibrációt, főleg ha szerencséd van akkor C3-ból gyárilag ilyet is ki lehet fogni, na ezen 1000% hogy csak rontasz.
Színhelyessége meglepően jó volt, igaz volt egy bazi nagy black crush.
Az alany egy tegnapi 77 colos C3 volt 100 óra használat után. -
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #97139 üzenetére
Találtam egy alkalmazásról videót.
Úgyis megnézem, hogy ezzel milyen beállítani a 937-est.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest