- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Szerintem próbáld a gyári beállítások visszaállítása opciót (reset), aztán ha nem segít, akkor szerviz. Vagy a beépített hangteszt csak akkor néma, ha előtte néztél problémás TV adót, de visszajön a hang átmenetileg, ha pl. kihúzod a TV-t a konnektorból egy percre (és nem nézed azt a csatornát közben)?
-
energomatt
őstag
A kábelek viselkedése olyan bonyolult, hogy azt egyszerű elméleti, logikai levezetésekkel nem tudod hitelesen alátámasztani. Csak a gyakorlati tapasztalatok segíthetnek valamennyire a választásban. Ezen kívül, minden kábel hatása az átvitelre egyúttal rendszerfüggő is. Vagyis, ha nem próbálsz ki többféle, lehetőleg ajánlottabb kábelt, addig azt írsz, amit csak akarsz, legfeljebb néhányan megmosolyogják.
-
törölt tag
Úgy voltam vele most hétvégén, hogy kipróbálom, de akkor előtte még frissítek, hogy biztos ne legyen probléma. Na, ezt nem kellett volna.
Azt nem tudom sajnos, hogy előtte milyen volt. Most a tévé és AVR is a legfrissebb FW-rel fut, és így akad az ARC. Netflixen biztos, a többi belső alkalmazással nem próbáltam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged