- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
sirály69 #59571 üzenetére
Ezeknél a TV szoftvereknél már idejét múlta a csatornaszerkesztő program, csak kárt tesz, az amúgy is bonyolult szoftver-rendszerben. Félórát-órát ne sajnálj rá, nem minden nap kell megcsinálni. Utána mented a listát, aztán legközelebb ha a szolgáltató változtat, akkor már csak módosítanod kell.
-
törölt tag
válasz
sirály69 #58575 üzenetére
A panel egyik része átmegy valamilyen színbe. Mintha tintába áztatták volna, innen a név.
Képkeresővel egy gyors példa. -
Monngoose
aktív tag
válasz
sirály69 #58537 üzenetére
Ha a csatornák hangolása előtt nem választasz szolgáltatót (DIGI), hanem helyette az egyéb lehetőséget, akkor megy majd a csatornaszámozás, áthelyezés, USB-s programlista másolás, stb.
Ha hibásan jelennének meg a csatornák és programfüzet ékezetes karakterei, a gyógyír: az Általános Beállítások/Hely/Műsorszolgáltatás országánál át kell állítani Magyarországot Dániára, majd újrahangolás. -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
sirály69 #58522 üzenetére
Itt márt többször írtam , ha tehetem az M4 hd csatornát antennáról( kb.6000-ért vettem pár éve) nézem és ami jó minőségű közvetítés az qrva jó , pl.: a focit ( BL, válogatott , és néha NB1 önsanyargatásként ) igyekszem itt nézni , de belenêztem már Forma1 -be is és perfekt a minőség . Telekomos iptv beltéri egységgel "gyengusz" az M4 hd csatorna , mivel 720-as az antennáról pedig1080-as és nincs "hússzor" átjátszva. A Spíler hd csatornákon (iptv) fos minőségű a foci , még a Sport1 "elmegy" kategória. Ja és amikor antennáról nézek sportot , mozgásjavítót nem kell használni no problem , mint azt egyszer Daneel forumtárs is írta :[link] Szóval nem a tévéddel van a baj . ( Azért a ting tinggel vigyázz , nehogy sárga legyen a gyep színe zöld helyett)
-
Monngoose
aktív tag
válasz
Azt is vedd figyelembe, hogy egy adott felbontású anyag általában az ugyanolyan natív felbontású megjelenítőn mutat a legjobban, azaz pl. a HD adás a HD TV-n.
Ha már fel kell konvertálni 4K-ra, akkor a minőség függ a forrás (adás) minőségétől és a TV konvertálási képességétől. Általában az IPTV-sek (Telekom) szoktak panaszkodni a HD adásokra az OLED TV-jükön, a Digisek kevésbé.
Az sem mindegy, ha pl. a régi 47-50"-es HD TV-t cseréled 65"-es 4K-ra és ugyanolyan távolságból nézel rajta HD adást. -
salapp
addikt
válasz
Ott kezdődik, hogy ebben az országban HD-adásnak hívják a tyúkbélbe töltött macskaszart is.
Azt a pár dolgot nézd tableten, ott nem látszik, milyen szar, az OLED-en meg csak virágbolti és kellő adatmennyiséggel bíró 1080p-től fölfelé.
Ninc erre a HD-szégyenre jó megoldás, csak egy régi sík képcsöves Sony vagy egy majdnem olyan régi Pana plazma, esetleg, de az SD-t vedd ki a csatorna listából, egy W80C full hd LCD. -
alaves
addikt
válasz
sirály69 #58524 üzenetére
Nehogy már elhidd magadnak, hogy egy LCD képe jobb egy GX-nél
Amúgy most belenéztem a női vízilabdába: valami nem stimmel a tömörítéssel, tényleg elég trágya gány a kép (pedig a végpontomon a jelminőség 100). Nézd meg a többi HD adást és a jelminőséget is a TV-n.
Kiindulási alap a beállításokhoz: [link] és [link] -
blakey
titán
válasz
Mit kellene állítani hogy jobb legyen? - a szemedet.
A túlélesített sz@rhoz vagy hozzászokva, ha erről leszoksz akkor máris jó lesz, minden TV-men az élesség 0-ra állítva adja a legjobb képet, esetleg TV-től függően maximum 10%-ot még lehet emelni. Sz@rból meg amúgysem lehet várat építeni. Normális anyaghoz hasonlítsd -
so_ha
senior tag
válasz
sirály69 #58330 üzenetére
Minden új széria ára ilyen magasról indul (azért lassan, de csökkennek a nyitó árak is évről évre), és a modell váltásnál a legolcsóbb a kifutó széria. Azt már Neked kell eldönteni, hogy megéri-e a prémium árazást az idei modell, vagy most veszel kifutó típust, esetleg vársz még egy évet és a G1-et veszed majd meg akkor kifutóként.
-
powerup2
addikt
válasz
sirály69 #58332 üzenetére
Fényerőben az idei G széria jobb bár én a youtubos videók ahol összevetik a kettőt nem láttam semmi eltérést meg a beszámolók alapján nem mondanám azt hogy világmegváltó ez a plusz fényerő. Főleg mikor a mostani tv is tud olyan világos lenni hogy kisüti a szemem. Én majd C1 77" modelre megyek rá mikor bemegy 1 millió alá
-
kgergo89
tag
válasz
sirály69 #58292 üzenetére
Fent van az, csak a magyar oldalrol lesporoltak.
https://www.lg.com/ca_en/tvs/lg-OLED55GXPUA -
-=Jam=-
őstag
válasz
sirály69 #58288 üzenetére
Media Markt elég sok infót ír róla, szerintem annak lehet hinni:
Méret talp nélkül (Szé / Ma / Mé): 1225 mm / 706 mm / 23.1 mm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Jogász topic
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged