- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
torrente777 #108800 üzenetére
120Hz a plafon Series X -nél is. 60Hz vagy 120Hz maximumra tudod állítani a konzolt.
-
bikerfun
csendes tag
válasz
torrente777 #83575 üzenetére
Szia! Ne dőlj rögtön a kardodba.. persze ku...idegesítő lehet. Haveromnak egy qled-en volt ugyan ez és a Samsung szerviz szét szivatta... hogy telefonon hallgaták a tv-t utána 2 hetet várt mire kijött a szerviz... mire kijöttek addig folyamatosan hallgaták a tv-t és kiderült hogy mélynyomonak szűkős a hely és betapadt... azért volt ratyi hangja.
Nekem G2 van nincs amúgy semmilyen torzítás még kakóan sem... gyönyörűen szól. Ha neked ez nem javul meg akkor gyártási/ átolási / szállítási hiba eredménye lehet sajnos. De állítólag az LG jó fej, azért írj majd kíváncsi vagyok mi lett vele. -
blakey
titán
válasz
Írtad, hogy a kábeleket is elrendezted, ezalatt az értendő, hogy a mellékelt kábelvezetőket rápattintottad a hátlapra és azon keresztül mennek a kábelek a talp feletti átvezetőn át a a megfelelő irányba? Milyen hangerőn és hangmódban jön elő? A hátlap mögött, ha benézel a szellőzőnyílásokon, akkor színes kábeleket láthatsz, esetleg nincsenek túl közel a hátlaphoz?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Szerintem meg szedd le a talp mögötti hátsó borítást és persze a kábeleket is és úgy is hallgasd meg, mert az is lehet, hogy valamelyik kábel okozza a rezonanciát. Azok a kis kábeltartó gyűrűk sem túl acélosak, szóval az is lehet, hogy nem a hátlap, vagy a káva zörög.
Saját véleményem, hogy szerezz be minimum egy soundbart, mert a beépített hangszórók nem moziélményre lettek kihegyezve, inkább csak arra jók, hogy ne legyen csend.
-
blakey
titán
válasz
torrente777 #83573 üzenetére
Meglazult, hiányzó csavarokat nem látsz? Esetleg nagyobb rést? Összeszerelési hiba. Ha meg tudod javítani, akkor nem kell a szervizt hívni.
-
blakey
titán
válasz
torrente777 #83571 üzenetére
Jól van felhelyezve a talp? Nincs valami az asztalon vagy a közelében ami zöröghet? Nem természetes semmi olyan, ami már zavaró.
-
SZKEBE75
senior tag
válasz
torrente777 #79309 üzenetére
Nahh az komoly!Köszi,hogy megosztottad a tapasztalataidat.Mindenesetre én nagyon pánikoltam volna.
Akkor örülünk Vincent!
-
Roland-87
aktív tag
válasz
torrente777 #79292 üzenetére
Csak megemlítésképpen írom le hogy pár napja gondoltam kipróbálom ezt a vezeték nélküli képernyő tükrözést, ami működött is szépen, aztán elindítottam a win10 képnézegetőjét és amikor jött egy 4:3-as kép, a két szélén a szürke sávok brutálisan sávosodtak pont ugyanígy mint nálad, akkor kissé beparáztam, utána már észrevettem hogy nem csak szürkénél hanem minden színnél látható bizonyos mértékig, na a végén kiderült hogy ezt a jelenséget csak vezeték nélküli képernyőátvitelnél csinálja, hdmi-vel nem, illetve dlna átvitelnél se, ha véletlen így próbálgattad akkor ez is lehet az oka. Egyébként tesztábrákkal csak alig látható sávosodás a szürkénél, kb. 30 centiről nézve lesz jól látható, más színeknél pedig még onnan se, a homogenitás is egészen jónak tűnik, egyébként egy 2 hetes B23-ról van szó.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
torrente777 #79301 üzenetére
Mindenképp
-
ovi58
csendes tag
válasz
Szerintem ez nem lesz jobb.Azonnal vissza.
-
Gabor970
addikt
válasz
gondolom semennyire. Legalábbis én vásárlás óta párszor megnéztem az oledem képét tesztábrákkal, de minden esetben homogén volt a panel. Én ezt rögvest vinném vissza, talán tudnak is adni másikat. (mondjuk rég nincs ez a 3 napos visszavihetem dolog, de hátha....)
-
alaves
addikt
válasz
torrente777 #79294 üzenetére
Nyers kijelző, ha az első kompenzáció (4 üzemóra után automatikusan lefut, amikor készenléti módba kerül) után nem javul, akkor célszerű egy kézi pixelfrissítőt indítani (~57 perces). Ha ez sem hoz jelentős eredményt, akkor visszaküldendő.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Pár nap türelem.
Hajtsd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Légies iPhone halvány színei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest