- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rewmac
aktív tag
válasz
Niky_92 #110270 üzenetére
Van sajnos. Nekem pl. az S90C és a D is rosszabb mint az eredeti meg új G2 kijelzőm, de jobb mint a gyári C1-esem. Az S90C-m homoegenitása a legrosszabbak között van amit QD-OLED-en tapasztaltam, de 100-ból 1 olyan mint amilyet én kikaptam.
Lehet jobb is rosszabb is. Lottó mindig van.
-
sanzik
senior tag
válasz
Niky_92 #103431 üzenetére
szia !
Szerencsére nekem a távirányítóval nincs gondom.
Bár az első tv amit az üzletben kibontottunk és és helyszínen be lett kalibrálva annak volt gond a távirányítójával. Egyáltalán nem érzékelte a tv.
De ez azért lehetett szerintem, mert bekapcsolás után azt a részt ahol egymásra talál a tv meg a távirányító az eladó srác átugrotta, mert billentyűzetet kapcsolt rá a kalibrálás miatt.
A lényeg, hogy utólag nem sikerült neki megoldani, hogy működjön a távírányító, így azt a tv-t ott is hagytam és elhoztam egy másikat. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Niky_92 #101442 üzenetére
Álatalában nem, de elvétve van olyan, hogy nagyon elcsesznek valamit. De ez inkább feltörekvő kínai, kóreai márkákra igaz. Szóval ha valaki 100% biztosra akar menni, akkor az nem frissít, de nem szokott gondot okozni. Amíg nálam vannak a teszt tv-k nem ritka, hogy 2-szer vagy 3-szor is frissít, semmi kihatása nincs rá. Amik meg a saját tv-im, projektoraim azokra sem.
-
kutyuska
aktív tag
válasz
Niky_92 #101300 üzenetére
Egy hónapja nyúzok egy 55B42-őt. Teljesen korrekt, nem lassú.
Nem tudom mi a különbség a b42 és b43 között, de az árazásban igen nagy előnye van a 55b42-nek.
Az EB promóció alatt vettem 389e - (11%kedvezmény + még 5%, egy jó irányzott rugással)
Szerda délutáni megrendelés, péntek délutáni szállítás -
Pro Koryak
addikt
válasz
Niky_92 #101295 üzenetére
Az sem mellékes mennyit szánnál rá.
Akkor LG, de inkább a C széria. Igaz a C3 már nem igazán kapható reális áron. Az 55C4 most 499e több helyen is, ez az idei típus és elvileg a legjobb a C szériából.
Ha sietsz az LG weboldalán 549e, de ebből lejön aug.21-ig -15% = 467e Ft.
Képet most lőttem:
400e felett azt a Samu lcd-t felejtsd el.
55s90c is jó, Samu nem cserél minden szó nélkül, mint az LG!Esetleg a Tcl 55c845 is jó lehet, csak napi 4órára. Azt ki lehet vele bírni + amennyibe most kerül ~270e. Szoftveres gondokra panaszkodnak a TCL lcd fórumban elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DOOM - The Dark Ages
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest