- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
válasz
m.martin #63107 üzenetére
Én 1,5 hónapja vettem és használok egy 55-ös C1-et PS5-el és Series X-el is. Nekem eddig nagyon tetszik, gyakorlatilag mindent tud amit az új konzolok igényelhetnek, még a Dolby Vision-t is 4K 120 Hz mellett (az más kérdés, hogy Xbox-on Orin kívül más játékot nem tudok ami 4K mellett 120 FPS-el menne
).
Hosszú távon max a játék HUD beégésétől tartok egy kicsit a 100-as HDR fényerő mellett, de igazából max 100-150 órát játszom ugyanazzal a játékkal (de már az is kirívó), aztán cserélődnek, ezért talán nem lesz gáz. Szerintem nyugodtan vedd meg, szinte biztosan nem fogsz csalódni.
Egy dolog ami idegesített az a talpnak az összeszerelése, de szerencsére csak 1x kell összerakni, illetve a távkapcsolón az elemtartó rekesz fedele nálam kicsit lötyög. Ennyi pénzért szerintem elfért volna egy háttérvilágítás is a kapcsolóra, nemhogy ne legyen tökéletes az illesztése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged