- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
FlashBird #113489 üzenetére
Euronics Kaposvár: 650 helyett csak 400. Üzletvezető: "Be sem voltak kapcsolva". Én: szervizmenü megnéz: 1680 óra üzemidő, 410 bekapcsolás. Tetejében még egyszínű tesztépek mutatják, hogy főleg világos színen beledegradálódva a "Nincs jel, válasszon blabla..." Üzenet. Nem kértem. Ráadásul elkottyantotta, hogy estére áramtalanítanak, szóval a homogenizációs ciklus sem volt meg soha. Én nem javaslom a kiállított oled vásárlását ezek alapján. Pláne Euronics üzletben nem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
FlashBird #113494 üzenetére
Nem hiszem, hogy mókolnak vele. Az LG sem sűrűn foglalkozik ezzel. Általaban úgysem nézik meg az emberek.
Meg aztán itt is volt pár visszajelzés, ami alapján biztosan kiállított TV -t kaptak. Ami valószínű töredéke az összes ilyen eladott készüléknek.
Szerintem nem bonyolult megnézni a futási időt. De mint mondtam én elengedném.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
FlashBird #113492 üzenetére
Én nem vennék kiállított TV -t, amiben valószínű több 100, vagy lehet több 1000 óra van. Főleg OLED -ből. De ezt mindenki döntse el maga, hogy neki mi fér bele.
Szerk.:
Gyakorlatilag egy használt TV, aminél lehet már a panel sem teljesen egységes. Persze ott az LG garancia, abból is 3 év, de én nem szívesen vennék úgy TV -t, hogy lehet már az első évben szükség lesz a szervizelésre. -
-
ρσгτσ
addikt
válasz
FlashBird #113487 üzenetére
Felül a nagyító ikonra bökve lehet keresni a topikban. Bár nem mindegyik ezzel kapcsolatos hozzászólást hozza ki, mert nem mindig volt "nevén nevezve".
Euronics -nál is érdemes arra figyelni, hogy mit veszel, mert ők is adnak el kiállított készüléket. Amit vagy jeleznek, vagy nem...
Melyik TV -ről van szó? Tudnád linkelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest