- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sutiand #107472 üzenetére
Igen
On that note, the GZ950 also appears to use a TV-led Dolby Vision profile similar to that found on LG OLEDs, instead of the player-led or low-latency version implemented on Sony TVs. The result is exactly as you’d expect: the Dolby Vision presentation on the Panasonic GZ950 looks as bright and impactful as on LG’s 2019 OLEDs. -
tutitibi
senior tag
válasz
sutiand #32216 üzenetére
Az EURONICS-nál egyik üzletben sincs Panasonic. Más gond is van ezzel a céggel. Túl sok negatív komment, túl sok a nem teljesített megrendelés a garanciális ügyek kezelése sem jó.
Meg a neten szétnéztem és látom hogy ez a cég egy bizonyos egyházat pénzzel igen nagy mértékben, persze "jótékonykodik" is ,,.... na innen el vágta magát előttem. -
chros
őstag
válasz
sutiand #28378 üzenetére
Black Friday nem biztos, hogy a legjobb alkalom TV-t venni (hacsak nem egy kiszemelt uj modellre vadaszik az ember):
- ha a regi tipusokat nem lehet mar kapni (pl C8, B8) vagy nem akciosak
- az ujak pedig meg nem annyira olcsoakMarc-Apr-Maj a jo idozites az elozo evi modellekre.
-
chros
őstag
válasz
sutiand #28355 üzenetére
En (is) 65C8 (B8) -ra szavazok, amelyik az olcsobb, vagy ha a C8 csak "picit" dragabb:
- semmilyen uj model-t nem eri meg venni (ha szamit a penz), mert kovetkezo marcuis/aprilisban felebe fog kerulni! Igy a C9 kiesik
- a Dolby Vision hianya szerintem nagy gaz 2018-ban! Ugyan ez egy black box (senki sem tudja pontosan, hogy 1-1 eszkoz hogyan banik vele, vagy milyen metaadatok vannak az adott streamben), de elmeletileg joval okosabb, mint HDR10. Amazon, Netfilx, stb tele van Dolby Vision tartalommal es egyre tobb lesz. Arrol nem is beszelve, hogy par honapja mar mp4-be is tarolhato, es remelhetoleg az mkv container sincs messze (egyenlore csak a TV lejatszoja kepes ertelmezni). (1-2 hete mar megjelentek a 4k HDR10/DV web download-ok is) Ilyen arban TV-t nem 1-2 evre vesz az ember, igy a fent emlitett Pana is kiesik
- LG C8 (B8): vannak nyugjei, de szerintem a legjobb vetel ma, ha meg vehetoek, mert ketlem, hogy a tobbinek ne lenne (csak kevesebb az igazan hozzaerto user, aki tesztelne oket precizen). Plusz a szervizhatter.Jo vasarlast!
-
daneel_hu
addikt
válasz
sutiand #28355 üzenetére
Oled-fronton több tapasztalatot olvashatsz avforums-on, itt alig van nem LG-oledes tulaj. (Szerintem max 5-6)
De ha 1 éve rá vagy pörögve a témára akkor már képben kell legyél.
Rosszul nem fogsz járni az biztos.
Sportközvetítéseknél vörös logó kerülendő. (Sport 1 vagy Eurosport live) -
daneel_hu
addikt
válasz
sutiand #28355 üzenetére
"A garancia , a belső médialejátszó, a menürendszer, a mozgásmegjelenítés mind fontosak számomra."
Mindenben az LG a legjobb, a mozgásmegjelenítést kivéve... arról azt mondják a Pana vagy a Sony jobb.
Bár ezt nem láttam amikor a 2018-as LG modellekkel vetettem össze a boltban az említett 2 másik márkájú oled készüléket. Szerintem 2018 előtt volt előnyük, mára már ez is elolvadt.Alapvetően nem fogsz plazmás mozgást visszakapni semmiféle oleden, erre ne is számíts.
Az egy impulzusos megjelenítő, míg ez sample and hold.
Még trükkökkel sem lesz olyan jó. -
renatto
őstag
válasz
sutiand #28355 üzenetére
Dolby Vision jelenleg nem sok van, de kérdés ha 1 év múlva, lesz bőven, vajon fogod-e bánni? Bár szerintem a sima HDR is kiváló (és amúgy is nehéz megmondani a HDR vs DV különbséget szemre). Nézd meg a tévét élőben, a menüt, távirányítót, médialejátszót (azt hiszem erre volt panasz) és ha fekszik neked a korábbi után, nyugodtan veheted azt is. Ennyi amúgy a 65C8 is. A C9 azért jóval drágább még, a B9 pedig még nem jött ki (most várható), így az is magasabban fog nyitni. A garancia az nyilván LG felé hajlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest