-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
prolad #57998 üzenetére
A beeges esélye megvan, persze vannak már ezt kiküszöbölni próbáló megoldások. Én is home office-ban dolgozok és monitornak használom, napi 10-12 órat megy, elsősorban csak HDR tartalommal és programozási munkára. Hoztam pár intézkedést, például eltuntettem az ikonokat az asztalról, meg a tálcát is és fekete hátteret raktam be, így ha elmegyek valahova rövidebb időre, akkor csak tálcára rakok mindent így nincs semmilyen statikus tartalom. Lehet futtatni meg a pixelfrissitot hetente, valaki szerint használ a beeges ellen. Megvan az esélye annak is, hogy a panel nem lesz teljesen homogén, viszont, ha panelt kell cserélni, akkor általában az LG nem kukacoskodik és házhoz jönnek cserélni. Viszont 4K-t igazán csak 48"-on van értelme nativan használni és nagyon kényelmes, persze kell pár nap mire megszokod, előző monitoromra azt mondtam, hogy big, akkor erre azt, hogy Úristen, very big.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest