- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Egyelőre ma este sem volt semmi anomália, szóval bíztató. Egyértelműen valami kis mértékű jelszakadozásnak tűnt, minta tényleg nem érintkezett volna teljesen a csatlakozó.
Nagyon jó lenne ha tényleg ennyi lenne, mert amúgy meg nem akarom magamat fényezni, de zseniális ahogyan ezt megálmodtam ide, annyira fantasztikus és ebbe most ez a beparáztatás iszonyat belerondított. Csatolok már képeket nektek, hogy hogyan is néz ki most a kis mozisarkom.
Szerintem brutál jó, régóta filóztam már ezen, hogy nem az asztalra kéne tenni a "monitort", hanem mögé egy tv állványra, végül tényleg olyan lett ahogyan elképzeltem, csak váltani kellett a + távolság miatt 42"-ról 55"-ra.
[kép] [kép] [kép] [kép] -
Yodamest
veterán
Igen ezt is olvastam, hogy sokaknál a kábel nem tudja átvinni azt a sávszélt és ezért nekik segít ha "lebutítják" az adatfolyamot. Nálam ez nem áll fenn, ez egy 48gbps-es jó minőségű 2.1 kábel és soha nem villogott az előző 42" C2-vel.
Ami viszont simán lehet, hogy por került a csatlakozóba, amikor az előző eladásánál ki lett húzva, illetve hogy nem volt tökéletesen összedugva...- azért mondom ezt, mert mióta tegnap előtt kihúztam a kábelt a tv-ből és a vga-ból is, illetve kicsit megfújogattam a csatlakozófejeket, majd újra összedugtam azóta - lekopogom- de nem volt egy darab villanás sem. Sajnos csak esténként tudom tesztelni, de úgy vagyok vele, hogy ha még 2-3 napig semmi villanás nem lesz, akkor jó eséllyel csak valamiért kontaktos volt a csatlakozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged