Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Egyelőre ma este sem volt semmi anomália, szóval bíztató. Egyértelműen valami kis mértékű jelszakadozásnak tűnt, minta tényleg nem érintkezett volna teljesen a csatlakozó.
Nagyon jó lenne ha tényleg ennyi lenne, mert amúgy meg nem akarom magamat fényezni, de zseniális ahogyan ezt megálmodtam ide, annyira fantasztikus és ebbe most ez a beparáztatás iszonyat belerondított. Csatolok már képeket nektek, hogy hogyan is néz ki most a kis mozisarkom.
Szerintem brutál jó, régóta filóztam már ezen, hogy nem az asztalra kéne tenni a "monitort", hanem mögé egy tv állványra, végül tényleg olyan lett ahogyan elképzeltem, csak váltani kellett a + távolság miatt 42"-ról 55"-ra. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[kép] [kép] [kép] [kép] -
Yodamest
veterán
Igen ezt is olvastam, hogy sokaknál a kábel nem tudja átvinni azt a sávszélt és ezért nekik segít ha "lebutítják" az adatfolyamot. Nálam ez nem áll fenn, ez egy 48gbps-es jó minőségű 2.1 kábel és soha nem villogott az előző 42" C2-vel.
Ami viszont simán lehet, hogy por került a csatlakozóba, amikor az előző eladásánál ki lett húzva, illetve hogy nem volt tökéletesen összedugva...- azért mondom ezt, mert mióta tegnap előtt kihúztam a kábelt a tv-ből és a vga-ból is, illetve kicsit megfújogattam a csatlakozófejeket, majd újra összedugtam azóta - lekopogom- de nem volt egy darab villanás sem. Sajnos csak esténként tudom tesztelni, de úgy vagyok vele, hogy ha még 2-3 napig semmi villanás nem lesz, akkor jó eséllyel csak valamiért kontaktos volt a csatlakozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem brutál jó, régóta filóztam már ezen, hogy nem az asztalra kéne tenni a "monitort", hanem mögé egy tv állványra, végül tényleg olyan lett ahogyan elképzeltem, csak váltani kellett a + távolság miatt 42"-ról 55"-ra. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor