- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
806-osom van, gyanítom a 707 sem rosszabb, akkor meg nagyon jó lehet Alul nincs a hetes sorozatnál ambilight, ez csak akkor érdekes, ha amúgy is falra szerelnéd és mellé még tetszik is a diszkófény filmezés közben. (nekem nem, rég ki van kapcsolva, de sokak szerint jó dolog)
-
magicbox
senior tag
Most váltottam 806-ra. Kb. simán f@..g amit mondtak. Jól megnéztem a C1-et (azt akartam először) és elhoztam a Philips-et helyette (nem gondolnám, hogy a 706 és 806 között nagy különbség lenne, nem olvastam utána). A rendszer nagyon gyors (max szokalan volt nekem a samsung után), nincs fényerő gondom se. Különben az eladók szavát annyira kell komolyan venni, hogy csak nah.... Mindig ki van nekik tűzve, hogy mit kell tolni és miből kell eladni, mert ott rohad rajtuk. Jutalékot kapnak az mm-ben és a euronics-ban is. Mondjuk igazán profi, szakképzett eladók már rég nincsennek ezeken a helyeken. De ez vhol érthető is.
-
bnorci71
addikt
jó hónapja használom az 55Oled706-t
a tv csatorna váltás tényleg lassú még a 12éves Samu is gyorsabb a menü szerintem nem lassú egyáltalán, sőt ahogy pattogtatod a távot úgy szalad a menü is nyíllik záródik az opciós listafény
mindenki kevesli ,hogy jajj jujj az Olednek kevés, nekem egyáltalán nem kevés amit tud, na meg ha mozizni akarok besötétítek, nem verőfénybe fogok mozizni
nálam a C1 volt még képben aztán a több támogatott HDR szabvány és hangformátum miatt a 706 lett. Bár van HTPC de a UHD már nem megy neki dedikált lejátszót se akartam a Kodi meg mindent visz de a beépített lejátszó is.nem mondom, hogy ez jobb mint a Sony vagy Lg B/C1 csak az eladó hülyeségeit cáfolom.
TechN7ne
Én sem hallottam jókat a Philips-ről ,gyenge alatta a hardver ,lassu a menü ,kedveli dobálni a hálózatot ,maga a márka sem volt soha az elsők közt.a hallottam meg a tapasztaltam elég messze van egymástól
Hálózatot még sose dobott el, mire gyenge a hardver? Pénteken DTS-HD-Master Audió anyaggal fárasztottam kb 5-6órát meg se rezzent még csak meleg se volt hátul ezek a fájlok 4-6perc és ~1Gb körüliek szóval van adat amivel dolgozni kel. De UHD film hálózatról játszva beletekerve se reccen a vas.
Szóval a hallottam ezt azt nem terjesszük már
Nem azért védem mert ezt vettem és ez a legjobb mert van tőle jobb tv ez biztos. -
Fandango
veterán
MM-ben dolgozóra ne hallgass ez alapvető, mert vagy nem ért hozzá, vagy ki van adva neki mit kell nyomatni a potenciális vevők felé. Aki meg eleve egy márkát képvisel ott attól ne várj mást mint hogy a saját márkát ajnározza, a konkurencia meg szar.
És akire még nem hallgatnék az: TechN7ne
-
PlayMax
nagyúr
Én sem hallottam jókat a Philips-ről ,gyenge alatta a hardver ,lassu a menü ,kedveli dobálni a hálózatot ,maga a márka sem volt soha az elsők közt.
Én ezen nem spórolnék ,vagy LG vagy Sony vagy Samsung - ők évtizedek óta tudják hogyan kell normális TV-t készíteni + minden mást.
Sok Philips felhasználó dicséri mert a sajátja ,rosszat nem fognak róla mondani viszont egy erre szakosodott értékesítő rögtön felvilágosít ,hogy hanyagold inkább. -
Hegepapa
csendes tag
Nekem mondjuk a 705 van két hete vettem de egy LG b szériás melett volt az üzletbe és az LG képe nekem nem jött be a párom is rögtön a Philips-re mutatott h sokkal szebb pedig nem oled tv-ért mentünk hanem egy tcl c728 lett volna a cél de a képe a Philips tvnek volt a legszebb.... A rendszer nálam nem lassú semmi akadás nem volt eddig....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- Linux felhasználók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged