- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
szoktam nézegetni mm outletet.
most van jó sony ag9 ottan, 1.070.900 hufért.[link] https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_sony-outlet-bravia-kd-77ag9baep-4k-hdr-android-oled-telev%C3%ADzi%C3%B3-1345537.html
spórolsz pár 100k-t
(én így vettem ag8-am MM-től fél áron kb. 14 napon belül visszatudod küldeni ha valami nyűg van vele, teljeskörű a garancia rá, és sony-nál tudsz rá venni hivatalos garancia kiterjesztést is, így érdemben nincs hátránya a teliárhoz képest)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én (még) 2 millióért vettem, mikor kijött a piacra és igen ez minden tévében adott, hogy panelhibás LEHET, főleg az LG-nél, mert az előtte lévő sony-val semmi gondom nem volt.
De nem fogom ezt újból leírni, ahogy felettem írja a kolléga, keresőben meglehet találni a hozzászólásaim közt a hibát, majd a panelcserét, végül, hogy minden jó lett.
De egy 77-es panelcsere, mint írtam, rohadt nagy szívás, 4 ember kell hozzá és óvatosabban kell megfogni, mint egy csecsemőt. -
Keksz03
senior tag
monjduk ez olyan mintha a BMW-s csoportba kérdeznéd h érdemes-e BMW-t venni vagy ebben a kategóriában már mindegy?
nyilván az OLED-nek van egy olyan wow faktora ami miatt kitűnik a többi közül. QLED felsőkategória is nagyon jó pl Q90, ott brutál fényerő van, fényes nappaliban az OLED alacsonyabb fényereje miatt szokták ajánlani, amúgy az OLED az abszolút fekete és a pixelenként vezérelt megvilágítása miatt brutál képet tud nyújtani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest