- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Délelőtt röviden visszaolvastam az "otthoni hálózat" topikban, és azt írják, hogy ha a szigetelés nincs földelve, akkor nem lesz gond az FTP-vel. Gondolom, ez az általános otthoni eset.
Akkor lehet gond, ha a szigetelést rosszul földelik. De én sose szereltem FTP-t, nem tudom, hogy a gyakorlatban ez miként néz ki.
-
törölt tag
Tényleg FTP-t akarsz? Az árnyékolás többet árt mint használ ha nem sikerül jól a szerelés, azt mondják. Nekem beltérre, pártíz méterig U/UTP-t javasoltak, én Cat.6A-val húztam be a lakást.
Az OBO kompakt. Minden fontosabb blokk mögött van egy ilyen, így nincs szükség elosztóra. Cserébe a "kütyüs" helyeken sok a fali aljzat, a tévé mögötti rész pl. így néz ki.
-
törölt tag
Ha a tévé hangszóróját használod, akkor kösd rá HDMI-n az eszközöket és meg is vagy.
A tévén az optika csak kimenet, amivel akkor érdemes foglalkozni, ha a HDMI ARC-kal gondok vannak, vagy az erősítőn/processzoron nincs HDMI. ARC-on megy a DD+ jel, és mellé minden más, ami optikán. Az eARC-on pedig a HD formátumok és a sokcsatornás PCM is.
Ethernetet viszont érdemes vinni neki, mert az egy stabil kapcsolat (hozzátéve, hogy 100 Mbps). Ill. praktikus rakni mögé egy konnektort, amibe nekem a túlfeszvédelem utolsó lépcsőjeként egy OBO is be van kötve.
-
ricsip
addikt
"a TV valszeg nem lesz 8K sosem"
Ilyet technológiai témában sose mondj! Emlékszel, 640 KB memória is mindenre elég lesz. Vagy: számítógépre jó, ha pár tucatra lesz szükség az egész bolygón.
Amúgy ahova lehet, húzzon az ember redundáns kábeleket. Főleg oda, ahol falbontással/rombolással/anyagi csőddel járna a meghibásodott kábel cseréje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged