- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janos666
nagyúr
válasz
baandii #109426 üzenetére
Átlagosan 9 óránként kapcsolod ki (84/9=9,33) annyi időre, hogy ideje legyen a rövid rutin mérésre.
#109416 Sasi001 - Ez csak egy mérés, nem "javítás". Ha később fut le, akkor is ugyan úgy kiszedi a beragadt foltokat, ha vannak (és még ki lehet, mert van még tartalék a panelban).
Szerintem idegesítő hülyeség ~12 óránál hamarabb zaklatni vele a felhasználót.
Érdekességképp már próbáltam, hogy a gyári 4 óráról a maximálisan megadható 255 órára állítottam az időzítőjét, és ~50 üzemóra után még semmi képvisszamaradásom nem volt PC-s használattal. (Mondjuk ha egész nap a CNN ment volna, akkor lehet, hogy már lett volna egy alsó sávom a vörösön, passz... de ha egész évben az menne, akkor meg mérés és kompenzáció ide vagy oda, valószínáleg már akkor is be lenne égve az alsó sáv.)Az LG durván 40 óra körül dobott fel egy ablakot, hogy most már kapcsoljam ki, hagy fusson le (de ugye nem futott le akkor se, mert az időzítője még mindig 255 órára volt állítva, csak a figyelmeztető felugró ablak az saját időzítős, nem a tényleges intervallomhoz relatív).
-
alaves
addikt
válasz
baandii #109420 üzenetére
Meg kellene nézni a Customer Service Menu-ben (CSM) a kompenzációk számát + ezeket:
ha jól tudom így tudsz bejutni jelenleg: táv.-on: Home+1,9,9,9+Back vagy TV tuner-re kapcsolva: 123654
-OLED OFFRS TIME (összes üzemóra)
-OLED OFFRS COUNT (a 4 üzemóránként lefutott 10 perces kompenzációk száma)
-OLED JB TIME (az utolsó 1 órás pixelfrissítő óta eltelt üzemóra)
-OLED JB COUNT (lefutott 1 órás pixelfrissítők száma)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest