- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
bez78 #104637 üzenetére
65 colban a Samsung mert az qd-oled, (de lehet tévedek) viszont ha nem, akkor sokkal magasabb színfényerőt tud mint a C4. Lehet a game mode jobb az LG-n, de sokkal rosszabb itt sem lehet. A Dolby Vision-t pedig ne hiányold, sokkal jobban felfújják általában az emberek hogy jaj mennyivel jobb a DV mint a sima HDR...igen technikailag jobb, de ezt manapság ritkán lehet észrevenni..meg egyébként sincs hú de nagy különbség köztük mivel az ember szeme a szűk keresztmetszet. A DV dinamikus metaadatot használ..a HDR statikus .a Samsung tudja a HDR10+ ami szintén dinamikus...szóval nincs igazából semmi ami miatt a DV-t hiányolni lehetne. Azt mondanám LG tulajként hogy Samsung(garanciális ügyintézés lehet kérdéses ha ne adja Isten de szükség lenne rá) de ettől függetlenül technikailabb jobb megjelenítésre képes a Samsung ha ez az említett típus tényleg qd-oled
-
mcwolf79
veterán
válasz
bez78 #103724 üzenetére
Nem tudom miért fikázza mindenki a Philips-et. Nekem 2 éve van egy 65 colos 806/12 Philips tv-m, és teljesen jó játékra is . Nincs tele rakva gamer fícsőrökkel, de egyszer kell belőni oszt csókolom . Sógornak LG-je, van , talán C3, de sok különbséget nem látok a kettő között (konkrétan semmit). Talán az android picit lomhább mint a webos, de teljesen használható .Nem mellesleg 100000-rel olcsóbb volt mint az LG. És persze ebben is LG panel van , sőt pletykálják azt is , hogy a Philips válogatja a panelokat.
Szoval szerintem ha fontos az ár , akkor nyugodtan megveheted a Philips-et! -
belan
addikt
válasz
bez78 #103724 üzenetére
S90c s95 játékra legjobb de filmre is gyönyörű képe van ,ezek után lg c3 ajánlanám , Philips 718 volt nekem felejtős játékra 8ms válaszideje játékra nem legjobb viszont mozgásmegjelenítés be jó Philips de nálam ennyibe ki is fújt a Philips . Hol vásárolnád oké s90c s95 már nem kapható 65 colba hivatalos forrásból szerintem és ha van is kiállított darab ami felejtős ! De 65c3 se nagyon láttam már hivatalos helyen már ami bontatlan . Euroncsot felejtsd el ismerősöm meg nézte s90c tiszta karc volt és be is volt égve lg c3 is és Samsung el hajt úgy mint sicc szóval garancia nem lesz rá .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows Insider Program
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest