Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Senki nem húzza le a Sonyt,de sajnos el kell fogadni ,hogy bár ők se igaziak. Számos jó dolgukat el engedtek. Oled téren ,jó dolgokat csinál,de mindig is az volt a bajuk ,hogy nem jól mérik fel a piaci helyzetet és irreálisan drágán adják a termékük. Nagy Sony rajongó voltam, ismerem a márkát,ha annak idején észbe kaptak volna akkor nem így állnának a piacon .
-
Black Dragon
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Már egy ideje követem a topic tartalmát és látom visszatérő jelenlség ez a Sony vs bármi más tv képi világa meg azok beállíthatóságai. Nem tisztem beleszólni hármatok vitájába, ha ezt nevezhetjük annak, de már szerintem sokak nevében mondhatom, hogy az okos enged...

Én annyit tudnék hozzáfűzni ehhez a jelenséghez, hogy ízlések és pofonok. Te meg vagy győződve arról, hogy a Sony az egyik legtökéletesebb oled gyártó, ami szakmailag feltételezem alátámasztható, hiszen rengeteg teszt van róla és rting is azt hozta ki home theatre kategória csúcsának, tehát alapja biztos van.
Ezzel nincs is semmi baj, viszont lehet másoknak ellenvéleménye. Hogy ez mennyire megalapozott szakmailag vagy sem az más kérdés, de a tech világ és az élet számos területéről lehetne meríteni példát, ahol a mai napig tart ilyen és ehhez hasonló konfliktus. Itt nem lesz egyértelmű győztes, mert akkor a topic neve az is lehetne, hogy Sony Oled és mindenki más.
Ahány ember annyi vélemény és ízlés, ezt nem lehet összeegyeztetni sem a való életben, sem egy szakmai topicban. Szerintem engedjétek el ezt a vonalat, szóljon arról tényleg ez a hely amiről tényleg kell, ne az "osztályfőnököt" kelljen hívni, hogy tegyen rendet a padsorban.
Nyilván ezt most neked írtam, de nem csak neked szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- További aktív témák...
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor