Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Hát szerintem te is félreértettél engem rendesen.
Én arról beszéltem hogy amennyiben streamingen jelenik meg azt el kellett fogadni de facto eredeti médiumnak. Lehetséges fanyalogni hogy amennyivel jobb (lenne) diszkről de nincs értelme, ha nincs is diszk verzió. Pl itt az említett apró világ. Nincs diszk, streaming az eredeti minősége. És bocs nem demó anyag. Természet film, méghozzá gyönyörű munka, szépen komponált, szépen exponált, profin bevilágított képekkel. Szóval szerintem nincs igazad amikor demó képvilágot említettél, mivel nincs agyon húzva, nincs repedtre szaturálva, szép az anyag gradációja, pont hogy ez a lényeg : úgy hozza ki a maxot a tv-ből hogy mindeközben természetes marad.
De nézzük a filmeket, a prometheusnál vannak sokkal szebb filmek!
Mit szólsz pl netflixen elérhető: Nyugaton a helyzet változatlan, tételhez? Szerintem példa értékű grading.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor