Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
mimic1979
üzenetére
Nálam is ez a helyzet (DENON AVR-X1300W) a tévé hangja nem megy át az AVR-re.
3 féle kábelem van (Audioquest Forest és Cinnamon 18G HDMI 2.0b ill. Pearl 48G HDMI 2.1) egyikkel sem ment. És persze variáltam összes létező beállítással. A legutolsó FW van az AVR-en és a TV-n, így sem lehet probléma. Szerintem az AVR a ludas (valszeg nálad is) bár nem tudom pontosan mi okból. -
törölt tag
válasz
mimic1979
üzenetére

Firmware frissítés jut eszembe, ha van újabb a tévére, illetve erősítőre. Azt is kipróbálhatod, hogy ha a tévét eARC-ra állítod, akkor szól-e az erősítő. Nincs benne logika, de a HDMI is sokszor egy katyvasz.A kábellel nekem sose volt ilyen gondom, de azért próbáld meg egy másikkal is. Hátha épp nincs bekötve, vagy megszakadt benne az az ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
3 féle kábelem van (Audioquest Forest és Cinnamon 18G HDMI 2.0b ill. Pearl 48G HDMI 2.1) egyikkel sem ment. És persze variáltam összes létező beállítással. A legutolsó FW van az AVR-en és a TV-n, így sem lehet probléma. Szerintem az AVR a ludas (valszeg nálad is) bár nem tudom pontosan mi okból.
Vhiktor