- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
KRoy19 #63029 üzenetére
Hdt nem egyszerű cég az biztos! De nekem se törték össze, annak idején a B9 et. Korábban amikor vettem tvt, a gls hozta. De sose agyaltam ezen jaj, hogy össze van törve. Külsőleg kell körbe nézni, ill le fotózni a dobozt. Legutóbb amikor hozták a tvt, le fotózták ők is meg én is. Így ha nincs külső sérülés eléggé minimális a dolog, hogy törött legyen a tv. Ki csomagolásról érdemes videót készíteni, mert ki tudja. Törött kijelzőt utólag nehéz bizonyítani, de nekem eddig szerencsém volt ez ügybe,egyszer se volt törött. Törés általában be kapcsoláskor látható, ezért ha futár előtt ki van bontva, és nincs külső nyom, futár elmegy és be kapcsolás után kiderül, hogy törött na az már ciki. Mert ha meg kérdik a futárt azt mondják mi rendbe ott hagytuk a tvt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged