Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz
Brave_86
üzenetére
Szia. Nekem másfél éves korában garanciális csere volt az MM ben vásárolt tévémnél. + 3 év garanciát vettem hozzá korábban náluk. A csere előtt felhívtam a biztosítót, hogy ilyenkor mi van a befizetett + garancia díjával . Azt mondták, hogy mindent az MM intéz. Így is volt . Amikor bementem a vevőszolgálathoz a cserét igazoló papírral visszaadták a korábbi tévéhez vásárolt + garancia összegét, majd vettem az új tévéhez új biztosítást és + garanciát. Ez teljes összegében visszajárt mert még nem került felhasználásra, mivel a TV csak másfél éves volt. A kiegészítő balesetbiztosítás elvileg már a vásárlás napján életbe lép, ezért lehet, hogy másképpen járnak el. Üdv.
-
SG42
csendes tag
válasz
Brave_86
üzenetére
Ez valami kiegészítő biztosítás, vagy már a garancia időszakra is nyújt szogáltatás pl törés?
Mert én garancia időszakban csere utalvánnyal vett új készülékre vittem simán át a euronicsban a biztosítást, de ez csak a garancia utáni kiegészítő volt.Mert ha a garancia időszakra nem nyújt semmit, akkor ez csak egy előszerződés arra az időszakra amikorra majd nyújtani fog, de addig szolgáltatás nyújtása nélkül nem jár díj, mégha ezt most előre ki is fizetted, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Építő/felújító topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Ubuntu Linux
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motoros topic
- Áprilisi hardverpasziánsz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor