- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- One mobilszolgáltatások
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
xerobyte
üzenetére
Egyértelmű, a tv kuka.
VB és TT is teljesen szar. Javulni a VB fog valamennyit, de aztán szép lassan jobban látható lesz, mint most. A megoldás: Panelcsere>>cserék>>csereutalvány.
Új tévé vásárlásakor a CX/GX= Ócska panel.
Én meghirdetem a 77-es cx-et, függetlenül attól, hogy a panelje teljesen homogén csere után, amióta láttam, hogy az Ag9 - tegnap is ott voltam a havernál és egyszerűen jobb, szebb etc... - mennyivel jobb a képminősége.
Nekem igazából sosem tetszett az agyonsztárolt webos sem, de ezt is írtam többször. Én voltam a marha, hogy a tökéletes 1.5 éves 77-es ag9-es tévémet lecseréltem egy királykategóriának hazudott LG moslékra 2 millióért.
Mert azt hittem (én vadbarom), hogy 2020-ban további fejlődés van egy 2018-ban gyártott tévénél!
Hiába gyártja a paneleket, ha nem ért hozzá úgy, ahogy a sony vagy a panasonic, ha valóban igazi oled minőséget szeretne látni a leendő tulajdonos. Mert a sony, pana valamit nagyon tud még a panelekkel mókólni!
Helyette egy valag pénzért nemhogy hasonlóra nem lehet beállítani, amit a sony dobozból alapból tud, hanem egy ilyen teleb@szott vertical banding és tinting hányadékokkal kell szembesülnie a "vadiúj" tévéjével az átkúrt vevőnek!Ez persze csak azokat érinti, aki ezekre háklis. Nekem előtte nem volt LG-m soha, még crt-ben sem. És lehet, hogy a B C9 E típusok faszák voltak, dehogy a CX egy ócska nagy szemét és egyáltalán nem ajánlott részemről, az biztos. Aki - látja a VB, TT hibákat- szopatni akarja magát, az LG-t vesz és CX/GX-et . Ez az új mottóm...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor