Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz xerobyte #56103 üzenetére

Egyértelmű, a tv kuka.
    VB és TT is teljesen szar. Javulni a VB fog valamennyit, de aztán szép lassan jobban látható lesz, mint most. A megoldás: Panelcsere>>cserék>>csereutalvány.
    Új tévé vásárlásakor a CX/GX= Ócska panel.
    Én meghirdetem a 77-es cx-et, függetlenül attól, hogy a panelje teljesen homogén csere után, amióta láttam, hogy az Ag9 - tegnap is ott voltam a havernál és egyszerűen jobb, szebb etc... - mennyivel jobb a képminősége.
    Nekem igazából sosem tetszett az agyonsztárolt webos sem, de ezt is írtam többször. Én voltam a marha, hogy a tökéletes 1.5 éves 77-es ag9-es tévémet lecseréltem egy királykategóriának hazudott LG moslékra 2 millióért.
    Mert azt hittem (én vadbarom), hogy 2020-ban további fejlődés van egy 2018-ban gyártott tévénél!
    Hiába gyártja a paneleket, ha nem ért hozzá úgy, ahogy a sony vagy a panasonic, ha valóban igazi oled minőséget szeretne látni a leendő tulajdonos. Mert a sony, pana valamit nagyon tud még a panelekkel mókólni!
    Helyette egy valag pénzért nemhogy hasonlóra nem lehet beállítani, amit a sony dobozból alapból tud, hanem egy ilyen teleb@szott vertical banding és tinting hányadékokkal kell szembesülnie a "vadiúj" tévéjével az átkúrt vevőnek!

Ez persze csak azokat érinti, aki ezekre háklis. Nekem előtte nem volt LG-m soha, még crt-ben sem. És lehet, hogy a B C9 E típusok faszák voltak, dehogy a CX egy ócska nagy szemét és egyáltalán nem ajánlott részemről, az biztos. Aki - látja a VB, TT hibákat- szopatni akarja magát, az LG-t vesz és CX/GX-et . Ez az új mottóm...

Új hozzászólás Aktív témák