Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
xerobyte
üzenetére
Egyértelmű, a tv kuka.
VB és TT is teljesen szar. Javulni a VB fog valamennyit, de aztán szép lassan jobban látható lesz, mint most. A megoldás: Panelcsere>>cserék>>csereutalvány.
Új tévé vásárlásakor a CX/GX= Ócska panel.
Én meghirdetem a 77-es cx-et, függetlenül attól, hogy a panelje teljesen homogén csere után, amióta láttam, hogy az Ag9 - tegnap is ott voltam a havernál és egyszerűen jobb, szebb etc... - mennyivel jobb a képminősége.
Nekem igazából sosem tetszett az agyonsztárolt webos sem, de ezt is írtam többször. Én voltam a marha, hogy a tökéletes 1.5 éves 77-es ag9-es tévémet lecseréltem egy királykategóriának hazudott LG moslékra 2 millióért.
Mert azt hittem (én vadbarom), hogy 2020-ban további fejlődés van egy 2018-ban gyártott tévénél!
Hiába gyártja a paneleket, ha nem ért hozzá úgy, ahogy a sony vagy a panasonic, ha valóban igazi oled minőséget szeretne látni a leendő tulajdonos. Mert a sony, pana valamit nagyon tud még a panelekkel mókólni!
Helyette egy valag pénzért nemhogy hasonlóra nem lehet beállítani, amit a sony dobozból alapból tud, hanem egy ilyen teleb@szott vertical banding és tinting hányadékokkal kell szembesülnie a "vadiúj" tévéjével az átkúrt vevőnek!Ez persze csak azokat érinti, aki ezekre háklis. Nekem előtte nem volt LG-m soha, még crt-ben sem. És lehet, hogy a B C9 E típusok faszák voltak, dehogy a CX egy ócska nagy szemét és egyáltalán nem ajánlott részemről, az biztos. Aki - látja a VB, TT hibákat- szopatni akarja magát, az LG-t vesz és CX/GX-et . Ez az új mottóm...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Crimson Desert
- Synology NAS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Filmvilág
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor