Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
KTTech
üzenetére
Azt azért nem hiszem. Minden panelt felküldeni a központban, hogy ülnek rajta heteket? Mikor ki van adva a szerviznek, hogy 14 NAPON a javítást stb meg kell csinálni. Az LG határozta meg. Lengyel központnak kell a cserét jóvá hagynia. Én nem munkanap a 14 nap.
2 hét alatt tehát a bejelentéstől a hiba javításig meg kell hogy történjen. Ebben benne a szervizes kiszállása, stb, stb. Ebbe hogy férne bele a panel bevizsgálása? Ezt a kaposvári szaki mesélte, nem véletlen, hogy ilyen gyorsan reagálnak a hibákra. LG protokoll. Sokszor kép alapján döntenek a panel cseréről, nem hogy bevizsgálják. Lehet Pest más, de vidéken ezt hogy oldanák meg?Írtam tegnap az LG-nek. Ott nem volt semmi bevizsgálás a központban stb. A helyi szerviz dönt még mindig. Nekem már a 3.dik panel csere lenne, erre kérdeztem hogy kaphatok csere utalványt. Azt is a szervizel kell megbeszélni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- alza vélemények - tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor