Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
ottofon
üzenetére
Nem tévedsz... És mindent értek, hidd el, csakhogy, pl. én napközben (és napsütésben) soha nem nézek filmet (tv más tészta). Innen kezdve semmi szükségem 300-1000cd-ra. De aki a kertben szabadtéri mozizna napsütésben, annak biztosan jó lehetőség lehetne a 2000cd fényerő.
Saját véleményem az, hogy az "esetek" 99%-ában semmi szükség ekkora fényerőre, de ezt csak halkan és félve írom le.Egy buta példával hadd éljek... 1000000 eladott autóból 1 db a Ferrari. Sosem mondtam, hogy a Ferrari felesleges szegmens, pedig 999999 embernek mégis csak az. Picit sarkítottam, de gondolom érted a példálózásom lényegét. A továbbiakban nem akarok OFF-olni emiatt, mert már kezdem magam kényelmetlenül érezni, csak mert nem állok sorba valamiért, aminek semmi értelmét nem látom.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Saját véleményem az, hogy az "esetek" 99%-ában semmi szükség ekkora fényerőre, de ezt csak halkan és félve írom le.
Vhiktor