Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Rewards
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
salapp
üzenetére
Szerintem azért nincs igazad, mert a TV-vel lejátszás egy csomó ismeretlent, egyéb problémát kiszed a képletből. Pl. frame-rate egyeztetés, black level stb. Pusztán mérnöki fejjel gondolkodva egyértelműen a TV-vel lejátszásnak kell a legjobb minőséget hoznia, feltéve ha adottak ehhez a TV-ben hardveresen és szoftveresen a körülmények. Az LG-ben mondhatjuk, hogy adottak. Már így is annyi mindenre kell figyelni a forrás anyag és TV beállítások tekintetében, ha ezt még egy lejátszóval is hatványozzuk, akkor én tuti agybajt kapok.
-
daneel_hu
addikt
válasz
salapp
üzenetére
"Mindig kiakaszt, amikor egy nagyjából négyszázezer forintos tévét a médialejátszó alkalmazás még menürendszer alapján "tesztel" valaki. Jó lesz neki a Láki Goldsztár. Soha egyetlen tévénken nem volt semmilyen androidos alkalmazás telepítve. A sat tuner és az általános képminőség volt a fontos, illetve az utolsó kettőnél a castolás."
Pontosan így voltam vele, de megváltozott a véleményem...
Elfogadtam, hogy egy tévé ebben is fejlődik, akár a menürendszerében, írányításában is. Bármiben amire nem gondolnék. Ettől is szép ez...
A WebOS nagyszerűsége a Magic Remote. Aki ezt nem használta huzamosabb ideig az nem is tudja mi ez. Nem elég ezt látni, használni kell. -
Tulku
veterán
válasz
salapp
üzenetére
Nálam viszont egyértelműen nyerő, hogy amit eddig akartam és elvártam egy TV-től azt hozza szoftveresen, hardveresen....
Egy távval, youtube, HBO Go, Netflix, médialejátszó...és baromi egyszerű, könnyen kezelhető, egy dolgot kell kapcsolgatni, irányítani.....stb...
Szerintem a technika nem a különálló szeparált összetevők irányába halad, hanem az all in one megoldások felé...na erre kiválóan alkalmas számomra az eldzsí oled-je...
Természetesen elfogadom, ha te másként látod, de sokan velem azonosulnak...
Panás voltam mindig, eldzsím sose volt semmiből...
Egyébként fura, hogy a pana miért hanyagolja el ennyire a perifériákat...valaha a dvd-k őskorában a 360-as lejátszójuk annyira jó volt...vajh miért nem fektetnek energiát az ilyen irányú fejlesztésekbe....(?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Horgász topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor